پیام سپاهان

آخرين مطالب

«عمو رابینسون» به کتابفروشی‌ها آمد فرهنگی

«عمو رابینسون» به کتابفروشی‌ها آمد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مهر / رمان «عمو رابینسون» نوشته ژول ورن به‌تازگی با ترجمه زهرا فلاح شاهرودی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است.
ژول ورن نویسنده معروف ادبیات علمی تخیلیِ فرانسوی از جمله مولفانی است که تعدادی از آثارش از جمله «دور دنیا در هشتاد روز» در قالب پویانمایی یا فیلم سینمایی به مخاطبان عرضه شده است. داستان‌های ژول ورن چه به لحاظ قصه‌گویی و محتوایی به گونه‌ای هستند که از کودک 9 ساله تا بزرگسال 90 ساله با آن ارتباط برقرار می کنند.
مجموعه انتشارات ققنوس و انتشارات آفرینگان به‌عنوان زیرمجموعه آن، از نمایشگاه کتاب تهران در سال 97 چاپ نسخه کاملی از مجموعه آثار این نویسنده را در دستور کار قرار داد و اقدام به چاپ نخستین آثار ادبیات علمی - تخیلی جهان و پیشگویی‌های علمی این نویسنده بزرگ در قالب رمان‌ آشنا کرد. ژول ورن متولد سال 1828 و درگذشته به سال 1905 است.
تا به حال،‌ کتاب‌های «دور دنیا در هشتاد روز»، «سفر به مرکز زمین»، «دور ماه»، «پنج هفته در بالن»، «از زمین تا ماه»‌، «میشل استروگف»، «بیست‌هزار فرسنگ زیر دریاها»، «روبورِ فاتح»، «ناخدای پانزده‌ساله»، «پرتو سبز» و «دو سال تعطیلات» در قالب مجموعه آثار ژول ورن، توسط این‌ناشر چاپ شده‌اند.
«عمو رابینسون» رمانی است که ناشر همیشگی ژول ورن، ابتدا چاپ آن را رد کرد؛ در حالی‌که تا آن‌روز ده‌ها جلد از آثار این‌نویسنده را چاپ کرده بود. علت این بود که ژول ورن در این‌کتاب برای اولین‌بار کودکان را به‌عنوان شخصیت‌های فعال اثرش انتخاب کرده بود. او دوست داشت مسیر قصه‌ای مثل رابینسون کروزوئه را با سبک نگارشی خود در این رمان ادامه دهد. بنابراین رمان را شروع کرد و به خوبی جلو برد. اما سرخورده از ناشر، نوشتن آن را تعطیل کرد. عمو رابینسون سال‌ها بعد، بین دست‌نوشته‌های ژول ورن پیدا شد و پنج نویسنده برایش ادامه‌ نوشته و منتشر کردند.
قصه «عمو رابینسون» درباره زن و مردی است که با چهارفرزند خود در اقیانوس گم می‌شوند و سر از جزیره‌ای ناشناخته درمی‌آورند. دو فرزند خانواده خردسال و در آغوش مادر هستند. این‌رمان با همه فراز و فرودهای سرنوشتش، در نهایت توسط انتشارات لیوق چاپ شد و ترجمه ققنوس از آن، اولین‌ترجمه فارسی منتشرشده از این‌اثر ژول ورن در بازار نشر کشور است.
رمان پیش‌رو در 24 فصل نوشته شده و در نسخه‌ای که انتشارات ققنوس چاپ کرده، پسگفتاری از کریستیان روبن، مرور زندگی و آثار ژول ورن و زندگی‌نامه این‌نویسنده درج شده است.
در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:
آیا فلک بر این نگونبخت‌های رهاشده شوریده بود؟ پس از دو حادثه خاموش‌شدن اجاق و شکستن چاقو گمان می‌رفت که این‌طور است!
فیلیپ پس از این‌ضربه آخر از غار بیرون آمده و دسته بی‌مصرف چاقویش را دور انداخته بود. بچه‌ها بی‌آن‌که کلامی بر زبان بیاورند سر جایشان بی‌حرکت مانده بودند. آن‌ها تاثیر زیاد این بدبیاری جبران‌ناپذیر را درک می‌کردند.
خانم کلیفتون پس از خروج ملوان از جا برخاست، چشمانش بر اثر خستگی و اندوه سرخ شده بود. با دست قفسه سینه گرفته‌اش را فشرد و غار را ترک کرد.
او به سمت فلیپ رفت که دست به سینه داشت زمین را نگاه می‌کرد. او را به نام صدا زد. فلیپ حتی صدای او را هم نشنید.
در این‌هنگام خانم کلیفتون به ملوان نزدیک شد و به آرامی به بازوی او ضربه زد.
فلیپ سر بر گرداند. داشت گریه می‌کرد. بلی! اشک‌هایی درشت روی گونه‌هایش جاری بود.
این‌کتاب با 299 صفحه، شمارگان هزار و 100 نسخه و قیمت 350 هزار تومان عرضه شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/936467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی برگزیدگان جایزه کتاب سال الوند

سرمقاله خراسان/ تنها راه زنده ماندن فلسطین!

