معروف ترین افطاری اصفهان کدام است؟
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - x تبلیغات

دوغ و گوشفیل یک ترکیب برنده اصفهانی است که در ایام ماه رمضان در سفره افطار بیشتر اهالی اصفهان وجود دارد. شله بریان زیره و آش شوربای سبزی هم دیگر غذاهای معمول افطاری اصفهانیها هستند.
به گزارش کاماپرس، اسم گوشفیل و دوغ که میآید، یاد و خاطر اصفهان زنده میشود. این خوراکی یک خوراکی ویژه اصفهان است که در همه زمانها، به خصوص در ماه رمضان، در خانه اصفهانیها وجود دارد.
ترکیب این خوردنی شیرین با دوغ ترش یک تجربه بینظیر است.
اخبار مرتبط را بخوانید:
آش رشته کیلویی چند؟ حلیم با روغن محلی کیلویی چند؟ آنها گوشفیلها را در روغن داغ سرخ میکنند و بلافاصله در شربت فراوان میغلتانند تا کاملا شهد به خورد آن برود. اما نکته جالب این است که خوراکی به این شیرینی را با دوغ میل میکنند. اصفهانیها معتقدند که طبع سرد دوغ، گرمی گوشفیل را میگیرد و باعث تعادل بدن میشود. برای همین است که بعد از خوردن دوغ و گوشفیل، حس بدی نداریم.
x تبلیغات

آش شوربای سبزی هم دیگر غذای معمول اصفهانیها برای افطار است. این غذا پر از سبزی مغذی است و داخل آن تکههای قلقلی گوشت وجود دارد. آش شوربا به خاطر داشتن گوشت و سبزی فراوان دارای عطر و طعمی بینظیر است.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/946426/