پیام سپاهان

آخرين مطالب

پروژه‌های شهری اصفهان با ابعاد جهانی در حال اجرا است/ پروژه‌های ملی، بودجه ملی می‌خواهد اقتصادی

پروژه‌های شهری اصفهان با ابعاد جهانی در حال اجرا است/ پروژه‌های ملی، بودجه ملی می‌خواهد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه با اشاره به عظمت و ابعاد ملی پروژه‌هایی مانند رینگ چهارم و مجموعه سالن اجلاس در اصفهان، خواستار حمایت‌های مالی گسترده‌تر از سوی دولت شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسدالله امینی امروز _چهارشنبه سوم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پروژه‌های شاخص عمرانی شهرداری اصفهان با اشاره به توانمندی و خودباوری متخصصان داخلی در اجرای این پروژه‌ها اظهار کرد: ما با این حجم وسیع کاری که متخصص داخلی ما در حال انجام آن هستند، واقعاً آشنایی نداشتیم.
وی افزود: با وجود آن‌که در پروژه‌های مختلف فعالیت داشتیم و رفت‌وآمدهای متعدد نیز وجود داشت، اما این رشد بی‌سابقه و عجیب که در پروژه‌ها طی چند سال گذشته تاکنون مشاهده می‌شود، به‌واقع گاهی باورنکردنی به نظر می‌رسد.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه تاکید کرد: فعالیت‌های بسیار گسترده و ارزشمندی صورت گرفته است و من تصور می‌کردم که در این پروژه‌ها از متخصصان خارجی استفاده شده، اما وقتی مطلع شدم که تقریباً تمام این فعالیت‌ها توسط متخصصین داخلی و با تکیه بر توانمندی‌های داخلی انجام شده، به‌واقع شگفت‌زده شدم.
امینی گفت: این سطح از خودباوری که در میان جامعه متخصصین کشور در این ابعاد کلان و بزرگ ایجاد شده، پدیده‌ای خارق‌العاده و تحسین‌برانگیز است.
وی با اشاره به تحولات سریع و گسترده در بعضی پروژه‌ها ادامه داد: بسیار عجیب است که فردی دو ماه پیش از محل پروژه بازدید می‌کند و با فضایی تقریباً خالی مواجه می‌شود، اما امروز می‌بیند که همان مکان دچار تحولی چشمگیر شده است؛ همچون پروژه رینگ چهارم، مرکز گل و گیاه و مجموعه سالن اجلاس؛ این‌ها پیشرفت‌هایی استثنایی هستند.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه با اشاره به کمبود حمایت‌های دولتی خاطرنشان کرد: واقعاً جای افسوس دارد که حمایت‌های مالی کافی از سوی دولت برای پشتیبانی از این پروژه‌های عظیم انجام نمی‌گیرد.
امینی گفت: پروژه‌هایی در این سطح کلان ملی نیازمند پشتیبانی جدی و مستمر مالی دولت هستند تا امکان بهره‌برداری زودهنگام از آن‌ها فراهم شود، زیرا شهرداری به تنهایی قادر به تأمین تمام این نیازها نیست؛ چرا که با هزاران دغدغه روبه‌رو است، از جمله رسیدگی به مسائل مردم، ارائه خدمات عمومی و پروژه‌های متعددی که بر عهده دارد.
وی با اشاره به تأخیر در بهره‌برداری از پروژه‌ها افزود: با این حجم عظیم سرمایه‌گذاری، نمی‌توانیم به بهره‌برداری کامل برسیم، چرا که به‌رغم انجام 70 تا 80 درصد از مراحل اجرایی، همچنان به 20 تا 30 درصد از بودجه‌های ملی نیازمندیم تا پروژه‌ها تکمیل شوند و در اختیار مردم قرار گیرند که امیدواریم این مسئله با همت دولت و یاری خداوند به سرانجام خواهد رسید.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه تاکید کرد: از نگاه من، پروژه رینگ چهارم فوق‌العاده است؛ اینکه فردی شاهد یک کار عمرانی در ابعاد 80 کیلومتر با تکیه کامل بر تخصص داخلی باشد، آن هم با طرح‌های نوینی که در آن دیوارها برداشته شده و طراحی‌های نو جایگزین شده‌اند، واقعاً شگفت‌انگیز است.
امینی گفت: این دستاوردها نشان می‌دهد که متخصصان ما به سطحی از خودباوری رسیده‌اند که می‌توانند پروژه‌ای عظیم و بی‌نظیر را خلق کنند.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از 520 گروه از دانشگاه‌ها، دانشجویان، طلاب و حوزویان به محل پروژه‌ها دعوت شده‌اند و از نزدیک با این اقدامات آشنا شده‌اند؛ این اقدام بسیار مهم و تأثیرگذار بوده، اما به باور من باید این روند با شدت و گستردگی بیشتری ادامه پیدا کند تا مردم هرچه بیشتر با توانمندی‌هایی که متخصصان داخلی کشور ایجاد کرده و در قالب پروژه‌هایی بی‌سابقه در سطح جهانی خلق کرده‌اند، آشنا شوند.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه با اشاره به اینکه برگزاری سالیانه اجلاس پس از سازمان ملل در سطحی بی‌نظیر برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی از این دست، بارقه‌هایی از امید را در دل جوانان کشور روشن می‌کند و می‌تواند به تقویت روحیه خودباوری نسل آینده و انگیزه‌آفرینی برای ورود به عرصه‌های بزرگ ملی و بین‌المللی منجر شود.
کد خبر 860294

