پیام سپاهان

آخرين مطالب

آغاز فعالیت رسمی ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از 25 اسفند 1403 اجتماعی

آغاز فعالیت رسمی ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از 25 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از بیست‌وپنجم اسفند سال جاری تا پانزدهم فروردین سال آینده فعالیت رسمی خواهد داشت و دو پیک مسافرتی در این ایام پیش‌بینی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی بقایی امروز _دوشنبه بیست‌ونهم بهمن_ در نشست برنامه‌ریزی، هماهنگی و بررسی ظرفیت‌های اقامت و ارائه خدمات به گردشگران شهر اصفهان اظهار کرد: برای ساماندهی اسکان مسافران نوروزی و بهبود خدمات شهری در ایام تعطیلات نوروز 1404 اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته است.
وی با اشاره به مشکلات ناشی از اجاره منازل شخصی به مسافران در فضای مجازی افزود: اگر بتوانیم این موضوع را در شبکه‌های مجازی متوقف کنیم، می‌توانیم راهگشای این چالش باشیم و باید به یک چهارچوب مشخص در این زمینه دست یابیم و این اقدام باید از سوی اتحادیه مشاوران املاک مدیریت شود.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان با اشاره به ارتقای سامانه «اصفهان من» تاکید کرد: در سال جاری ظرفیت نرم‌افزاری این سامانه تقویت شده است و علاوه بر آن، یک بازی‌واره طراحی شده که مسافران را درگیر چالش‌های مختلف کرده و به آن‌ها امتیازاتی ارائه می‌دهد که این اقدام می‌تواند تجربه گردشگری در اصفهان را جذاب‌تر کند.
بقایی با اشاره به نیاز مسافران به اماکن مسقف در روزهای بارانی و سرد گفت: در شرایطی که امکان برپایی چادر در پارک‌ها و باغ فدک وجود ندارد، مسافران به‌ناچار به سمت ورزشگاه‌ها هدایت می‌شوند، اما این مسئله به دلیل حساسیت کف ورزشگاه‌ها، مشکلاتی ایجاد می‌کند؛ در این راستا باید تدابیری اندیشیده شود تا در شرایط نامساعد جوی، مسافران به اماکنی همچون مصلی هدایت شوند.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان با بیان اینکه ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از بیست‌وپنجم اسفند سال جاری تا پانزدهم فروردین سال آینده فعالیت رسمی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در پیک نخست، به‌دلیل شب‌های قدر، میزان ورود گردشگران کمتر خواهد بود، اما در پیک دوم که همزمان با تعطیلات عید فطر است، حضور مسافران در اصفهان شدت بیشتری خواهد داشت و نخستین نیاز هر گردشگر در این ایام، موضوع اسکان است که باید برای آن تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.
بقایی با اشاره به مشکلات ناشی از اقامت مسافران در مدارس گفت: مدرسه ابوذر که در نقطه مرکزی شهر واقع شده، به‌دلیل اسکان مسافران، ترافیک سنگینی را در این محدوده ایجاد می‌کند، ازاین‌رو آموزش‌وپرورش باید تدابیر مناسبی برای کاهش این معضل اتخاذ کند.
وی افزود: برنامه‌ریزی منسجم و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بهینه سفرهای نوروزی و ارائه خدمات مطلوب به گردشگران، از اولویت‌های اصلی این دوره محسوب می‌شود.
کد خبر 841025

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/943287/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرویز مسجدی درگذشت

سرمقاله هم میهن/ ارزیابی سیاسی وزارتخانه کلیدی

واکنش «کیهان» به سخنان پزشکیان درباره FATF

سرمقاله آرمان امروز/ معادله ایران، کشورهای عربی و آمریکا

کف و سقف قیمت دلار مشخص شد

تربیت نادرست از دید دکتر شکوری

اینستاگرام از قابلیت‌های جدید برای دایرکت خبر داد

سرمقاله خراسان/ تفاوت ما و روسیه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ رویکرد ساده‌انگارانه به نظام مالی

آیفون مال صهیونیست‌هاست، واردات آن نه شرعی بود و نه عقلی!

تاریخ انتشار بازی Killing Floor 3 مشخص شد

بودجه کدام وزارتخانه بیشترین افزایش را دارد؟

چرا صندوق های بازنشستگی قادر به امرار معاش خود نیستند؟ / سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سودآور راهگشاست

چرا پیروزی روسیه در اوکراین به معنای شکست آمریکا در خاورمیانه است؟

میدان رقابت نخبگان علمی با رویکرد جدید و بین‌المللی در «جایزه ملی ایثار»

سیاست فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران با همفکری و نیازسنجی از تشکل‌ها تدوین می‌شود

مقایسه مشخصات آیفون 16E با آیفون SE 3؛ ارتقایی همه‌جانبه

ارزان‌ترین گوشی 2025 اپل احتمالا آیفون 16E خواهد بود نه آیفون SE 4

اپل عصر آیفون‌های 64 گیگابایتی را با آیفون 16e به پایان رساند

در بسته‌ الحاقی جدید Hearts of Iron 4 با ایران مقابل بریتانیا و شوروی بایستید!

روسیه و چین در تولید تسلیحات از آمریکا پیشی می‌گیرند

ایران باید فوری تصمیم گیری کند

بودجه 43 هزار میلیاردی تلویزیون؛ نمک به زخم مخاطب

یارانه شب عید به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مسابقات وزنه برداری ایثارگران سراسر کشور به مناسبت بزرگداشت روز شهید برگزار می‌شود

تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران

زیباترین غزل از مولانا

شاعرانه/ باز این چه شورش است که افتاده در فلک؟

اپل از اولین مودم 5G اختصاصی خود در آیفون 16E رونمایی کرد

با این اپلیکیشن وقت تلف شده را مدیریت کنید

اولین نمونه‌عکس‌های رسمی آیفون 16e منتشر شدند

با هوش مصنوعی سامسونگ تجربه‌ای جدید در ویرایش تصاویر خواهید داشت

مقایسه آیفون 16E و آیفون 16؛ کدام یک ارزش خرید دارد؟

نرم‌افزار یادداشت سامسونگ حالا مسائل ریاضی را هم حل می‌کند

صافکاری به سبک اپل

اولین تریلر بازی مسابقه‌ای Sonic Racing: CrossWorlds منتشر شد

قالیباف بر سر دوراهی پاستور و تندروها

ترامپ به رویای 30 ساله ایران ستیزانه نتانیاهو چراغ سبز نشان می‌دهد؟

آتش استیضاح زیر پای وزیر اقتصاد/همتی: شاید دلار بالاتر برود

تندباد و یخبندان در راه اصفهان است

ثاقب فرد مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در امور اقتصادی شد

درصدد هستیم فرزندان شهدا در صندوق قرض الحسنه شاهد عضو شوند

توضیحاتی درباره ساختار و انتخاب نام کتاب عربیکا

دل عاشق به پیغامی بسازد!

دوربین GoPro Max 360 جدید با قیمت 350 دلار معرفی شد

آیا قلم اس‌پن گلکسی S25 اولترا شکننده است؟

ناتینگ دوربین گوشی فون 3a را پیش از معرفی با آیفون 16 پرو مکس مقایسه کرد

آیفون 16e معرفی شد

سودای دبیرخانه

مدیران دلار تثبیت شدند