پیام سپاهان

آخرين مطالب

سرانه مصرف ماهی در اصفهان افزایش یافت گفتگو

سرانه مصرف ماهی در اصفهان افزایش یافت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - محمدرضا عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان 23 کیلوگرم به ازای هر فرد در سال است، اظهار کرد: طبق آمار و بررسی‌های اخیر سرانه متوسط مصرف ماهی در اصفهان به بیش از 11 کیلوگرم رسیده است در حالی که این عدد در دهه 70 خورشیدی 2 کیلوگرم به ازای هر فرد در سال بود.
وی با بیان اینکه ترویج آبزی پروری سبب ترویج آبزی مصرفی شود، افزود: با توجه به ارزش غذایی بالا در ماهی تلاش شده در سبد غذایی مردم افزایش پیدا کند.
قیمت‌گذاری گوشت ماهی تابع عرضه و تقاضا است
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه قیمت ماهی را بازار عرضه و تقاضا تعیین می‌کند و در اصفهان تحت نظارت صنف و میدان میوه تره بار شهرداری است، اضافه کرد: باید توجه داشت که اگر توزیع و عرضه گوشت ماهی کم و زیاد شود بر تقاضا و قیمت گذاری در طول سال تأثیر دارد.
عباسی با بیان اینکه مصرف ماهی در شهرستان‌های استان به دلیل دسترسی کمتر به بازار ماهی و آبزیان و یا قدرت خرید پایین، کم بوده و نیاز به حمایت بیشتر دارد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه پرورش ماهی طی چند دهه تلاش شیلات در بیشتر شهرستان‌های استان توسعه یافته و اکثر آنها پرورش ماهی دارند و از نظر دسترسی، مصرف ماهی قزل آلا نسبت به ماهی جنوب در اصفهان افزایش یافته است.
اشتغال بیش از 5 هزار نفر در پرورش و تولید ماهی در اصفهان
وی ادامه داد: یکی از اهداف شیلات ایران طی چند دهه بعد انقلاب، افزایش بهره‌وری منابع آبی چاه و چشمه، قنوات و آب‌های داخلی بوده است تا بتوانیم از نظر اقتصادی و اجتماعی به تولید و اشتغال کمک کرده و در کنار کشاورزی، ماهی و آبزیان تولید شود.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: با این برنامه هم درآمد کشاورزان افزایش یافته و با استفاده از کودی که تولید می‌شود کیفیت محصول بهتر می‌شود و درآمد اقتصادی کشاورزان بالا می‌رود.
به گفته عباسی، در حال حاضر بالغ بر پنج هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در پرورش و تولید ماهیان خوراکی و زینتی در استان اصفهان اشتغال دارند.
تولید سالانه 10 هزار تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان
وی با بیان اینکه سالانه بیش از 10 هزار تن انواع ماهی خوراکی در استان اصفهان پرورش می‌یابد، اظهار کرد: عمده ماهی پرورشی در استان ماهی قزل آلا است که سالانه بیش از هشت هزار تن از این ماهی در مناطق غرب و جنوب استان تولید می‌شود.
مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان با اشاره به اینکه قزل‌آلا ماهی سردآبی است و در مناطق سردسیر استان از جمله فریدونشهر و گلپایگان تولید می‌شود، افزود: ماهیان گرم آبی مانند کپور نیز در نجف آباد گلپایگان و مبارکه تولید می‌شود.
توسعه پرورش ماهی خاویار در استان اصفهان
به گفته عباسی، در شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، گلپایگان و شاهین‌شهر نیز ماهیان خاویاری تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه پرورش ماهی خاویار در سطح کم و زیر 10 تن انجام می‌شود، ابراز کرد: با توجه به اینکه امکان فرآوری خاویار در اصفهان وجود ندارد، این ماهی در استان دیگر فرآوری و بسته بندی شده و به دلیل اینکه مصرف داخلی آن کم است، عمده خاویار تولیدی صادر می‌شود.
عرضه 35 گونه ماهی دریای جنوب و شمال در اصفهان
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه انواع ماهیان دریایی جنوب و شمال نیز در بازار و میدان میوه تره‌بار اصفهان عرضه می‌شود، گفت: بیش از 35 گونه ماهی از دریای جنوب و شمال در بازار اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به ماهیان شوریده، شیر قباد، حلوا سفید و حلوا سیاه اشاره کرد که مورد مصرف قرار می‌گیرد.
کد خبر 6431151