افزایش 30 تا 35 درصدی دستمزد در انتظار کارگران؟

یک ستاره تمام نشدنی سپاهان را لیگ برتری کرد

اتصال خودکار سیستم‌های اعلام حریق 17 ساختمان شهرداری اصفهان به ستاد فرماندهی

میزان پروژه‌های مشارکتی شهرداری اصفهان 3 برابر شده است

جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو

تأخیر زیاد One UI 7 احتمالاً باعث لغو آپدیت One UI 7.1 خواهد شد

«پسماند صفر» نبردی سخت با سبک زندگی مدرن

خاتون بم با شکست سپاهان به قهرمانی نزدیک‌تر شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

«کلیه‌ام را می‌فروشم»! / تراژدی پنهان اقتصاد ایران

شلیک با سلاح شکاری در شاهین شهر/ با پلاک مخدوش فرار کرد!

عشق و ارادت شهرضایی‌ها به حضرت مهدی موعود (عج) با برپایی ایستگاه صلواتی + فیلم

پیرهادی: ورزش از مهمترین مولفه های سلامت است

لیگ برتر فوتسال| فرش‌آرا به لبه پرتگاه رسید

لیگ برتر فوتبال بانوان| بازی مهم هفته را خاتون بم برد

ششمین جلسه صبحانه کاری انجمن صنفی باشگاه داران برگزار شد

نقشه راه کره و آمریکا برای ایران؛ قهرمانی که اقتصاد جهان را نجات داد!

از دیدار با طلایه داران تبلیغ و علما تا حضور در نهادهای حوزوی و شرکت در جلسات متعدد

جدول خاموشی برق اصفهان امروز شنبه 27 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق اصفهان مروز شنبه 27 بهمن 1403

رفع مشکلات گلوگاه‌های شهری در اولویت‌ مدیریت شهری ششم اصفهان

چالش‌های شهر اصفهان در اولویت سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری‌های شورای ششم است

بازیکنان EA Sports FC 25 کارت مارادونا را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد

دیدار تیم های فوتبال ملوان بندرانزلی _ ذوب آهن اصفهان

جابه‌جایی روزانه بیش از 12 هزار مسافر در پایانه «کاوه»

برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در بهارستان‌دو

لیگ برتر فوتسال| فرش آرا به لبه پرتگاه رسید

خواندن چند بیت شنیدنی از علیرضا نورعلی پور درباره امام مهدی (عج)

تست شکنجه گلکسی اس 25 اولترا؛ نمایشگر آسیب‌پذیرتر از انتظارات

اینترنت ماهواره ای رایگان؛ وقتی معادلات صنعت ارتباطات بر هم می خورد!

یک شرکت چینی از لپ‌تاپ جدیدی با استاندارد دهه 80 میلادی ژاپن رونمایی کرد

ظاهرا برنامه‌های سامسونگ برای One UI 7 به هم ریخته است

فولاد هرمزگان قهرمان لیگ برتر ووشو جوانان شد

تیم هندبال سنگ آهن بافق یزد مغلوب گیتی پسند اصفهان شد

مس در تعقیب طلایی‌ها

پاسخ به 20 پرسش پرتکرار درباره مهدویت + دانلود

اصفهان شنبه تعطیل نیست

نحوه فعالیت مدارس و ادارات اصفهان برای فردا شنبه 27 بهمن 1403 مشخص شد

کارکنان ذوب آهن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند

احداث 3 نمازخانه‌ پارکی در مکان‌های پرتردد شهر اصفهان

پیش‌بینی بورس هفته/ چشم بازار سرمایه به حقوقی‌ها؛ اعتماد سهام‌داران باز می‌گردد؟

آئین ازدواج 53 زوج از فرزندان پایور و بازنشسته ارتش منطقه اصفهان برگزار شد

تیم هندبال سپاهان نوین مغلوب مس کرمان شد

سامانه قدرتمند بارشی در راه است/ امشب برف سنگین و طوفان در این مناطق قطعی است

اختتامیه جشنواره فیلم فجر در استان اصفهان

معرفی کتابی جالب در مورد آیت الله بهجت

اولین شعر آیینی که علیرضا نورعلی پور برای امیرالمومنین (ع) نوشت

ظرفیت باتری گلکسی S26 اولترا احتمالا ناامیدتان خواهد کرد

این لباس عجیب، از جنس اینترنت است

هوش مصنوعی جمینای گوگل حالا می‌تواند مکالمات گذشته را به یاد بیاورد

ویکی پدیاجستجو