افزایش تیم های نظارت و بازرسی ناوگان بار در شهر اصفهان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیرعامل سازمان مدیریت حملونقل بار شهرداری اصفهان با تاکید بر لزوم کنترل ناوگان باری درون شهری بهویژه ناوگان باری سنگین در سطح شهر گفت: پنج اکیپ بازرسی و نظارت ویژه ناوگان باری در شهر اصفهان فعالیت دارند.
سید علی عبدالهی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تأثیر گشتهای بازرسی در کاهش تخلفات حوزه حمل بار و لزوم افزایش کنترلهای میدانی در سطح شهر برای نظارت بر ناوگان حملونقل بار درون شهری اظهار کرد: سازمان مدیریت حملونقل بار شهرداری اصفهان نسبت به تقویت اکیپهای کنترل و بازرسی و افزایش حضور آنها بهصورت متناوب و در ساعات مختلف اقدام کرده است.
وی با اشاره به لزوم کنترل ناوگان باری درون شهری بهویژه ناوگان باری سنگین در سطح شهر اصفهان افزود: این سازمان در سالهای گذشته با سه تیم بازرسی تخلفات ناوگان باری را رصد میکرد که در حال حاضر با افزایش دو تیم دیگر، در مجموع با پنج اکیپ نظارت و بازرسی در طول روز بهویژه ساعات صبحگاهی و بعد از ظهر مشغول به فعالیت است.
مدیرعامل سازمان مدیریت حملونقل بار شهرداری اصفهان تصریح کرد: اضافهتناژ، نداشتن بارنامه، نداشتن پروانه فعالیت و نداشتن پروانه اشتغال از بیشترین تخلفات حمل بار در سطح شهر بوده است.
عبدالهی ادامه داد: شهروندان و رانندگان میتوانند هرگونه تخلفی که از سوی خودروهای سنگین و نیمهسنگین در سطح شهر مشاهده کردند را از طریق تماس با سامانه 137 و اعلام کد شناسایی رانندگان که بهوسیله برچسب روی خودروهای وانت، نیسان، کامیونت و خودروهای نیمهسنگین درج شده است، اطلاع دهند تا در اسرع وقت به تخلف آنها رسیدگی شود.
کد خبر 857762
-
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴:۳۸
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/956176/