پیام سپاهان

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - محمدرضا داوطلب در جلسه هم اندیشی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با مجموعه بیمه دی، با اشاره به تفاوت جامعه هدف بنیاد با کمیته امداد و بهزیستی، اظهار کرد: اگرچه همه مردم ایران ولی نعمت ما هستند، اما جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی از مستحقان جامعه محسوب می شود، در حالی که جامعه هدف بنیاد شهید، محقند.

به گزارش ایثار،داوطلب ضمن قدردانی از تعامل و همدلی و وفاق مجموعه بیمه دی با بنیاد شهید، افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران به گردش کشور و نظام حق دارند و لذا خدمت به آنان توفیق الهی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه ایثارگران جانشان را در طبق اخلاق گذاشتند تا اسلام و قرآن و انقلاب بماند، عنوان کرد: نظام اسلامی به برکت خون شهدا و از خود گذشتگی ایثارگران و صبر و استقامت خانواده های آنان در دنیا عزت دارد.
داوطلب مذاکرات روز گذشته را نمونه ای از عزت و اقتدار ایران اسلامی دانست و گفت: دنیا در یک طرف و ایران در طرف دیگر است و این افتخار را شهدا و ایثارگران برای ما رقم زدند.
وی با بیان اینکه شهدا و ایثارگران حقانیت انقلاب اسلامی را ثابت کردند، ادامه داد: خدمت به این قشر عزیز و شریف، اجر دنیوی و اخروی دارد.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان، بیمه را یک صنعت دانست که نیازمند روزآمدی است و متذکر شد: پرسنل بیمه باید برای رفع مشکلات جامعه هدف، روزآمدی خود را نسبت به قوانین بیمه ای و دستورالعمل های درمانی حفظ کنند و ارتقا ببخشند.
وی با تاکید بر لزوم وفاق و همدلی دو مجموعه بنیاد شهید و بیمه دی جهت رفع مشکلات جامعه هدف به ویژه در حوزه درمان، افزود: بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است؛ شهدای ما خون دادند تا نظم و قانون در کشور برقرار شود و امروز نیز خانواده های شاهد و ایثارگر، خواسته فراتر از قانون ندارند و باید با صبر و تحمل، شنوای دردهای آنان باشیم.
داوطلب با بیان اینکه خانواده های شهدا و ایثارگران باید از مسئولان صداقت و شفافیت ببینند، ادامه داد: بیمه دی نسبت به تامین بیمه های مهم برای آینده ایثارگران همچون بیمه عمر و بیمه حوادث و... اهتمام داشته باشد.
وی با اشاره به پرداخت 422 میلیارد تومانی بیمه دی به ایثارگران، اضافه کرد: سالانه حدود هزار میلیارد تومان هزینه های جانبی داریم.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه سه آمبولانس فعال داریم و مدیریت درمانگاه صابرین را اخذ کردیم، گفت: به دنبال گرفتن موسسه ایثار نیز هستیم تا پایش سلامت ایثارگران را دنبال کنیم.
داوطلب بیش از 40 درصد ایثارگران را روستایی دانست و عنوان کرد: خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران ماندگار است و باید این خدمت را جدی بگیریم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/955597/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کنگان دیگر نه بوی ساحل می‌دهد، نه دریا

تأیید اصالت شهاب‌سنگ کشف شده، توسط دانشگاه صنعتی اصفهان

اجتماع کارکنان دستگاه‌های اجرایی اصفهان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

مهار آتش سوزی در هفت هکتار از مراتع موته

تشکیل «کنسرسیوم همکاری‌های بین‌ بانکی» با هدف تسهیل جذب سرمایه‌گذاری در اصفهان

اعلام انزجار طلاب اصفهانی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

شمارش معکوس شهرداری برای افتتاح 59 پروژه شهری در اصفهان

نیروهای مسلح ایران اسلامی تا آخرین قطره خون، پا در رکاب ولایت خواهند بود

در فکر کسب سه امتیاز مقابل ذوب‌آهن هستیم

نرخ 98 درصدی سواد در اصفهان

امام جمعه اصفهان: تفاوت بین کلام و عمل مانع از تربیت صحیح می شود

با بدشانسی مصدوم می‌دهیم

امسال برای اولین بار اعتکاف کودک و نوجوان با محوریت کانون پرورش فکری راه‌اندازی شد

احداث مجموعه باغ کتاب در کاشان با الگوبرداری از باغ کتاب پایتخت

شاعرانه/ غمی که در سخنت داری همان غم است که من دارم

رشد انفجاری ثبت سفارش در کارخانه‌های TSMC آریزونا

تاکید فیل اسپنسر بر پشتیبانی از سوییچ 2: «من به نینتندو ایمان دارم»

گوشی گیمینگ رد‌ مجیک 10 ایر معرفی شد؛ ظریف و قدرتمند با باتری بزرگ

مذاکره با آمریکا تصمیم صحیح نظام بوده است

خداحافظی با بازرسان آژانس؟

«جوچه» به سبک روسی

کاهش دمای هوای اصفهان

برگزاری همایش‌های تخصصی یک‌روزه برای افزایش سطح آمادگی دانش‌آموزان اصفهانی

نقشۀ راه سوادآموزی در اصفهان با تدوین اطلس جامع بی‌سوادی ترسیم می‌شود

بهینه‌سازی فضای آموزشی و مولدسازی، راهی برای ارزش‌آفرینی در آموزش‌وپرورش است

پویش «جایزه معلم فداکار» تاکنون با استقبال بیش از 7500 نفری مواجه شده است

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

شاعرانه/ عصر تلخی بود عصر آخِرین دیدارمان

بیتس از کابل های شارژ مختلف با انواع رنگ‌بندی رونمایی کرد

سردرگمی پادو‌های فارسی زبان ترامپ در تحلیل مذاکرات مسقط

تشکیل ستاد مردمی شیوه حکمرانی شهید رئیسی در اصفهان

15 میلیارد تومان کالای قاچاق در شهرضا زمین‌گیر شد

کیش مهیای حضور کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری

تصویب احداث 10 طرح تأسیسات گردشگری

مهار آتش سوزی در هفت هکتار از مراتع موته

اصالت شهاب‌سنگ تأیید شد

یکصدوهشتادوهفتمین جلسهٔ شورای آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار شد

13 دانش‌آموز اصفهانی در ژیمنازیاد 2025 صربستان افتخار آفریدند

آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد

حدود 25 هزار نفر ساعت بر روی اصلاح قوانین ایثارگران کار کردند

اصلاح 88 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصفهان با پیگیری‌های دادستانی اصفهان در سال 1403

ارتش و فراجا دو بازوی اقتدار و امنیت ملی هستند

کشف دپوی تجهیزات پزشکی 10 میلیاردی قاچاق در اصفهان

شاعرانه/وقتی عمیق می‌نگری مرگ نعمت است

داستانک/ مشکلات زندگی

سامسونگ Auto رقیب جدید Android Auto و CarPlay اپل است

چگونه به عمان رسیدیم

فرصتی برای مذاکره‏‏‌کنندگان قدیمی

تندروها 25 درصد دارایی ایران را به باد دادند

قدرت‌‏های عربی این بار از توافق تهران و واشنگتن حمایت می‏‌کنند