معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان:
آموزش و پرورش اصفهان متولی اصلی برنامههای اوقات فراغت تابستان 1404 شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت: آموزش و پرورش متولی اصلی برنامههای اوقات فراغت است و و سایر دستگاههای اجرایی استان باید به صورت عملیاتی از آن حمایت کنند.
به گزارش اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، ایوب درویشی در جلسه شورای اجتماعی و کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده استان با اشاره به اینکه کارشناسان خبره میتوانند برنامههای خوب، جدید و خلاقانه برای اوقات فراغت طراحی کنند، گفت: باید از کلیشههای قدیمی فاصله بگیریم، زیرا خود دانشآموزان بهترین کارشناسان این حوزه هستند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان افزود: لازم است فرمانداران و شهرداریها دستورات لازم را برای فعالیتهای جدید دریافت و کمیتههای اوقات فراغت را در شهرستانهای خود فعال کنند.
وی نقش صدا و سیما را در پوشش برنامهها و پشتیبانی رسانها بسیار مهم دانست و افزود:این سازمان میتواند با تولید محتوای مفید، به پر کردن اوقات فراغت کمک کند و پیشنهاد میشود آموزش وپرورش، متولی اصلی امور مشترک شوند و تفاهمنامههای لازم را بین دستگاهها امضا کنند.
درویشی گفت:همچنین کمیته نظارت و ارزیابی باید به صورت میدانی عملکرد دستگاهها را بررسی وگزارشهای مستند با عکس، فیلم و آمار دقیق ارائه کنند تا خروجی کار مشخص گردد.
وی تاکید کرد: هر دستگاه باید مسئولیت بخشی از کار را برعهده بگیرد تا از پراکندهکاری پرهیز شود.
معاون استاندار اصفهان تصریح کرد:
باید از اکنون اطلاعرسانی گسترده آغاز شود و صدا و سیما در این زمینه میتواند با خانوادهها، انجمن اولیا و مربیان، و خود دانشآموزان ارتباط برقرار کند.
وی اضافه کرد: برنامههای خاص مانند مهارتآموزی یا اردوهای جهادی نیاز به تقسیم کار شفاف دارند و آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی، باید مسئولیت طراحی و هدایت برنامهها را برعهده گیرد و سایر دستگاهها به عنوان بازوی اجرایی عمل کنند.
تاکید مدیریت استان بر تقویت برنامههای اوقات فراغت جوانان با همکاری سمنها و خیریهها
درویشی در بخشی از صحبتهای خود بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد (سمنها)، خیریهها و بخش خصوصی برای غنیسازی برنامههای اوقات فراغت جوانان تأکید کرد و گفت: بیش از یک هزار و 300 تشکل مردمی و خیریه در استان فعال هستند که با هماهنگی دستگاههایی مانند استانداری، وزارت ارشاد، کمیته امداد و اداره ورزش و جوانان مجوز فعالیت دریافت کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: 70 درصد آسیبهای اجتماعی سال گذشته در مراکز خصوصی و سمنها بهدلیل نظارت ناکافی رخ داده است و به همین منظور، طرح نظارت هدفمند و ارائه برنامههای مدون به این تشکلها در دستور کار قرار گرفته است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان بیان کرد: همچنین، استفاده از فناوریهای نوین مانند «بازیهای دیجیتال» با کارکردهای آموزشی و حتی درمانی (از جمله پروژههای دانشگاه اصفهان در این حوزه) بهعنوان راهکاری خلاقانه مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد:در بخش ورزشی، استان اصفهان با دارا بودن 47 هیئت ورزشی، باشگاههای بزرگ و سالنهای متعدد، برنامهریزی برای اردوهای جهادی، بازدیدهای صنعتی (مانند فولاد مبارکه) و گردشگری دروناستانی را با هزینه کم و اثربخشی بالا کلید زده تا جوانان با دستاوردهای صنعتی و تغییر جهتگیریهای زندگی آنان بیشتر آشنا شوند.
درویشی از سوی دیگر، درخواست کرد: اعتبارات مالی از محل مسئولیتهای اجتماعی شرکتها و بودجه استان برای اجرای برنامههای فوق العاده در دستور کار شورای برنامهریزی قرار گیرد.
وی تصریح کرد:البته نباید منتظر تأمین اعتبار باشیم؛ بلکه برنامهها باید با امکانات موجود اجرا و سپس پشتیبانی مالی طلب شود.
درویشی در پایان، بر لزوم تهیه گزارش جامع از اقدامات دستگاههای متولی و ارائه آن به شورای برنامهریزی استان تأکید کرد و گفت: انتظار میرود اداره ورزش و جوانان با بهرهگیری از ظرفیت تیمهای ورزشی مطرح استان و اردوگاههای موجود، نقش پررنگتری در تابستان امسال ایفا کنند.
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲:۵۷
-
۵ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959859/