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/954896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

4 کشته و زخمی درپی تصادف زنجیره‌ای در کاشان

هوای اصفهان قابل قبول است

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

مشخصات کامل، قیمت و تاریخ عرضه ردمی توربو 4 پرو لو رفت

چین سریع‌ترین حافظه جهان را معرفی کرد؛ انجام 25 میلیارد عملیات در ثانیه

کدام نهاد متولی مصوبه ایجاد دسترسی به سکوهای خارجی است؟

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

سرمقاله ایران/ سفر شاهزاده خالد بن سلمان زمینه‌ساز نظم نوین منطقه‌ای

تأیید اصالت شهاب‌سنگ کشف شده توسط دانشگاه صنعتی اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان؛ تهدیدی جدی برای 2.8 میلیون انسان

شناسایی 45 هزار پلاک تاریخی در اصفهان

وزیر راه و شهرسازی: عدالت در توزیع منابع اولویت ماست

آیا کمبود گازوئیل در کاشان واقعیت دارد؟

دومین جشنواره تدریس برتر در دبیرستان حکمت بهارستان‌2

تصادف زنجیره ای مرگبار در کاشان

نشست خبری روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان

سایه پرسپولیس از سر تراکتور کم شد؛ استقلال و چهار تیم دیگر گزینه سقوط!

برنامه سینماهای اصفهان، امروز شنبه 30 فروردین + ساعت‌ اکران دایناسور

دانش و اعتماد به نفس گروه فولاد مبارکه به نوآوری، تحول و یادگیری عمومی منجر می‌شود

تصادف پراید، تیبا و تریلر جان 2 نفر را گرفت

جدول و لینک برنامه قطعی برق شرستان‌ها

دیوار حفاظتی فرودگاه اصفهان احداث می‌شود

برگزاری ویژه‌برنامه‌های متفاوت در منطقه 14 اصفهان ویژه دهه کرامت

حکمرانی ایالتی؛ از مشهد تا اصفهان/ اجرای چراغ خاموش قانون حجاب و عفاف در اصفهان

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

جمینای 2.5 فلش معرفی شد؛ اولین هوش مصنوعی هیبریدی گوگل

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

تصادف سواری با تریلر فاجعه آفرید+ تعداد کشته‌ها

حمایت ویژه شهرداری اصفهان از پروژه‌های آموزش و پرورش؛ اجرای کار مشترک در حوزه مناسب‌سازی مدارس

پروژه‌ های زیرساختی خور و بیابانک اولویت‌ بندی می‌ شود

دومین جلسه همیاران مشاور مدارس متوسطه اول دخترانه آموزش و پرورش ناحیه 3 اصفهان

اتصال 29 روستای استان اصفهان به شبکه ملی اطلاعات

تصادف زنجیره‌ای زیرگذر کاشان 2 فوتی و 2 مصدوم داشت

برگزاری اردو درون مدرسه‌ای در بهارستان 2

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

تغییر طراحی منو تنظیمات اندروید؛ رنگی‌تر و جذاب‌تر از قبل

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

معلم آران و بیدگلی که حیاط مدرسه را به دنیایی از رنگ و زندگی تبدیل کرد

نخستین گام تحول ساختاری ارتباط شهرداری اصفهان با شرکت‌های وابسته برداشته شد

اجرای پویش “معلم فداکار” در استان اصفهان

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد