شادی جنجالی میلاد زکی پور به ضررش تمام شد!
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش، دیدار تیمهای سپاهان اصفهان و پرسپولیس برگزار و از سوی میلاد زکی پور بازیکن تیم سپاهان اصفهان تخلفاتی رخ داد. از آنجایی که تخلف حادث شده در خور صدور قرار دستور موقت است به استناد ماده 100 مقررات انضباطی و تا صدور رای مقتضی، وی از همراهی تیم خود محروم است.
میلاد زکی پور در جریان پیروزی 3 بر 2 سپاهان مقابل پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی زننده گل سوم تیمش بود و خوشحالی گل او جنجالیآفرین شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خلاصه مصاحبه با زکیپور میلاد زکیپور که پس از گلزنی برابر پرسپولیس شادی گلی جنجالی داشت، پس از پایان این مسابقه در این باره توضیح داد: من در اهواز هم همین شادی را داشتم و اخطار هم گرفتم و فکر نمیکنم مسئلهای باشد که بخواهم محروم شوم. خوشحالی بعد از گل بود و چیز خاصی نبود.
![پیام سپاهان](https://kban.ir/NewsImage/640/aHR0cHM6Ly9lZ2h0ZXNhZGVpcmFuLmNvbS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNS8wMi/Ystqp24wt2b7ZiNixLmpwZw==)
منبع: ایسنا
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/941949/