صادرات فولاد ایران به کشورهای همسایه و شرق آسیا
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - سعید زرندی مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه در مراسم تحویل آخرین واحد لکوموتیو فولاد مبارکه با بیان اینکه اکنون به اکثر کشورهای همسایه و همچنین برخی از کشورهای شرق آسیا صادرات داریم اما اولویت این گروه صنعتی ابتدا تامین نیازهای داخلی و سپس صادرات است، گفت: برای جلوگیری از بروز التهاب در بازارهای داخلی ابتدا نیازهای داخلی را تامین می کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در ورق گرم عمده محصول در بازارهای داخلی توزیع میشود و مازاد نیاز داخل به صادرات اختصاص مییابد.
وی افزود: بیش از 25 درصد محصولات به صادرات تخصیص داده می شود که مازاد نیاز داخل است.
زرندی با بیان اینکه در زمینه صادرات هم مشکل خاصی نداریم و محصولات ما خواهان زیادی در جهان دارد اما تعهد ما برآورد کردن نیاز داخل است، گفت: هر میزان سهمیهای که وزارت صمت مشخص کند تحویل میدهیم و مازاد تولید برای صادرات در نظر گرفته می شود.
مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه با بیان اینکه با توجه به ظرفیتها برنامه داریم حضور پررنگتری در صادرات به کشورهای منطقه داشته باشیم، تاکید کرد: میزان تولید محصولات بیش از نیاز داخلی است و در محصول ورق در داخل کمبود نخواهیم داشت بنابراین صادرات ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اظهار کرد: به زودی مدل حضورمان در کشورهای مختلف را تغییر داده و توسعه را اعلام خواهیم کرد.
زرندی با بیان اینکه نزدیک به 60 درصد محصولات وارداتی به شرکت از طریق ریل انجام می شود و در حوزه صادرات عمدتا جادهای است و کمتر از 11 درصد محصولات صادراتی با ریل انجام می شود، گفت: هلدینگ حمل و نقل ریلی فولاد مبارکه مجموعهای است که بیش از 5000 واگن و بیش از 80 لکوموتیو دارد که تلاش بر توسعه آن است که با کمک مپنا این توسعه دنبال می شود.
مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه با بیان اینکه دنبال حمایت از ساخت داخل، از انتقال تکنولوژی و یک یادگیری دانشی که در کشور اتفاق می افتد هستیم، اظهار کرد: تلاش می کنیم خریدهای این مجموعه را به سمت شرکتهایی هدایت کنیم که ساخت داخل دارند.
مدیرعامل فولاد مبارکه درباره طرح احداث نیروگاه خورشیدی گفت: این طرح با مپنا درحال ساخت است و انتظار می رود اوایل سال آینده فاز نخست آن اجرایی شود.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/946722/