تخصیص 1000 میلیارد تومان اعتبار برای احداث مجموعه پلها و زیرگذر شهید فخریزاده
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیر منطقه 4 شهرداری اصفهان گفت: برآورد هزینه پروژه آغاز عملیات احداث مجموعه پلها و زیرگذر شهید فخریزاده حدود 1,000 میلیارد تومان است که از این میزان حدود 100 میلیارد تومان به تملک و آزادسازی زمینهای اطراف پروژه اختصاص یافت و حدود 900 میلیارد تومان نیز مربوط به اجرای عملیات عمرانی آن خواهد بود.
محسن زمانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حدود 7 کیلومتر از رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان حدفاصل کیلومتر 71 تا 78 در منطقه 4 شهرداری اصفهان قرار دارد؛ طی دو سال گذشته عملیات تعریض این بخش از رینگ در دستور کار قرار گرفت که از کیلومتر حدود 72 در تقاطع روشندشت آغاز شد و تا کیلومتر 78 ادامه پیدا کرد.
وی افزود: در این پروژه عملیات تعریض در دو لاین رفت و برگشت به طول 12 کیلومتر انجام شد؛ عرض این محور از حدود 20 متر به 40 متر افزایش پیدا کرد و مجموع هزینه انجامشده برای این عملیات بالغ بر 300 میلیارد تومان برآورد شده است.
مدیر منطقه 4 شهرداری اصفهان گفت: در ادامه این مسیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فخریزاده بهعنوان مکمل بخش تعریضشده رینگ تعریف شد؛ برآورد هزینه این پروژه حدود 1,000 میلیارد تومان است که از این میزان حدود 100 میلیارد تومان به تملک و آزادسازی زمینهای اطراف پروژه اختصاص یافت و حدود 900 میلیارد تومان نیز مربوط به اجرای عملیات عمرانی این تقاطع غیرهمسطح خواهد بود.
زمانی ادامه داد: امیدواریم با همکاری معاونت و سازمان عمران شهرداری اصفهان این پروژه ظرف مدت یک سال به بهرهبرداری برسد؛ این تقاطع بهعنوان یکی از پلهای شاخص در اصفهان شناخته خواهد شد و در آینده زیر بار ترافیکی قرار خواهد گرفت تا به خدمت مردم شهر اصفهان درآید.
وی با اشاره به اهمیت پروژه مجموعه پلها و زیرگذر شهید فخریزاده بیان کرد: اهمیت این پروژه از چند جهت قابل توجه است؛ از یکسو این پل نقطه اتصال رینگ چهارم به ورودی شرقی شهر اصفهان در محدوده روشندشت و منطقه 4 شهرداری اصفهان محسوب میشود؛ از سوی دیگر این محور به سایت هستهای اصفهان منتهی خواهد شد؛ نامگذاری این پروژه به نام شهید فخریزاده یکی از شهدای برجسته هستهای کشور و مجاورت آن با میدان شهدای هستهای به این پروژه ابعاد فرهنگی و سیاسی نیز بخشیده است.
مدیر منطقه 4 شهرداری اصفهان گفت: طراحی این پل بهصورت ترکیبی از میدان، زیرگذر و روگذر انجام شده است و با ایجاد راستگردها و مسیرهای دسترسی جدید، رویکردی متمایز نسبت به سایر پلهای شهر دارد؛ هدف از این طراحی افزایش بهرهوری ترافیکی و تسهیل در تردد خودروها است، بهگونهای که پاسخگوی نیازهای ترافیکی منطقه باشد و بهعنوان یک پروژه شاخص افتخاری برای شهر و شهرداری اصفهان بهشمار رود.
کد خبر 857389
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۲:۱۳
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/955660/