رئیس جمهور: شکایت نمیکنم و کسی حق شکایت از طرف من را ندارد
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - ایران /متن پیش رو در ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روز گذشته پس از برگزاری جلسه هفتگی هیأت وزیران، تعدادی از اعضای کابینه به جمع خبرنگاران آمدند تا پاسخگوی سؤالات آنان باشند. معاون اجرایی رئیسجمهور با ابراز تأسف نسبت به هتاکیهای اخیر به مسعود پزشکیان، از تصمیم رئیسجمهوری برای شکایت نکردن از این هتاکان سخن گفت. منظور جعفر قائمپناه سخنان ناروا و گاه هتاکانهای بود که سهشنبه گذشته در تجمع مخالفان مصوبه شورایعالی امنیت ملی درباره قانون عفاف و حجاب مطرح شد. هرچند سخنگوی دولت هم گفت که با بانیان اصلی و گردانندگان پشتپرده برخورد خواهد شد، اما نه با افرادی که به هر دلیلی بویژه از سر دغدغه شخصی در این تجمع حاضر شده بودند.
واکنش رئیسجمهوری به هتاکیها
معاون اجرایی رئیسجمهور در حاشیه جلسه هیأت دولت به جمع خبرنگاران آمد و نسبت به هتاکیهایی که در تجمع اخیر مقابل مجلس نسبت به رئیسجمهوری اتفاق افتاد واکنش نشان داد. محمدجعفر قائمپناه با اشاره به پیشنهاد بعضی از اعضای دولت به رئیسجمهوری، مبنی بر اینکه براساس حق قانونی خود نسبت به توهینهای اخیر از افراد شکایت کند، گفت: «دکتر پزشکیان گفت هر کسی آزاد است هر حرفی به من بزند؛ اگر توهین و اهانت هم کردند، کسی از طرف من شکایت نکند.»
محمدجعفر قائمپناه در پاسخ به سؤال دیگری درباره با تجمعات غیرقانونی اخیر نیز گفت: «در جمهوری اسلامی تجمعات آزاد است، البته من کاری به غیرقانونی بودن آن ندارم و به نظر من باید آزاد باشد، اما استفاده از بعضی کلمات برای رئیسجمهوری که 40 تا 50 سال از عمر خودش را غرق در نهجالبلاغه و قرآن بوده و در حضور علما و مراجع قرآن میخواند و آن را بیان و عملیاتی هم میکند، شایسته نیست.»
وی خطاب به این دسته از افراد اظهار کرد: عزیزان باید کلماتی را بهکار ببرند که در شأن یک رئیسجمهوری انقلابی، متدین و مورد تأیید رهبری باشد.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/946744/