پیام سپاهان

آخرين مطالب

دستور رئیس جمهوری برای کاهش محدودیت‌های انرژی واحد‌های صادراتی گفتگو

دستور رئیس جمهوری برای کاهش محدودیت‌های انرژی واحد‌های صادراتی
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش می‌متالز، سیدعلی لطفی‌زاده، مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت، در حاشیه این جلسه گفت: سال گذشته در اسفندماه، صورت‌جلسه‌ای برای ثبت سفارش‌های سهمیه‌ای ارزی تهیه و به بانک مرکزی داده شده بود. این صورت‌جلسه مجدداً با همراهی فولاد مبارکه بررسی شد و با یاری خدا، هفته آینده فهرست نهایی توافق‌شده به بانک مرکزی ارسال خواهد شد تا فرآیند اجرایی آن آغاز شود.
لطفی‌زاده همچنین با اشاره به نیروگاه‌های خورشیدی و سیکل ترکیبی و طرح‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه افزود: خوشبختانه فولاد مبارکه به‌عنوان یک واحد صنعتی بزرگ، بیشتر متکی به منابع داخلی خود است و این امر جای قدردانی دارد؛ اما وزارت صمت به‌طور کامل از طرح‌های موردتأیید، به‌ویژه در صنایعی که مانند فولاد مبارکه صادرات‌محورند، حمایت خواهد کرد.
مشاور عالی وزیر صمت تأکید کرد: وزارتخانه از تأمین انرژی نیروگاه خورشیدی و جلوگیری از کاهش تولید فولاد مبارکه و همچنین اجرای طرح‌های توسعه‌ای که صادرات را تقویت می‌کند، کاملاً حمایت خواهد کرد؛ ضمن اینکه از رئیس‌جمهوری درخواست شده امسال برای واحد‌های صادراتی محدودیت انرژی اعمال نشود.
وی یادآور شد: آقای پزشکیان نیز دستور داده و تأکید کرده‌اند تا حد امکان این موضوع رعایت شود و امیدواریم امسال شاهد رفع محدودیت‌های انرژی برای واحد‌های صادراتی باشیم تا بتوانند به افزایش صادرات و جبران ناترازی انرژی کمک کنند.
مدیرکل صنایع معدنی وزارت صنعت: با همکاری مثبت با فولاد مبارکه، سال گذشته هیچ‌گونه قطعی عرضه نداشتیم امیر علیقلی‌زاده، مدیرکل صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز درباره همکاری‌های معاونت امور معادن وزارت صمت و فولاد مبارکه، به‌ویژه در یک سال گذشته، گفت: ارتباط و همکاری خوبی در زمینه تنظیم و تأمین نیاز‌های بازار شکل گرفته است.
وی با اشاره به تعامل مثبت با تمامی معاونت‌های اقتصادی، مالی، بهره‌برداری، فروش و خرید فولاد مبارکه گفت: با یاری خدا توانستیم سال گذشته کمترین تلرانس‌ها را در عرضه محصولات نورد تجربه کنیم و هیچ‌گونه قطعی عرضه نداشتیم.
علیقلی‌زاده ادامه داد: با کمک معاونت فروش و مدیرعامل سابق فولاد مبارکه، کنترل خوبی بر بازار داشتیم و امسال نیز امیدواریم این روند به همین صورت ادامه یابد.
وی افزود: امسال ناترازی انرژی جدی‌تری خواهد بود؛ اما فولاد مبارکه با احداث نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی و نیروگاه خورشیدی 600 مگاواتی اقدامات خوبی انجام داده که بخشی از این ظرفیت‌ها وارد مدار شده و نیاز‌های کارخانه را تا حدی تأمین می‌کند.
مدیرکل صنایع معدنی وزارت صمت اظهار امیدواری کرد امسال با همکاری شرکت ملی گاز، گاز موردنیاز فولاد مبارکه تأمین شود.
وی در پایان تأکید کرد: یکی از اولویت‌های اصلی معاونت معدنی و دفتر تخصصی صنایع معدنی وزارتخانه، تأمین مواد اولیه و تراز انرژی برای مجموعه‌هایی مانند فولاد مبارکه است، زیرا این شرکت‌ها نقش اصلی در تأمین بازار دارند و خروج آنها از مدار، آسیب جدی به زنجیره صنایع معدنی وارد خواهد کرد.
