ضرورت یکپارچهسازی فضاهای اداری شهرداری اصفهان
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: نبود یکپارچهسازی فضاهای اداری شهرداری موجب ایجاد رفتوآمدهای غیرضروری و افزایش آلودگی هوا میشود، بنابراین توجه به این مسائل و ارائه راهکارهای پژوهشی برای رفع آنها ضروری است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتینژاد امروز_چهارشنبه بیستوهشتم آذر_ نشست یک روزه «ارائه تجربیات دوره فرصت مطالعاتی استادان دانشگاه» با اشاره به گستردگی وظایف شهرداری اظهار کرد: شهرداری اصفهان بهواسطه تنوع و وسعت خدمات خود، از نظافت معابر گرفته تا مدیریت آرامستانها، نیازمند استفاده از روشهای علمی و پژوهشی در تصمیمگیریها است؛ اگر امور شهری بدون اتکا به دانش و مطالعات پیش برود، هزینههای سنگینی به دنبال خواهد داشت، بنابراین تمام اقدامات باید مبتنی بر دادههای علمی و تجربیات بشری باشد تا نتایجی اثربخش و پایدار حاصل شود.
وی با بیان چالشهای مدیریتی و واگراییهایی که ممکن است در سیستمهای بزرگ رخ دهد، افزود: دستگاههای ما گاهی بهدلیل ناهماهنگیهای مدیریتی و دورههای گذار، از اهداف خود فاصله میگیرند، اما بهرهگیری از تحقیقات و مشارکت پژوهشگران میتواند این مسیر را هموارتر کند، همچنین حضور پژوهشگران در قالب پروژههای اقدامپژوهی و ارزیابی عینی پیشنهادات آنها، تأثیر بیشتری در رفع مشکلات دارد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اهمیت جلب اعتماد عمومی و مشارکت اجتماعی گفت: شهرداری باید صدای شهروندان را بشنود و از بازخوردهای آنها بهره بگیرد؛ در جلساتی که با شهروندانی که بیشترین ارتباط را با سامانه 137 دارند برگزار کردیم، مشخص شد این افراد ظرفیت بالقوهای برای مشارکت در مسائل شهری دارند؛ بنابراین ارتباط مدیران شهری با آنها گامی مهم برای افزایش شفافیت و جلب مشارکت است.
نباتینژاد با اشاره به بعضی چالشهای زیرساختی گفت: نبود یکپارچهسازی فضاهای اداری شهرداری موجب ایجاد رفتوآمدهای غیرضروری و افزایش آلودگی هوا میشود، بنابراین توجه به این مسائل و ارائه راهکارهای پژوهشی برای رفع آنها ضروری است.
وی با تاکید بر نقش تسهیلگران پژوهشی در شهرداری عنوان کرد: تسهیل ارتباط میان مدیران شهری و پژوهشگران دانشگاهی کار دشواری است، اما نتایج آن میتواند بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری سیستم را به دنبال داشته باشد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به توسعه فرصتهای مطالعاتی و ارزیابی نتایج گفت: اساتیدی که فرصتهای مطالعاتی خود را در شهرداری سپری میکنند، بهترین سفرای علمی برای ما هستند؛ حضور آنها در کنار مدیران شهری و ارزیابی عینی پیشنهاد این افراد، زمینهساز ارتقای کیفیت خدمات شهری خواهد بود.
نباتینژاد تاکید کرد: بهرهگیری از دانش، تعامل مؤثر با شهروندان و همکاری نزدیک با پژوهشگران، ابزارهای کلیدی برای دستیابی به آرامش و آسایش جامعه است، نشست امروز نمونهای از توجه شهرداری اصفهان به اهمیت پژوهش و توسعه علمی در مدیریت شهری بود و امیدواریم با تداوم این رویکرد، گامهای مؤثری در راستای بهبود وضعیت شهری و اعتمادسازی میان مردم و مدیریت شهری برداشته شود.
کد خبر 820900
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/920716/