پیام سپاهان

آخرين مطالب

نیمی از متقاضیان طرح مسکن ملی در اصفهان زمین تحویل گرفتند اجتماعی

نیمی از متقاضیان طرح مسکن ملی در اصفهان زمین تحویل گرفتند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان گفت: نیمی از متقاضیان طرح مسکن ملی که جزو تعهدات بنیاد مسکن بوده، زمین برای احداث خانه را تحویل گرفته‌اند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، غلامرضا اسماعیلی امروز _چهارشنبه دهم بهمن_ در نشست مشترک با فرماندار شهرستان تیران و کرون به وضعیت اجرای طرح مسکن ملی اشاره و اظهار کرد: احداث 53 هزار واحد مسکونی در استان اصفهان در قالب این طرح جزو سهمیه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته که تاکنون 50 درصد متقاضیان زمین‌های خود را تحویل گرفته‌اند.
وی افزود: بنیاد ساخت و گروه ساخت دو مدل اجرای طرح مسکن ملی است که متناسب با زمین و شرایط هر شهر و روستا اجرا می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان با اشاره به تعامل بین شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای صدور پروانه ساختمانی، تصریح کرد: بیش از 18 هزار نفر از متقاضیان پروانه ساختمانی را دریافت کرده و فعالیت ساخت و ساز آنان شروع شده است.
اسماعیلی همکاری بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات را مهم خواند و اذعان داشت: حدود 500 نفر از متقاضیان توانسته‌اند پس از اخذ پروانه تسهیلات را نیز دریافت کنند که در همکاری بانک‌ها شرایط پرداخت برای افراد تسهیل خواهد شد.
وی به مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی و اجرای طرح‌های عمرانی در این مناطق گفت: آسفالت معابر روستایی و اجرای فعالیت‌های عمرانی با همکاری دهیاری‌ها در حال انجام است که همین خدمات زندگی روستایی را تقویت کرده و رضایت مندی را افزایش می‌دهد.
تأثیر پروژه‌های روستایی بر زندگی مردم محمد ساعدفر، سرپرست فرمانداری تیران و کرون نیز در این نشست به ضرورت اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی در روستاهای این شهرستان اشاره و اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تأمین این نیازها با دهیاری‌ها و مدیریت شهرستان در گذشته همکاری داشته و افزایش این تعاملات به رفع نیازهای مردم منجر می‌شود.
وی ادامه داد: تلاش برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های خانه‌سازی و همچنین پروژه‌های عمومی نیمه تمام به همکاری و هم‌افزایی بین بخشی نیاز دارد که کارگروه مشترک با حضور دستگاه‌های اداری، خدماتی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این شهرستان برای سرعت بخشی به پروژه‌ها تشکیل خواهد شد.
کد خبر 834592

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/936851/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش «اتباع خارجی» در بحران بیکاری و افزایش نجومی اجاره‌بها در اصفهان/ چگونه فرصت‌های شغلی از نیروی کار ایرانی گرفته می‌شود؟

جلسه فوری پزشکیان با مجلسی‌ها فردا برگزار می‌شود

کاهش 24 درصدی تصادفات فوتی در آزادراه اصفهان - نطنز

سپاهان مغرور نشود/ذوب‌آهن محکم بازی خواهد کرد

رسیدگی به بیش از 14 پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه 14 اصفهان

نیاز تیم ملی ژیمناستیک به پایگاهی ثابت و تخصصی

اصفهان میزبان پنجمین جلسه کارگروه تخصصی اتحادیه سازمان‌های خدمات شهری شهرداری‌های کشور شد

دولت باید به حل مشکلات فرهنگی و اقتصادی جامعه اهتمام کند

عمر کوتاه است!

نادیده گرفتن آدم ها

تصاویر سه‌ رنگ شیائومی 15 اولترا لو رفت؛ افشای مشخصات کلیدی

مذاکرات مخفیانه انویدیا و سامسونگ برای تولید تراشه‌های حافظه پیشرفته هوش مصنوعی

زمان معرفی آنر Magic V4 احتمالا بهار 1404 خواهد بود

بازخوانی عملکرد وزارت علوم در 5 تجمع اعتراضی دانشجویان

استقبال گرم بن‌سلمان از پیشنهاد غیرمنتظره ترامپ

تشکیل جبهه فراگیر علیه ترامپ ممکن است؟

چرا بانک مرکزی برخی حساب‌ها در بازار طلاوارز را مسدود کرد؟

رقابت نواحی آموزش‌وپرورش اصفهان برای جذب مسافران در نوروز 1404

نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی

تیم ملی ژیمناستیک نیارمند پایگاه‌ ثابت و تخصصی است

گشاده‌دستی در انفاق از خصایص مردم دین‌باور اصفهان است

مردم این شهر منتظر سفر رئیس جمهور باشند

اعلام زمان 2 مسابقه از هفته بیستم لیگ برتر

توانایی شگفت‌انگیز اصفهان برای توسعه و رونق اقتصادی (+ فیلم)

تصادفات منجر به فوت آزادراه اصفهان – نطنز 24 درصد کاهش یافت

مژده سلیمانپور در راس هیات ژیمناستیک استان اصفهان

فوری؛ زمان دربی تغییر کرد

ساعت دربی اصفهان تغییر کرد

نمایش بی نیازی و اقتدار در ذوب‌آهن اصفهان

افتتاح چهار طرح بزرگ تولیدی با حضور وزیر جهاد کشاورزی و قائم مقام بانک کشاورزی در استان اصفهان

بیمه سلامت مطالبات داروخانه‌ها و مراکز سلامت را به موقع پرداخت می‌کند

بی مهری جدید مجلس به بازنشستگان

شعری زیبا از مولانا

تلاش می‌کنم آثار برگزیده شعر فجر در تاجیکستان منتشر شود

به هنگام سختی مشو نا امید!

برای اولین بار ربات‌ها در لیگ بسکتبال آمریکا حاضر شدند

اشتباه فاجعه‌بار پیکسل، عکس‌های خصوصی کاربر را به مخاطبانش ارسال کرد

استفاده از تعرفه رویه مسافری برای پوشش آیفون‌های قاچاق

اینفلوئنسر محافظه‌کار ادعا می‌کند سیزدهمین فرزند ایلان ماسک را به دنیا آورده است

بازندگان خاموش دنیای کریپتو

آشوب روی پرده

فصل جدید سوپرانقلابی‌ها

اگر لازم باشد باز هم سکه پیش فروش می‌کنیم

تصمیم جدید جامعه کارگری در تعیین دستمزد اعلام شد

کشف اقلام پروتئینی 10 میلیاردی از یک سردخانه در اصفهان

شهدآوران عسل نجف آباد، تامین کننده برتر عسل عمده در ایران

پایان بلاتکلیفی ژیمناستیک اصفهان؛ سلیمان‌پور سکان‌دار شد

اهدای 4 هزار و 500 کیلو بسته پروتئینی به مددجویان اصفهان

معادل کل پروژه‌های شهر اصفهان زیرِزمین برای خط 2 مترو هزینه می‌شود

آغاز فعالیت رسمی ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از 25 اسفند 1403

ویکی پدیاجستجو