پیام سپاهان

آخرين مطالب

ترامپ از اپل حمایت می‌کند؟ احتمال معافیت غول فناوری از تعرفه‌های سنگین اقتصادی

ترامپ از اپل حمایت می‌کند؟ احتمال معافیت غول فناوری از تعرفه‌های سنگین
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دیجیاتو / ترامپ احتمال معافیت اپل از تعرفه‌های سنگین علیه چین را مطرح کرد؛ اقدامی که می‌تواند تأثیر چشم‌گیری بر قیمت آیفون و بازار آمریکا داشته باشد.
در گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگاران، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ممکن است برخی شرکت‌هایی که به شدت از تعرفه‌های سنگین جدید آسیب دیده‌اند، از این فشارها معاف شوند — و در صدر این فهرست، اپل قرار دارد.
در یک هفته پرتنش، ترامپ سرانجام تعرفه‌های جهانی «متقابل» را اعمال کرد؛ اقدامی که یا به منظور بازگرداندن تولید به خاک آمریکا انجام شده یا تاکتیکی برای فشار بر کشورهای دیگر جهت کاهش تعرفه‌های خود است. دولت ایالات متحده روز چهارشنبه با تعرفه‌ای 104 درصدی به چین واکنش نشان داد، سپس آن را به 125 درصد افزایش داد و در عین حال، باقی تعرفه‌ها را به مدت 90 روز به سطح پایه 10 درصد کاهش داد.
پس از اعلام این تعلیق، ارزش سهام اپل کمی افزایش یافت. با این حال، پس از بسته شدن بازار، ترامپ اشاره کرد که ممکن است برخی شرکت‌ها از معافیت برخوردار شوند. او پیش‌تر تأکید کرده بود که هیچ معافیتی جز موارد تعیین‌شده وجود نخواهد داشت، اما مثل تصمیمات دیگرش، نظرش را تغییر داده و این بار از «انعطاف‌پذیری» سخن گفته است.
احتمال معافیت اپل از تعرفه‌های سنگین ترامپ

پیام سپاهان


بازار
در حین دیداری با رانندگان مسابقات خودروسواری، خبرنگاری از ترامپ درباره احتمال معافیت برخی شرکت‌ها سوال کرد. او پاسخ داد که شرکت‌هایی که بیشتر آسیب دیده‌اند، در حال بررسی برای معافیت هستند، اما تصمیم نهایی بر اساس «غریزه» گرفته خواهد شد.
اتکای زیاد اپل به چین ممکن است باعث شود که از جمله شرکت‌های معاف‌شده باشد، چرا که افزایش تعرفه‌ها به 125 درصد، می‌تواند قیمت آیفون 16 پرو مکس را به بیش از 2 هزار دلار برساند. برخی مشتریان پیش از اعلام قیمت‌های جدید، برای خرید آیفون‌ عجله کردند، اما حالا ممکن است این اقدام آنها زودهنگام بوده باشد.
اپل نیز برای مقابله با این وضعیت، ممکن است در مدت 90 روز تعلیق، به ارسال انبوه آیفون‌ها ادامه دهد تا موجودی خود را افزایش دهد.
«تیم کوک»، مدیرعامل اپل، از همان ابتدا رابطه نزدیکی با ترامپ برقرار کرد. او یک میلیون دلار به مراسم تحلیف ترامپ اهدا کرد، در مراسم او شرکت کرد و چندین شام حضوری نیز با وی داشت تا جایگاه اپل را در ذهن رئیس‌جمهور تقویت کند.
علاوه بر این، اپل اعلام کرده که قصد دارد 500 میلیارد دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری کند؛ رقمی که ترامپ بارها در صحبت‌های خود به آن اشاره کرده است. ترامپ همچنین اخیراً گفته بود که آیفون می‌تواند در خاک آمریکا تولید شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/954890/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

4 کشته و زخمی درپی تصادف زنجیره‌ای در کاشان

هوای اصفهان قابل قبول است

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

مشخصات کامل، قیمت و تاریخ عرضه ردمی توربو 4 پرو لو رفت

چین سریع‌ترین حافظه جهان را معرفی کرد؛ انجام 25 میلیارد عملیات در ثانیه

کدام نهاد متولی مصوبه ایجاد دسترسی به سکوهای خارجی است؟

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

سرمقاله ایران/ سفر شاهزاده خالد بن سلمان زمینه‌ساز نظم نوین منطقه‌ای

تأیید اصالت شهاب‌سنگ کشف شده توسط دانشگاه صنعتی اصفهان

فرونشست زمین در اصفهان؛ تهدیدی جدی برای 2.8 میلیون انسان

شناسایی 45 هزار پلاک تاریخی در اصفهان

وزیر راه و شهرسازی: عدالت در توزیع منابع اولویت ماست

آیا کمبود گازوئیل در کاشان واقعیت دارد؟

دومین جشنواره تدریس برتر در دبیرستان حکمت بهارستان‌2

تصادف زنجیره ای مرگبار در کاشان

نشست خبری روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان

سایه پرسپولیس از سر تراکتور کم شد؛ استقلال و چهار تیم دیگر گزینه سقوط!

برنامه سینماهای اصفهان، امروز شنبه 30 فروردین + ساعت‌ اکران دایناسور

دانش و اعتماد به نفس گروه فولاد مبارکه به نوآوری، تحول و یادگیری عمومی منجر می‌شود

تصادف پراید، تیبا و تریلر جان 2 نفر را گرفت

جدول و لینک برنامه قطعی برق شرستان‌ها

دیوار حفاظتی فرودگاه اصفهان احداث می‌شود

برگزاری ویژه‌برنامه‌های متفاوت در منطقه 14 اصفهان ویژه دهه کرامت

حکمرانی ایالتی؛ از مشهد تا اصفهان/ اجرای چراغ خاموش قانون حجاب و عفاف در اصفهان

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

جمینای 2.5 فلش معرفی شد؛ اولین هوش مصنوعی هیبریدی گوگل

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

تصادف سواری با تریلر فاجعه آفرید+ تعداد کشته‌ها

حمایت ویژه شهرداری اصفهان از پروژه‌های آموزش و پرورش؛ اجرای کار مشترک در حوزه مناسب‌سازی مدارس

پروژه‌ های زیرساختی خور و بیابانک اولویت‌ بندی می‌ شود

دومین جلسه همیاران مشاور مدارس متوسطه اول دخترانه آموزش و پرورش ناحیه 3 اصفهان

اتصال 29 روستای استان اصفهان به شبکه ملی اطلاعات

تصادف زنجیره‌ای زیرگذر کاشان 2 فوتی و 2 مصدوم داشت

برگزاری اردو درون مدرسه‌ای در بهارستان 2

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

تغییر طراحی منو تنظیمات اندروید؛ رنگی‌تر و جذاب‌تر از قبل

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

معلم آران و بیدگلی که حیاط مدرسه را به دنیایی از رنگ و زندگی تبدیل کرد

نخستین گام تحول ساختاری ارتباط شهرداری اصفهان با شرکت‌های وابسته برداشته شد

اجرای پویش “معلم فداکار” در استان اصفهان

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد