امداد هوایی اورژانس برای انتقال 3 مصدوم تصادفی از میمه به اصفهان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - سخنگوی اورژانس و فوریتهای پزشکی اصفهان از امداد هوایی اورژانس برای انتقال سه مصدوم تصادفی از میمه به اصفهان خبر داد.
عباس عابدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ظهر امروز _یکشنبه سوم فروردین_ گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو پارس به 115 استان اعلام شد.
وی افزود: تیمهای امدادی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و چهار مصدوم حادثه را به بیمارستان حضرت محمد (ص) میمه منتقل کردند.
سخنگوی اورژانس و فوریتهای پزشکی اصفهان گفت: به دلیل جراحات شدید وارد شده به مصدومان حادثه، بالگرد اورژانس هوایی استان برای انتقال سه مصدوم حادثه از بیمارستان حضرت محمد (ص) میمه به بیمارستان الزهرا اصفهان به پرواز درآمد.
عابدی اضافه کرد: پس از فرود بالگرد، مصدومان به بیمارستان الزهرا (س) اصفهان تحویل داده شدند و تحت درمان قرار گرفتند.
کد خبر 851856
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/950222/