ارتش و فراجا دو بازوی اقتدار و امنیت ملی هستند
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - فرمانده انتظامی استان اصفهان با حضور در مرکز آموزش توپخانه ارتش به مناسبت فرارسیدن روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، با امیر سرتیپ دوم محسن کرمی، ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری دیدار و گفتوگو کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، سردار حمید علینقیانپور در دیدار با سرتیپ دوم محسن کرمی، به مناسبت گرامیداشت روز ارتش ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن این روز، اظهار داشت: سال جدید با نام مبارک امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و ماه پربرکت رمضان آغاز شد که خود نویدبخش برکت، امنیت و آرامش برای ملت شریف ایران است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ضمن تجلیل از رشادتها و فداکاریهای غیورمردان این مرز و بوم در ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: اگر امروز کشور ما در شرایطی پایدار و امن قرار دارد، حاصل تلاشها، مجاهدتها و همافزایی تمامی نیروهای مسلح بهویژه ارتش است. ارتشیان غیور در کنار دیگر یگانهای نظامی و انتظامی، ستونهای استواری برای حراست از مرزها و آرامش داخلی کشور هستند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان پیرامون همکاریهای ارتش در شرایط بحرانی تصریح کرد: در هر بحرانی، از حوادث طبیعی گرفته تا مسائل امنیتی، ارتش در کنار ما ایستاده و همواره یاریگر نیروهای انتظامی بوده است. این روحیه تعامل، وحدت و همدلی ستودنی است و امنیت موجود در استان بدون مشارکت و هماهنگی نزدیک با ارتش ممکن نبود.
سردار علینقیانپور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ارتش، بهویژه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی ادامه داد: شهید صیاد شیرازی نماد ایمان، انضباط، تدبیر و عشق به نظام اسلامی بود، یاد و راه این شهید عزیز همواره در مسیر خدمت نیروهای مسلح زنده است.
رزمایشهای ارتش، خنثیساز تفکرات خصمانه دشمنسلامی: ارتش در هماهنگی با سپاه موجب عصبانیت دشمنان شده استجمعی از فرماندهان ارتش در مجلس حضور یافتند شهدای فراجا، قهرمانان بینامی هستند
در ادامه این دیدار، امیر سرتیپ دوم محسن کرمی با بیان اینکه خدمات فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر بینظیر بوده، بیان کرد: در 2 سال گذشته، مجموعه انتظامی هدف هجمههای گسترده دشمنان قرار گرفت اما با اتکای به مردم و ایمان به وظیفه، مقتدرانه ایستاد و اجازه نداد امنیت کشور مخدوش شود.
وی با تجلیل از زحمات کارکنان انتظامی گفت: فرماندهی انتظامی در خط مقدم دفاع از آرامش مردم است، اگر امروز جامعه در آرامش به سر میبرد، مرهون تلاشهای شبانهروزی کارکنان مجموعه انتظامی است که با کمترین امکانات، بیشترین مسئولیت را بر دوش دارند.
ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری شهدای انتظامی را مظلوم و گمنام توصیف و خاطرنشان کرد: شهدای فراجا، قهرمانان بینامی هستند که با جان خود از امنیت مردم دفاع کردند. این جانفشانیها در تاریخ این مرز و بوم جاودانه خواهد ماند.
وی در پایان ضمن گرامیداشت یاد شهید صیاد شیرازی، وی را اسوهای کمنظیر برای نسل جوان و نیروهای مسلح خواند و اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری، شهید صیاد شیرازی شهید مبارزه با نفس بود؛ مردی که هیچگاه میدان را ترک نکرد و تا آخرین لحظه پای آرمانهای انقلاب ایستاد.
انتهای پیام/167
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲:۵۷
-
۲۴ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/957455/