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی: کمک به افزایش صادرات فولاد مبارکه و ورود ارز به کشور از اولویت‌های ماست زهرا سعیدی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی نیز رفع ناترازی انرژی را مهم‌ترین مسئله پیش‌روی فولاد مبارکه عنوان کرد و گفت: باید ظرفیت‌هایی ایجاد کنیم تا فولاد مبارکه بتواند ناترازی انرژی خود را حل کند و به سمت تولیدی با سودآوری مناسب و بر اساس قیمت جهانی گاز حرکت کند.
سعیدی مبارکه افزود: امیدواریم با برگزاری جلسات مربوط به تخصیص ارز شرکت‌های مرتبط با فولاد مبارکه، مشکلات حل شود و شرایط برای توسعه تولید و صادرات فراهم گردد. این موضوع می‌تواند به افزایش حجم صادرات و ورود ارز به کشور کمک کند و بخشی از مشکلات ارزی را برطرف سازد.
وی درباره برنامه‌های کمیسیون صنایع مجلس برای رفع ناترازی انرژی توضیح داد: طرح‌های متعددی دنبال می‌کنیم که ازجمله آنها می‌توان به تعامل با کشور‌های همسایه و هدایت مسیر به سمت استفاده از انرژی خورشیدی اشاره کرد. در این راستا، تلاش می‌کنیم مردم را نیز در این مسیر همراه کنیم تا از ظرفیت‌های مردمی برای توسعه زیرساخت‌های تولید انرژی بهره ببریم.
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه: در صورت تأمین انرژی، سال 1404 سال خوبی از حیث تولید و درآمدزایی و ارزآوری برای کشور خواهد بود رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه هم از عملکرد موفق این شرکت در سال گذشته در زمینه صادرات و ارزآوری قابل‌توجه برای کشور خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت تأمین ارز برای طرح‌های توسعه و مواد اولیه گروه فولاد مبارکه، تأکید کرد که این امر نیازمند همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تخصیص منابع ارزی است.
حیدری ضمن استقبال از حضور مشاور عالی و دستیار ویژه وزارت صمت و هیئت همراه برای پیگیری امور ارزی شرکت‌های تولیدی استان، گفت: خوشبختانه با حضور ایشان نیاز‌های ارزی گروه فولاد مبارکه مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم تصمیمات اتخاذشده در این نشست، به‌زودی تأثیرات مثبت خود را در واردات مواد اولیه و پیشبرد طرح‌های توسعه فولاد مبارکه نشان دهد.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه همچنین با بیان اینکه تأمین برق و گاز خط تولید یکی از پیش‌نیاز‌های تحقق اهداف صادراتی سال 1404 است، اعلام کرد: در صورت تأمین انرژی موردنیاز، قطعاً سال 1404 سال خوبی از حیث تولید و درآمدزایی و ارزآوری برای کشور خواهد بود.
معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه: تخصیص ارز گروه فولاد مبارکه و پروژه‌های توسعه با سرعت پیگیری می‌شود حامدحسین ولی‌بیک، معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه هم گفت: در جلسه امروز که به‌منظور بررسی مسائل و مشکلات تخصیص ارز و ثبت سفارش‌های ارزی شرکت فولاد مبارکه و شرکت‌های گروه برگزار شد، موضوعاتی که پیش‌تر از سوی شرکت‌ها و مجموعه فولاد مبارکه مطرح شده بود، مجدداً مورد بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: حضور میدانی مسوولان وزارتخانه در شرکت، فرصت تازه‌ای ایجاد کرد تا مشکلات مربوط به تخصیص ارز و سهمیه ارزی تأمین کالا‌ها و مواد موردنیاز گروه فولاد مبارکه و پروژه‌های توسعه‌ای این مجموعه با جدیت بیشتری پیگیری شود. قول مساعد داده شد که مشکلات باقی‌مانده تخصیص ارز از سال گذشته با سرعت بیشتری رفع شود.
معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه تأکید کرد: همچنین در خصوص برنامه‌ریزی سهمیه ارزی سال 1404، تأمین نیاز ارزی کل گروه فولاد مبارکه برای طرح‌های توسعه و واردات اقلام موردنیاز موردتوجه ویژه قرار گرفته و پیگیری‌های لازم برای رفع مشکلات شرکت‌ها ادامه خواهد داشت.
معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه: علی‌رغم چالش‌های متعدد با تمام توان برای حفظ تولید پایدار و روبه‌جلو تلاش کرده‌ایم غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه نیز در مصاحبه با خبرنگار فولاد با اشاره به چالش‌های مهم این شرکت در سال‌های گذشته، ازجمله تأمین منابع انرژی، مواد اولیه و حمل‌ونقل، گفت: در این سال‌ها با تمام توان برای حفظ تولید پایدار و روبه‌رو به جلو تلاش کرده‌ایم.
سلیمی همچنین تصریح کرد: یکی از مسائل قابل‌بهبود، تخصیص ارز و ثبت سفارش تأمین مواد اولیه است که به همکاری نهاد‌های مختلف نیاز دارد. معتقدم مسوولان باید از نزدیک با شرایط تولید آشنا شوند تا تصمیماتی بهتر و مؤثرتر اتخاذ کنند. ما در فولاد مبارکه همواره در حال توسعه و تغییر رویکرد متناسب با شرایط بوده‌ایم و انتظار می‌رود مدیران نیز این پیشرفت‌ها و چالش‌ها را از نزدیک ببینند.
سلیمی به برگزاری جلسه تخصصی تخصیص ارز برای گروه فولاد مبارکه اشاره کرد و گفت: این جلسات تخصصی گامی مهم در حمایت از صنعت فولاد است و انتظار می‌رود روند همکاری‌ها بیش‌ازپیش تقویت شود.
گفتنی است که امیر علیقلی‌زاده، مدیرکل صنایع معدنی وزارت صمت و هیئت همراه در ابتدای حضور خود در این شرکت با حضور در محل معراج شهدا، به مقام شامخ این شهدای گران‌قدر ادای احترام کردند و پس از آن، از تصفیه‌خانه استحصال پساب صنعتی و شهری فولاد مبارکه، نواحی فولادسازی، نورد گرم، واحد‌های گالوانیزه و ورق رنگی ناحیه نورد سرد این مجموعه بازدید کردند.
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در بازدید از شرکت فولاد و نورد سبا: تولید گرید‌های خاص فولادی ویژگی بارز فولاد و نورد سبا در کشور است امیر علیقلی‌زاده، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت به همراه تنی چند از مدیران این وزاتخانه با حضور در شرکت فولاد و نورد سبا، ضمن دیدار و گفت‌و‌گو با مدیرعامل و مدیران این شرکت، از خطوط تولید و بخش‌های مختلف سبا بازدید کرد.
وی در حاشیه بازدید از شرکت فولاد و نورد سبا گفت: این شرکت از نظر تکنولوژی و تولید ورق گرم، در کشور زبانزد است و تولید گرید‌های ویژه الکتریکی و همچنین گرید‌های فولاد زنگ‌نزن در این مجموعه با استفاده از فرآیند تکمیلی vod انجام شده و امیدواریم فولاد سبا بتواند پروژه‌های تکمیلی خود را پیش ببرد.
علیقلی‌زاده تأکید کرد: هر قدر این شرکت بیشتر به سمت تولید گرید‌های تخصصی با ارزش‌افزوده بالاتر برود، طبیعتاً ارزآوری آن برای کشور افزایش پیدا خواهد کرد و خود مجموعه نیز توانمندتر خواهد شد.
وی افزود: برنامه‌هایی در نظر گرفته شده تا مجموعه‌ها بتوانند در قالب ماده 4 و به‌صورت خودگردان، برای تأمین نیاز‌های خود اقدام کنند. در این حالت شرایط بسیار بهتری برای مجموعه‌ها فراهم خواهد شد.

