پیام سپاهان

آخرين مطالب

افزایش نارضایتی کارمندان متا از چرخش سیاسی زاکربرگ سیاسی

افزایش نارضایتی کارمندان متا از چرخش سیاسی زاکربرگ
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایسنا / اقدامات مارک زاکربرگ برای جلب نظر مساعد رئیس جمهور آمریکا، کارمندان شرکت شبکه اجتماعی «متا» را برآشفته و به سانسور داخلی انتقادهای آنها منجر شده است.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت «متا»، در ویدیویی پنج دقیقه‌ای در اینستاگرام به مناسبت آغاز سال 2025، به تشریح دیدگاه خود از آنچه وی احیای آزادی بیان برای پلتفرم‌های «متا» خواند، پرداخت اما آنچه در این ویدیو به آن اشاره نکرد، این بود که «متا» از ناظران داخلی برای سانسور انتقاد کارمندان این شرکت از برنامه زاکربرگ استفاده می‌کند. وی همچنین اشاره نکرد که با جلب نظر دونالد ترامپ، شرکتش ممکن است بتواند خشم ترامپ را به سمت اپل که رقیب سرسخت «متا» است، تغییر دهد.
برای حدود 75 هزار کارمند «متا»، قدرت موسس و مدیرعامل 40 ساله این شرکت، پس از تغییراتی که با به قدرت رسیدن ترامپ در نوامبر و تحلیف او در ژانویه صورت داده، از همیشه آشکارتر شده است.

بنا بر توضیحات سخنگوی «متا»، زاکربرگ در ششم فوریه، به کاخ سفید رفت و درباره کمکی که «متا» می‌تواند به دولت برای دفاع و پیشبرد برتری فناوری آمریکایی در خارج انجام دهد، گفت‌وگو کرد.
بر اساس گزارش شبکه سی ان‌بی‌سی، مصاحبه‌های متعدد با ده‌ها کارمند سابق و فعلی «متا» که مایل نبودند نامشان فاش شود، حاکی از آن است که عدم قطعیت عمیقی درباره چگونگی تغییر فرهنگ «متا» در سال‌های ریاست جمهوری ترامپ، وجود دارد.
«متا» تلاش کرده است با نظرات انتقادی کارمندان در شبکه اجتماعی داخلی خود به نام «ورک‌پلیس» مقابله کند. کارمندانی که نظر داده‌اند و نظر آنها منفی ارزیابی شده است، هشدار گرفته‌اند که نظرشان، در بازبینی عملکرد آنها به حساب خواهد آمد و احتمالا بر اشتغال آنها تاثیر می‌گذارد.
منابع آگاه به شبکه سی ان‌بی‌سی گفته‌اند کارمندانی که به دلیل نارضایتی از تغییرات سیاستی متا، تصمیم دارند این شرکت را ترک کنند، نگران هستند که اگر اکنون این شرکت را ترک کنند، کارفرمایان آینده‌شان، آنها را چطور خواهند دید، زیرا «متا» علنا اعلام کرده که کارمندان دارای عملکرد ضعیف را حذف خواهد کرد.
شرکت «متا» مانند بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری، کوچک سازی تعداد کارمندانش را در سال 2022 آغاز کرد و حدود 21 هزار موقعیت شغلی معادل یک چهارم از نیروی کار خود را در سال‌های 2022 و 2023، حذف کرد. در میان افرادی که شغل‌شان را از دست دادند، منتقدان صریح زاکربرگ دیده می‌شوند.
شرکت «متا» اخیرا به برنامه «تنوع، برابری و شمول» پایان داده و دستورالعمل نظارت بر محتوا را تسهیل کرده است. این دو مواردی بوده اند که ترامپ همواره هدف حمله قرار می‌داد.
زاکربرگ به دلیل مزایای احتمالی که روابط حسنه با ترامپ به همراه خواهد داشت، دست به ریسک زده است. استراتژی قبلی «متا»، حمایت از زمین بازی برابر در سراسر صنعت فناوری بود اما اکنون، فرصت‌هایی را برای کسب برتری استراتژیک برای شرکتش می‌بیند.
به گفته منابع آگاه، یک نگرانی بزرگ دیگر برای زاکربرگ، موقعیت برجسته ایلان ماسک در دولت ترامپ است. متا با شبکه «ایکس» ایلان ماسک رقابت دارد و در هوش مصنوعی که ماسک و استارتاپ xAI او، علاقه خاصی به آن دارند، سرمایه‌گذاری سنگینی انجام داده است.
موقعیت ایلان ماسک در کاخ سفید می‌تواند «متا» را در خصوص سیاست‌های پیرامون هوش مصنوعی، در موقعیت نامطلوبی قرار دهد. اما بیشتر از هوش مصنوعی و ایلان ماسک، زاکربرگ به دنبال پیش افتادن از اپل است و امیدوار است روابط بهتر با کاخ سفید، کمک کند اپل را تحت فشار قرار دهد.
شرکت متا در ژانویه، با پرداخت 25 میلیون دلار، شکایت دونالد ترامپ علیه این شرکت شبکه اجتماعی بر سر تعلیق حساب‌هایش پس از حمله طرفداران او به ساختمان کنگره در 6 ژانویه سال 2021 را حل و فصل کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/942675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هر کس به تماشایی رفتند به صحرایی

