حرکت معنوی مردم دهزیار در نیمه شعبان/ ختم 227 هزار صلوات
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - پویش ختم صلوات با نیت تعجیل در فرج امام زمان(عج) در یک روستا آغاز شد، اما مرزهای جغرافیایی را شکست و با استقبال گسترده مردم بیش از 227 هزار صلوات قرائت شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، نیمه شعبان در سراسر جهان اسلام به عنوان روز میلاد امام زمان (عج) جشن گرفته میشود و در ایران مردم با برنامههای مختلف این روز را گرامی میدارند.
در روستای دهزیار کرمان امسال این جشن رنگ و بوی خاصی داشت، چرا که مردم این روستا با مشارکت در پویشی مردمی، عشق و ارادت خود را به امام عصر (عج) به شیوهای متفاوت نشان دادند.
در روستای دهزیار به مناسبت نیمه شعبان پویشی مردمی برای ختم صلوات با نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) راهاندازی شد، این پویش ابتدا در سطح یک روستا آغاز شد، اما با تبلیغات گسترده مرزهای جغرافیایی را شکست و به مناطق اطراف نیز گسترش یافت و با استقبال گسترده مواجه و بیش از 227 هزار صلوات قرائت شد.
یک پیشنهاد ساده که به حرکتی فراگیر تبدیل شد
حجتالاسلام سجاد کربلایی، روحانی هیئت تعزیهخوانی حضرت ابوالفضل (ع) دهزیار با تبریک سالروز ولادت امام زمان (عج)، از راهاندازی پویش ختم صلوات در این روستا خبر داد و اظهار داشت: این ایده ابتدا توسط یکی از اعضای هیئت مطرح شد و هدف از آن ایجاد فضای معنوی و تقویت فرهنگ انتظار در بین مردم بود.
وی با بیان اینکه با تبلیغات گسترده در فضای مجازی این پویش از یک اقدام محلی فراتر رفت و مردم شهرها و روستاهای همجوار نیز به آن پیوستند، گفت: استقبال چشمگیر مردم نشان داد که گاهی یک پیشنهاد ساده میتواند به یک حرکت عظیم و تأثیرگذار تبدیل شود.
روحانی هیئت تعزیهخوانی حضرت ابوالفضل (ع) دهزیار با اشاره به مفهوم عمیق «انتظار فرج»، عنوان کرد: انتظار صرفاً به معنای دعا کردن نیست، بلکه نیازمند اقدام عملی برای آمادهسازی جامعه است و پویش ختم صلوات یکی از این اقدامات است که هم موجب انسجام معنوی جامعه میشود و هم پیوند قلبی مردم با امام زمان (عج) را تقویت میکند.
وی با عنوان اینکه این حرکت معنوی نهتنها برکات فردی برای شرکتکنندگان به همراه داشت، بلکه روح همبستگی و توجه به امام زمان (عج) را در سطح اجتماعی تقویت کرد، گفت: اگر چه ختم صلوات برای ظهور و سلامتی امام زمان (عج) در ظاهر کوچکترین کار باشد، اما در باطن با ارزشترین و محبوبترین کار است، دعای فرج و صلوات برای سلامتی حضرت مهدی (عج) از توصیههای موکد دینی ما است که بسیار سفارش شده است.
از اولین تا آخرین صلوات؛ حضور پررنگ کودکان و بزرگسالان
وی با بیان اینکه خوشبختانه در مدت زمان کوتاه راهاندازی پویش استقبال بسیار خوبی از سوی مردم روستا شد، افزود: در این پویش یک آیدی برای اعلام تعداد صلواتهایی که قرائت میشود اعلام کردیم که بلافاصله با استقبال مردم روبهرو شدیم، اولین نفری که پیام داد، ختم یک صلوات را اعلام کرد که آغازی بر این پویش معنوی شد.
کربلایی با اشاره به اینکه جذابیت این پویش در این بود که هر فرد، با هر سن و موقعیتی میتوانست در آن مشارکت کند، ادامه داد: اولین نفری که در پویش شرکت کرد، تنها یک صلوات نذر کرد، اما این آغازگر حرکتی عظیم شد و آخرین نفری هم که در پایان مهلت شرکت در پویش، تعداد صلواتهای خود را اعلام کرد، یک پسر 7 ساله بود که 50 صلوات را به نیت سلامتی امام زمان (عج) فرستاد.
وی با بیان اینکه در مجموع تا شب نیمه شعبان تعداد 227 هزار و 651 صلوات در این پویش ختم شد، عددی که نشاندهنده استقبال گسترده مردم از این اقدام معنوی است، گفت: این حرکت معنوی که از یک ایده ساده آغاز و با استقبال گسترده مردم مواجه شد و به دیگر شهرها و روستاهای اطراف نیز گسترش یافت.
ایستگاه صلواتی و نذر آش؛ مشارکت عملی در شادی نیمه شعبان
وی با اشاره به اینکه در کنار این پویش، هیئت تعزیهخوانی حضرت ابوالفضل (ع) دهزیار، ایستگاه صلواتی ویژه نیمه شعبان نیز راهاندازی کرد، گفت: در این ایستگاه با مشارکت مردم آش نذری تهیه و توزیع شد، تمام مواد اولیه مورد نیاز توسط خود مردم تأمین شد که نشاندهنده روحیه مشارکت و همبستگی اجتماعی این روستا است.
به گزارش تسنیم، پویش ختم صلوات در دهزیار نمونهای موفق از یک حرکت مردمی بود که آغازگر حرکتی عظیم شد و نشان داد چطور یک اقدام کوچک میتواند به یک موج بزرگ معنوی تبدیل شود. این حرکت نهتنها فضای معنوی را در روستا تقویت کرد، بلکه باعث افزایش انسجام اجتماعی و ارتباط قلبی مردم با امام زمان (عج) شد. با چنین حرکتهایی میتوان جامعهای آمادهتر برای ظهور حضرت مهدی (عج) ساخت.
این پویش ابتدا در سطح یک روستا آغاز شد، اما با تبلیغات گسترده مرزهای جغرافیایی را شکست و به مناطق اطراف نیز گسترش یافت. این نشان میدهد که استفاده هوشمندانه از ابزارهای ارتباطی میتواند فعالیتهای مذهبی و اجتماعی را به سطح گستردهتری برساند.
پویش ختم صلوات در دهزیار فراتر از یک اقدام مذهبی ساده، نمونهای از قدرت اتحاد، همدلی و ایمان در یک جامعه کوچک است و نشان داد که چگونه یک ایده کوچک میتواند به حرکتی بزرگ و تأثیرگذار تبدیل شود، این پویش نشان داد که هر قدمی که برای امام زمان (عج) برداشته شود، اگر چه کوچک باشد، اما میتواند موجی عظیم از عشق، ایمان و انتظار را در دلهای مردم ایجاد کند.
انتهای پیام/511/
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/942561/