پیام سپاهان

آخرين مطالب

باید از نعمت الهی وقف در مسیر درست بهره ببریم سیاسی

باید از نعمت الهی وقف در مسیر درست بهره ببریم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده، معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، با بیان اینکه حضور مردم استان اصفهان در راهپیمایی 22 بهمن در کشور شاخص بود، گفت: استان اصفهان استانی شهید پرور، عالم پرور، هنر و هنرمند پرور، قطب صنایع دستی و پایگاه حزب الله و استانی ولایی با مردمی بصیر و آگاه است.
وی در ادامه افزود: منتظران ظهور باید زمینه‌ساز ظهور باشند و اصلاحات را در خود و در جامعه ایجاد کنند، منتظر واقعی کسی است که خود را برای دولت و حکومت مهدوی مهیا می‌کند، امام خمینی فرمودند یکی از اهداف من از تشکیل حکومت دینی از استبداد داخلی و خارجی است و مقدمه سازی برای حکومت امام زمان(عج) هدف دیگر من از تشکیل حکومت اسلامی است.
حجت الاسلام نوری‌زاد اعتقاد، انتظار و ارتباط را سه وظیفه اصلی منتظران ظهور برشمرد و تصریح کرد: انتظار ظهور امام زمان(عج) که انتظار مسؤولانه است را باید بپذیریم و شرایط آن را درک کنیم. در نظام سیاسی سه حوزه امنیت، فرهنگ و اقتصاد دارای اهمیت ویژه است و سازمان اوقاف در حوزه فرهنگ یکی از سازمان‌های مؤثر و مهم است.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به اهمیت نیاز سنجی در تخصیص موقوفات، خاطرنشان کرد: باید از نعمت الهی وقف در مسیر درست و صحیحی بهره ببریم، حجت الاسلام والمسلمین خاموشی رییس سازمان اوقاف کشور توجه ویژه‌ای به موقوفات و توسعه و گسترش وقف در کشور و تحول و تعالی سازمان اوقاف دارد و فعالیت‌های بسیار خوبی را رقم زده است.
وی اوقاف را یک نهاد فنی و تخصصی توصیف کرد و گفت: وقف و مسائل مربوط به وقف بسیار مهم و فنی است و مدیران ما باید نسبت به این موضوع کاملا توجه داشته باشند و در زمینه وقف و اجرای نیات واقفین با دقت نظر تمام عمل کنند، حضور آقای ترحمی که اصفهانی هم هستند در اوقاف اصفهان می‌تواند منشأ تحول و برکات بسیار خواهد بود .
در ادامه این مراسم دکتر محمدرضا ترحمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، با بیان اینکه حجت الاسلام والمسلمین خاموشی برنامه های ویژه‌ای در سازمان اوقاف و امور خیریه کشور طراحی کرده است گفت: جنس مدیریت آقای خاموشی از جنس دیگری است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه 35 سال در سازمان اوقاف و امور خیریه با 16 مدیر کار کردم و با شرایط استان اصفهان کاملا آشنا هستم، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که مجری خوبی برای اجرای خوب نیات وافقین باشیم.
وی خاطرنشان کرد: واقفان اصلی همان 24 هزار شهید دفاع مقدس اصفهان هستند و ما با توجه به ضرورت تحول که از سوی مسؤولان نیز بر آن تأکید شده است، قول می‌دهم تحول و خانه‌تکانی اساسی در اداره کل اوقاف استان اصفهان انجام شود.
در پایان این مراسم از زحمات حجت الاسلام بلک تقدیر به عمل آمد و دکتر ترحمی به عنوان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان معرفی شد./1304/
نویسنده: متین فیروزآبادی

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/942064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رانندگان ماشین‌ های سنگین از کمترین حمایت برخوردارند

بسیج سازندگی اصفهان، محرک اشتغال‌زایی در مناطق محروم

صرفه‌جویی 2 میلیون متر مکعبی مصرف گاز به دنبال تعطیلی روز چهارشنبه در اصفهان

لزوم هم‌فکری و همکاری مسئولان استان اصفهان برای حل مشکلات

هشدار مدیریت بحران: وزش باد بسیار شدید 2 روزه در استان تهران

فولادینفو: سودآوری پایدار در فولاد مبارکه با اجرای طرح‌های توسعه‌ای و پشتیبانی

جدول خاموشی برق اصفهان فردا جمعه 26 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق اصفهان فردا جمعه 26 بهمن 1403

اجرای راهبردهای اعتلای 10 ساله بسیج؛ 2300 نخبه اصفهان سازماندهی شدند

تیم دارت ذوب‌آهن قهرمان مسابقات دارت کارگران استان اصفهان شد

پنجاه و ششمین پویش دورهمی در ذوب‌آهن اصفهان

پیام مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر (عج) و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)

ادعای واشنگتن پست درباره حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای فردو و نطنز / زمان حمله مشخص شد!

قتل برادر در اصفهان/ قاتل دستگیر شد

امام جمعه کاشان خواستار ایجاد بازار اسلامی شد‌

گاز بیش از 6 هزار ویلا در اصفهان قطع شد

طرح‌های حمل‌ونقلی جدید در پایانه‌های مسافربری اصفهان اجرایی می‌شود

گلشن سرپرست فرمانداری لنگرود شد

مسئول پژوهشکده رویان اصفهان: هوش مصنوعی به کمک درمان نازایی می‌آید

خشم کارتال از تهران تا اصفهان

عین مرگ است اگر بی تو بخواهد برود

عرضه ترجمه «باراگان؛ سرزمین بی‌حکمرانان» در بازار نشر

پلیس شیکاگو اکنون از 10هزار گوشی گلکسی S سامسونگ استفاده می‌کند

نگاه نزدیک به کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 5090

گوگل برای تخمین سن کاربران از یادگیری ماشینی استفاده خواهد کرد

ریلمی GT 7 Pro Racing Edition به‌عنوان ارزان‌ترین گوشی رسماً معرفی شد

گلکسی S25 اولترا بالاترین امتیاز تعمیرپذیری iFixit در ده سال اخیر را کسب کرد

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

پادشاه در مخمصه

علت خاموشی؟ قاچاق سوخت

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر

دستور رییس‌جمهور درباره بازگشت استادان اخراجی کامل اجرا نشده است

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

یارانه بهمن این دهک‌ها واریز شد

درگیری منجر به قتل برادر شد

منجی‌گرایی، موضوعی ریشه‌دار در ژرفای عقاید ادیان توحیدی است

وحدت و یگانگی ادیان توحیدی زمینه‌ساز تولید قدرت برای منجی جهان است

آرامش انسان امروزی در گرو منجی‌گرایی است

تخصیص 1700 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای خط 2 متروی اصفهان

بازگشایی معابر گلپایگان پس از بارش برف

جشنواره رشته های بیلیاردی؛ پایان رقابت های بخش مردان با معرفی برترین های اسنوکر پیشکسوتان

جشنواره رشته های بیلیاردی؛ معرفی برترین های اسنوکر پیشکسوتان

تهیه یک برنامه عملیاتی برای طلایه‌داران گردشگری کشور

نمایشگاه زاینده‌رود الگویی برای همه استان‌ها

راه رسیدن به خود کفایی کنار گذاشتن سلیقه‌های شخصی است

برگزاری هفته فرهنگی جزیره کیش در اصفهان

اعتقاد به منجی، عقیده مشترک تمام ادیان توحیدی است

تصاویر / گردهمایی پیروان ادیان توحیدی در اصفهان‎