پسری که قرار بود مهندس شود اما عاشق ایران شد

کتاب «ایران و آسیای مرکزی» منتشر شد

محتاج قِصه نیست گَرَت قصدِ خون ماست

برخی قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی سامسونگ به گوشی‌های قدیمی نمی‌آیند

تصویب کلیات سند مقابله با قمار در فضای مجازی

آیفون 17 احتمالاً طراحی مشابه نسل قبلی دارد؛ از جزیره مستطیلی دوربین خبری نیست

مانور برای «وعده صادق 3»

سرمقاله همشهری/ تقویت معیشت اولویت مشترک مجلس و دولت

درباره نگاه چین به ایران اغراق نکنیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ ما و معامله بزرگ مسکو واشنگتن

سرمقاله ابتکار/ اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

لیست سیاه مالیاتی دیگر وجود نخواهد داشت

مهار آتش‌سوزی کارگاه صافکاری در اصفهان

واکسیناسیون طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل در اصفهان آغاز شد

راه‌اندازی اداره بنیاد شهید شهرستان کهک تا روز ملی شهید

سیاه نامه‌تر از خود کسی نمی‌بینم

مرا دلی که صبوری از او نمی‌آید

استارتاپ Humane به اچ‌پی فروخته می‌شود؛ دستگاه‌های AI Pin تا 10 روز دیگر از کار می‌افتند

جادوی Ai select سامسونگ را ببینید

رندرهای باکیفیت گلکسی A36 فاش شد؛ رونمایی نزدیک است

سرمقاله آرمان ملی/ تحقیر اروپا در سایه معامله‌گری ترامپ

نگاه ترامپ به جنگ اوکراین و پایان آن

سرمقاله اعتماد/ حس عدالت

توافق برای پایان جنگ اوکراین

سرمقاله کیهان/ تجربه جهانی

با فروش سکه و بالا نگه داشتن قیمت دلار، بانک مرکزی دنبال تامین نیازهای مالی آخر سال است

دومین رویداد «جایزه ملی فناوری نکست» در اصفهان آغاز شد

اینفوگرافی/ چگونه می‌توان از رشد کپک در خانه جلوگیری کرد؟

کیفیت هوای اصفهان در وضعیت قابل قبول است

شهدای حادثه 13 دی گلزار شهدا کرمان انتخاب شده بودند

برگزیده جایزه ابوالحسن نجفی معرفی شد

معادل جدید فارسی «رجیستری» اعلام شد

آپدیت HyperOS 2.1 شیائومی نسخه جهانی منتشر شد

اتحادیه اروپا مقررات بیشتری برای واتساپ وضع می‌کند

سرمقاله خراسان/ عقبه آشوب‌ طلبان را از کار بیندازید

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چرا مذاکرات صلح در ریاض؟

سرمقاله هم میهن/ تکرار داستان تلخ

دو سیگنال سنگین به بازار طلا و سکه/ مسیر قیمتی دلار تغییر کرد

سفره کارگران باز هم کوچکتر خواهد شد؟

چگونه از نوار ابزار جدید سری S25 استفاده کنیم؟

تعرفه های ترامپ منجر به افزایش 10 درصدی قیمت لپ‌تاپ‌های ایسر می‌شود

همزمان با فیلترینگ در ایران، چینی‌ها سرعت فیبر نوری را 10 هزار بار سریع‌تر کردند

ایرباد شیائومی بادز 5 پرو با قابلیت‌های جدید عرضه می‌شود

پیش‌فروش Assassin’s Creed Shadows به اندازه نسخه Odyssey بوده است

4800 سالمند سرراهی در ایران

رونمایی از مدرن‌ترین نسل موشک صیاد

ماجرای بهت و حیرت آزاده فلسطینی

سریع القلم: دولت جدید آمریکا فرصتی طلایی برای ارتقای قدرت اقتصادی ایران است / برای توسعه، باید با سه قدرت جهانی رابطه نرمال داشته باشیم

شمس لنگرودی : اصلا از مولوی خوشم نمی‌آید!