پیام سپاهان

پیام سپاهان

منبع: فولاد مبارکه اصفهان

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/960484/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با همکاری فولاد مبارکه کمترین نوسان عرضه محصولات نورد را تجربه کردیم و هیچگونه قطعی عرضه نداشتیم

فرصت رفع مشکلات ارزی با حضور میدانی مسوولان وزارت صمت در فولاد مبارکه

اولویت کمک به افزایش صادرات فولاد مبارکه و ورود ارز به کشور

سال خوب تولید و ارزآوری با تأمین انرژی مورد نیاز محقق خواهد شد

طوفان و رگبار پرقدرت در راه کشور / بارش تگرگ به این استان ها رسید

عارف حاجی عیدی و مجید علیاری خریدهای سپاهان

کارگران؛ مهم‌ترین نقش‌آفرینان تولید و مستحق والاترین تکریم‌ها

در زمینه شفافیت به‌ هیچ‌ عنوان با هیچ‌کس عقد اُخوت نبسته‌ایم/ در زمینه شفافیت و مبارزه با فساد به‌ موازات موضوعات فنی مدعی و پیشرو باشیم

ایران اکسپو، جلوه‌گاه توانمندی صادراتی شرکت فولاد هرمزگان

داستان ضرب المثل گدا به گدا رحمت به خدا

موفقیت بازی R.E.P.O به یکی از بزرگ‌ترین مشکلات آن تبدیل شده است

غریزه معامله‌گری ترامپ می‌تواند به توافق با ایران منجر شود؟

شاهین‌های ضدایرانی در واشنگتن بازی را برهم می‌زنند؟

انفجار بندر عباس و راز ابر قارچی

حفظ منافع ملی مهم است/ نباید به چین امتیاز اضافه بدهیم

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

فواید و مضرات حنا برای موی سر

هم‌افزایی راه‌آهن و فولاد مبارکه؛ نقشه‌راه تازه‌ای برای عبور صنعت فولاد از تنگنای حمل مواد اولیه

توسعه تکنولوژی، بهبود راندمان و امکان مانیتورینگ تصفیه‌خانه صفاییه فولاد مبارکه

شعری از حمید حمزه نژاد، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

داستانک/ سنگ قبر پدر و مادر

گهی پشت بر زین، گهی زین به پشت

داستانک/ قضاوت کار ما نیست

دادستان آمریکایی ویکی‌پدیا را به نشر پروپاگاندا متهم کرد

پایداری شبکه ارتباطی در بندرعباس بررسی می شود

انقلاب ارتباطی؛ اینترنت ماهواره‌ای فقط با 10 دلار!

افشاگری درباره استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی در جنگ غزه

از مدینه تا اُم؛ آیفون‌های میراث معنوی کاویار با داستان‌های مقدس و قیمت نجومی

همکاری دختر بیل گیتس و بانوی خلاق ایرانی برای ساخت یک اپلیکیشن

با وجود قطعی‌های برق، چرا نمایندگان با تغییر ساعت رسمی کشور مخالفند؟

منافع تندروها و کاسبان تحریم با منافع ملی در تضاد است

بلومبرگ: زیر پای ترامپ خالی است

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

خداحافظی با کارت سوخت

پروژه «انقلابی» ترامپ موفق خواهد شد؟

همسویی مواضع تندروهای داخلی با مطالبات اسراییل نگران‌کننده است

جولانی به دنبال سازش با اسرائیل

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

شاهکار ملوان با حذف سپاهان از جام حذفی؛ پرسپولیس از آسیا دورتر شد

300 گروه خونی از اصفهان به بندرعباس ارسال شد

افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای آبیاری زمین‌های برخی نواحی شرق اصفهان

270پرونده شرکت‌های صادراتی نفتی رسوب شده اصفهان تعیین تکلیف شد

بازار داغ خرید و فروش کارت سوخت

مسمومیت 4 نفر در مهاباد در اثر مصرف قارچ وحشی

بازگشایی موقت رودخانه زاینده‌رود برای آبیاری نوبت سوم کشاورزان حوضه زاینده

نمایشگاه اکسپو تهران 2025 میزبان فرصت‌های سرمایه‌گذاری و صادراتی اصفهان

270 پرونده شرکت‌های صادراتی فرآورده‌های نفتی رسوب شده استان تعیین تکلیف شد

امحاء 8 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز و قاچاق در استان

کانون‌های گرد و غبار داخلی و خارجی در استان اصفهان فعال شدند