بزرگنمايي:
پیام سپاهان - وزیر راه و شهرسازی گفت: عدالت در توزیع منابع اولویت ماست و خور و بیابانک و نائین نیازمند توجه ویژه هستند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از، فرزانه صادق در حاشیه جلسه مشترک شورای اداری استان اصفهان و شهرستان خوروبیابانک با اشاره به پیگیریهای نمایندگان مجلس برای حضور وزرا در مناطق محروم، اظهار کرد: از ابتدای مسئولیتم، پیگیر حل مشکلات شهرستانهای محروم استان اصفهان، به ویژه خور و بیابانک و نائین بودهام واین مناطق با وجود سختکوشی، نجابت و وفاداری بیچونوچرای مردم به نظام و به دلیل بیتوجهیهای گذشته با محرومیت روبهرو شدهاند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: محرومیت این شهرستانها نه به خاطر مردم، بلکه به دلیل عدالت نیافتن در توزیع منابع است و اگر همان عدالتی که پایهگذار انقلاب اسلامی بود، اجرا میشد، امروز شاهد این مشکلات نبودیم.
وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اولویتبندی مناطق محروم، بیان کرد: شهرستانهای دوردست اغلب به دلیل فاصله از مرکز استان و پایتخت مورد کمتوجهی قرار میگیرند، اما ما در دولت تلاش میکنیم با برنامهریزی دقیق، این محرومیتها را جبران کنیم.
وی با اشاره به صحبتهای امامجمعه خور درباره لزوم توجه به اولویتها، گفت: قبل و بعد از انقلاب، وضعیت خور و بیابانک قابل مقایسه نیست، اما هنوز تا تحقق عدالت کامل فاصله داریم و مردم این خطه شایسته خدمات بیشترند و ما خود را موظف به انجام این مسئولیت میدانیم.

واگذاری زمین و اولویتبندی مسکن برای دهکهای کمدرآمد در خور و بیابانک
صادق با اشاره به روند واگذاری زمین در این منطقه، گفت: واگذاری زمین در خور و بیابانک طبق قوانین موجود و با اولویتبندی انجام میشود، همچنین 10 درصد از عواید این واگذاریها پیش از هر اقدامی به شهرداری اختصاص مییابد تا دغدغههای مالی این نهاد برطرف شود.
وی افزود: مشکل 230 واحد مسکونی ناتمام در این شهرستان نیز با برگزاری جلسات فوری در آینده نزدیک حل خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: مصوبه اصلاحشده شورای عالی مسکن برای حمایت از دهکهای کمدرآمد (1 تا 4) پس از دو سال و نیم تاخیر، بالاخره اجرایی میشود.
وی تصریح کرد: این شهرستان در اولویت دریافت کمکهای اراضی برای ساخت مسکن محرومان قرار دارد و استاندار اصفهان نیز همکاری لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.
صادق با اشاره به توسعه شهری بدون گسترش محدودهها از طرحهای توسعه بیرویه شهری انتقاد و اظهار داشت: افزایش محدوده شهرها بدون توجه به زیرساختهای موجود، سبب پوکی داخلی شهرها و ایجاد معضلات جدید میشود.
وی اضافه کرد: در خور و بیابانک، تمرکز بر بازآفرینی بافتهای تاریخی و رفع محدودیتهای ارتفاعی خواهد بود، به شرطی که ضوابط شهرسازی رعایت شود.
صادق از ارائه تسهیلات 80 درصدی به ناوگان فرسوده مسافری خبر داد و گفت: این طرح در شورای عالی حمل و نقل مصوب شده و دبیرخانه آن در وزارت راه فعال شده است.
وزیر راه و شهرسازی همچنین به پیشرفت 50 همتی مشارکت بخش خصوصی در نوسازی ناوگان ریلی اشاره و وعده داد: موضوع اتصال راهآهن به خور و بیابانک در جلسه آتی با شرکت راهآهن بررسی شود و امیدواریم با همکاری مردم و مسئولان، تمام وعدههای دادهشده تا پایان سال محقق شود.
به گزارش تسنیم، وزیر راه و شهرسازی به همراه استاندار اصفهان در ادامه سفر خود به شهرستان خور از پروژه کمربندی فرخی این شهرستان بازدید کرد.
با دستور مستقیم وزیر راه و شهرسازی، پروژه کمربندی شهر فرخی در شهرستان خور بیابانک که بیش از یک دهه متوقف شده بود، از سر گرفته میشود. بر اساس برنامهریزیهای جدید، پیمانکار این طرح موظف است عملیات اجرایی را تا خردادماه آغاز کند و پروژه را تا پایان سال جاری به پایان برساند.
این محور 12 کیلومتری از دو دهه گذشته آغاز شده بود، تنها بخشی از زیرسازی آن انجام شده است. این پروژه با اعتبار اولیه 121 میلیارد تومانی تکمیل خواهد شد. با بهرهبرداری از این کمربندی، ترافیک سنگین از مرکز شهر فرخی خارج شده و به یک بزرگراه چهارخطه در محدوده شهر منتقل میشود.

بازدید از پروژه چوپانان_پلیس راه
صادق همچنین در این سفر از پروژه تبدیل محور پرترافیک و پرحادثه «سهراهی چوپانان» به «سهراهی پلیس راه» بازدید کرد.
این پروژه به طول 30 کیلومتر، پس از دو دهه، در مسیر تکمیل قرار گرفت،این محور که در کریدورهای ترانزیتی شرق-غرب و شمال- جنوب کشور نقشی حیاتی دارد، به دلیل دو بانده بودن و نبود زیرساخت مناسب، سالانه شاهد حجم بالایی از تصادفات مرگبار بود.
بر اساس اعلام مسئولان، عملیات اجرایی این پروژه از سال گذشته با اعتبار اولیه 330 میلیارد تومان آغاز شد و تاکنون 47 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مراحل زیرسازی و زیراساس مسیر به طور کامل انجام شده و تنها اجرای لایه اساسی، آسفالت و رفع معارضات محدود از جمله جابجایی تیرهای برق باقی مانده است.
در صورت تخصیص به موقع اعتبارات، 20 کیلومتر از این محور تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد و ترافیک آن به صورت چهارخطه هدایت خواهد شد.
با چهارخطی شدن این محور، انتظار میرود تلفات ناشی از تصادفات جادهای به شکل محسوسی کاهش یابد. این مسیر نه تنها نقش مؤثری در روانسازی ترافیک ترانزیتی کشور خواهد داشت، بلکه ایمنی سفرهای بیناستانی را نیز افزایش میدهد.

بازدید شبانه از ایستگاه راهآهن نایین در اصفهان
بازدید شبانهای از ایستگاه راهآهن نائین در اصفهان به منظور بررسی شرایط و ظرفیت پذیرش مسافر از دیگر برنامهها بود. وزیر راه و شهرسازی در این بازدید بر ایجاد چارت تشکیلاتی در ایستگاه راهآهن تاکید کرد.
همچنین در جریان این بازدید مقرر شد تامین زیرساختهای ایستگاه راهآهن نایین از سوی استاندار پیگیری شود و وزیر راه و شهرسازی نیز مجوز جذب مسافر از این ایستگاه را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.
انتهای پیام/163