پیام سپاهان

آخرين مطالب

هوای اصفهان سردتر می‌شود / ثبت دمای 11 شهر پایین‌تر از صفر درجه اقتصادی

هوای اصفهان سردتر می‌شود / ثبت دمای 11 شهر پایین‌تر از صفر درجه
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش یک تا سه درجه‌ای کمینه دمای هوای در بیشتر مناطق استان خبر داد.
مینا معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، ناپایداری‌های جوی طی امروز در مناطق شمال و شرق استان به صورت رگبار، رعدوبرق در ساعات بعدازظهر و عصر وزش بادهای به نسبت شدید تا شدید مورد انتظار است.
وی افزود: بر اساس این وضعیت جوی، شرایط روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها در مناطق شمال شرق و شرق استان پیش‌بینی می‌شود، به طوری که از روز پنجشنبه شرایط به نسبت پایداری بر روی استان وجود دارد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره صدور هشدار سطح زرد با تداوم فعالیت سامانه بارشی، کاهش دما و وزش باد از بعدازظهر یکشنبه تا پیش از ظهر چهارشنبه در استان، گفت: این سامانه با بارش باران به صورت رگبار و در ارتفاعات و مناطق سردسیر برف، مخاطرات جوی با کاهش محسوس دمای کمینه، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی در شمال استان، وزش باد شدید در نواحی جنوبی، کاهش دمای کمینه و زیر صفر رفتن دمای نقاط غربی و مرتفع جنوب استان همراه است.
وی عنوان کرد: طی مدت یاد شده مناطق شمالی و شرقی به ویژه آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خوانسار، خوروبیابانک، کاشان، شاهین‌شهر و میمه، گلپایگان، کوهپایه، مهاباد، نائین و نطنز تحت تأثیر خواهد بود.
معتمدی بر آسیب دیدن سازه‌های ناپایدار همچون تابلوهای تبلیغاتی، گلخانه‌ها، نهال‌ها و محصولات کشاورزی از وزش باد شدید، خطر فعالیت در ارتفاع، روان‌آب و جاری شدن آب در نواحی شهری و روستایی و سیلابی شدن جاده‌ها، مسیل‌ها، احتمال سقوط از ارتفاع هشدار داد.
وی بر احتیاط در ترددهای جاده‌ای در استان‌های شمالی و شرقی به سبب لغزندگی و کاهش دید، تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی، مرغداران، گلخانه داران، باغداران‌، مزرعه داران، پرهیز از توقف، استقرار و برپایی چادرهای مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو، محکم کردن سازه‌های موقت و پناه گرفتن در مکان‌های امن و سرپوشیده هنگام وقوع رعدوبرق و تگرگ تاکید و توصیه کرد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به کاهش کمینه یک تا سه درجه‌ای دمای هوا بامداد فردا در بیشتر مناطق استان، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به 15 درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به یک درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه امروز دمای 11 شهرستان اصفهان پایین‌تر از صفر درجه سانتی‌گراد ثبت شده است، خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با دمای 17 درجه سانتی‌گراد و بوئین میاندشت با کمینه دمای 3 درجه سانتی‌گراد زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین مناطق استان است.
کد خبر 852259

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/950670/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه حوزه بسیج شهدای شهرداری اصفهان به‌مناسبت روز جهانی قدس

دست پر «جمالی‌نژاد» در مدیریت استان اصفهان؛ از پیگیری ویژه پروژه‌های آب تا مسائل اقتصادی

اپل تاریخ برگزاری WWDC 2025 را اعلام کرد

خروج تریلی از جاده در مسیر تربت جام - نصرآباد + فیلم

برگزاری دومین دوره از مسابقات ملی تفسیر قرآن "مشکات النور" در عراق

عکس/سفره هفت سین به سبک نفس بازغی

لزوم توسعه و فعال‌بودن باغ فدک در تمام ایام سال

از ظرفیت اتوبوس‌های گردشگری اصفهان به‌طور کامل استفاده نمی‌شود

رتبه اول فولاد مبارکه در معاملات رینگ صنعتی بورس کالا طی سال 1403

رئیس انجمن زغالسنگ ایران درگذشت

فولادینفو : عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا

رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد مبارکه شکسته شد

به این شعر زیبا گوش دهید

پرچمدار بعدی اوپو باتری بسیار بزرگ‌تری خواهد داشت

حسگر اثرانگشت در اندروید 16 بدون روشن کردن صفحه‌نمایش کار خواهد کرد

نسخه‌ای کمیاب از Apple-1 با قیمت 375 هزار دلار فروخته شد

تاشدنی‌های جدید سامسونگ با بتای سوم One UI 7 به ویژگی Audio Eraser مجهز می‌شوند

معمار تحریم ایران: مسیر اختلافات واشنگتن و تهران به کجا ختم می‌شود؟

طوفان سکه در سال03/ بازده سکه در بازار چقدر بود؟

اهدای 62 هزار بسته معیشتی بین مددجویان اصفهانی

اصفهان نیازمند هتل‌های بیشتر برای تقویت صنعت گردشگری است

آرزوی به حقیقت پیوسته فرزندان شهیدان جمشیدی و دشتبان در هیاهوی بازار اصفهان

غزلی زیبا از مولانا

داستانک/سیرت زیبا

سامسونگ قیمت مانیتور Odyssey 3D را اعلام کرد؛ تماشای محتوای سه‌بعدی بدون عینک

چرا ایران باید هر دو گزینه مذاکره و جنگ را جدی بگیرد؟

صدور هشدار سطح زرد بارندگی برای پنج شنبه

سرقت چک 600میلیاردی از صاحب کارخانه در خمینی شهر

برپایی نمایشگاه اقوام ایرانی در شهرضا

خدمت در هلال احمر مصداق بارز عمل صالح است

جای خالی متولی بافت تاریخی اصفهان در باغ فدک احساس می‌شود

رژه اقتدار دریایی در یادمان اروندکنار برگزار می شود

کشف 26 هزار لیتر گازوییل قاچاق

لزوم توجه به مدل‌های اقتصادی برای باغ فدک

تصویر نادیده از فروغ فرخزاد در کنار سفره هفت سین

هواوی حالا شرکت جدیدی برای تولید خودرو رده‌بالا دارد

علت تأخیر عرضه پیکسل 9a مشکل گرمای بیش از حد این گوشی است

نشنال اینترست: آیا تحریم‌های جدید ترامپ جریان نفت ایران را قطع می‌کند؟

اعلام حضور اصفهانی‌ها در راهپیمایی روز قدس

خلاقیت پلیس راه اصفهان برای کاهش تصادفات + فیلم

هوش مصنوعی و انرژی خورشیدی مصداق سرمایه‌گذاری برای تولید است

ضرورت آگاه‌سازی مسافران درباره شرایط اسکان و تغییرات جوی

حفظ سلامت گردشگران در اولویت است

حکایتی شنیدنی از شهید بلخی

هدست واقعیت ترکیبی ویوو رونمایی شد؛ رقیب چینی اپل ویژن پرو

ریاست‌ جمهوری ترامپ؛ عصر طلایی برای آمریکا یا عصر سیاه برای جهان؟

وال استریت ژورنال: اروپا به دنبال سپر هسته‌ای خود است

تهران مخوف

حقوق بیمه بیکاری در سال 1404؛ جزئیات، شرایط و نحوه محاسبه

مراسم سالگرد شهادت سرداران زاهدی و حجازی پنج شنبه در اصفهان