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959876/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوای اصفهان در یک شهر ناسالم برای عموم و دو شهر پاک

تعطیلی بنا‌های تاریخی در استان اصفهان

فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهارم اردیبهشت 1404)

آیا تغییر ساعت رسمی منجر به کاهش مصرف انرژی می شود؟/ جدال دولت و مجلس به چه نتیجه ای می رسد؟

تصویر؛ فرماندار نظامی اصفهان در سال های قبل از انقلاب

انس با قرآن راهگشای مشکلات و آسیب‌های اجتماعی است

مصدومیت 6 نفر در پی تصادف سواری تیبا و 206

پروژه‌های شهری اصفهان با ابعاد جهانی در حال اجرا است/ پروژه‌های ملی، بودجه ملی می‌خواهد

نسخه هری پاتر گوشی ردمی توربو 4 پرو در آستانه رونمایی به‌نمایش درآمد

اپلیکیشن هوش مصنوعی Cluely برای تقلب در مصاحبه‌های کاری و آزمون‌ها معرفی شد

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

اطلاعیه فوری دولت درباره پرداخت وام با کارت یارانه

شاهد پوست‌اندازی کانون‌های فرهنگی و هنری خواهیم بود

از معماری مسجد شیخ لطف‌الله تا فناوری روز دنیا؛ تلفیق هنر و تکنولوژی در سالن اجلاس اصفهان

مرکز انتقال خون خواجو شهر اصفهان در سالروز شهادت امام صادق (ع) فعال است

جانشین فرماندهی سپاه صاحب‌الزمان (عج): حفظ هویت اصیل جامعه هنر است

مراقب آگهی‌های دروغین رهن آپارتمان با شرایط خاص باشید

امام جمعه اصفهان: مسئولان باید بستر‌های ایجاد فساد را از بین ببرند

فرمانده انتظامی استان اصفهان: آمار سرقت‌های مهم 10 درصد کاهش یافت

شعرخوانی دلنشین امیرحسین ماحوزی

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

Character.AI از مدل ویدیوساز AvatarFX برای ساخت آواتارهای جذاب رونمایی کرد

ماموران رفتند

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

آب و تهران بی‌مرز

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

کدام افراد 91 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند؟

صحبت‌های جمالی نژاد استاندار اصفهان در برنامه سلام اصفهان

آموزش و پرورش اصفهان متولی اصلی برنامه‌های اوقات فراغت تابستان 1404 شد

برنامه‌ریزی هدفمند اوقات فراغت تابستانی با محوریت امیدآفرینی و مهارت‌آموزی

پیام استاندار اصفهان به مناسبت هفته سلامت

ثبت‌نام مدارس شهرضا در سال جدید صرفأ بر اساس محدوده جغرافیایی باشد

مشکلات شهرداری‌های استان با سامانه سادا در استانداری بررسی شد

ضرورت تسریع در صدور کد درمانی برای مراکز بهداشتی کوهپایه

بیمه سلامت از ایجاد بار مضاعف بر بیماران جلوگیری می‌کند

پیام استاندار اصفهان به مناسبت روز ملی کارآفرینی

هدفگذاری رشد 8 درصدی اقتصادی و جذب 250 همت سرمایه‌گذاری در سال جاری

پیشنهاد تخصیص اعتبار ویژه برای بازسازی مدارس فرسوده اصفهان

برنامه‌ریزی کلان استان برای صرفه‌جویی 600 مگاواتی برق سالانه تا سال 1407

افتتاح پروژه‌های استخر و جاده ترانزیتی بویین‌ میاندشت در هفته دولت

اولین جلسه شورای راهبردی دهیاری‌های استان در سال 1404 برگزار شد

95 درصد پروژه‌های زیرساختی مصوبات سفر استانی تا پایان 1404 محقق می‌شود

سپاه صاحب‌الزمان (عج) اصفهان: آماده‌ایم تا پای جان از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم

تصاویر / آیین استقبال از پیکر شهید گمنام در دبستان دخترانه دارالقرآن‌الکریم اصفهان

طرز تهیه ماهیچه بدون آب | نگم از این غذای مجلسی و خوشمزه +ویدئو

کارترون سفیر فرهنگی اصفهان در اروپا

بازیافت فلز نیکل از منابع معدنی کم عیار برای اولین بار در کشور