پیام سپاهان

آخرين مطالب

درخواست رسمی مجلس از آموزش و پرورش برای تبدیل وضعیت معلمان خرید خدمت سیاسی

درخواست رسمی مجلس از آموزش و پرورش برای تبدیل وضعیت معلمان خرید خدمت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رحیم کریمی نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 16 بهمن ماه) مجلس، گفت: سلام عرض می کنم خدمت ملت شریف ایران، مردم غیور شهرستان سمیرم و همکاران محترم. درود می فرستم به روان پاک شهدا، امام شهدا و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره). ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه را محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج) و روز پاسدار و جانباز را به رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله عظمی خامنه ای، شما مردم ایران و مردم شریف شهرستان سمیرم تبریک می گویم.
این نماینده مردم در مجلس، ادامه داد: یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و بیش از چهارصد شهید شهرستان سمیرم، شهدای مقاومت، شهدای امنیت و سلامت به ویژه شهید جمهور حضرت آیت الله رئیسی، حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهید وی را گرامی می داریم. پیروزی بزرگ مردم مظلوم و مقتدر غزه را تبریک می گویم. رژیم غاصب، منحوس و کودک کش صهیونیستی بداند خون پاک شهدای مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان باعث تقویت شجره طیبه مقاومت اسلامی می شود.
کریم عنوان کرد: سلام عرض می کنم به مردم شهرستان هزار چشمه. سلام به مردم فهیم و بصیر شهر سمیرم، سلام به مردم سخت کوش شهر حنان، سلام به مردم شهر کهمه، بیده و پا دنای اولیا، وسطی و سفلی مردمان خونگرم و با صفا، سلام به مردم شهید پرور شهر ونک، سلام به مردم پرتلاش شهر فتح آباد و بر دشت پهناور، سلام به عشایر غیور ایل بزرگ قشقایی، سلام به مردم مهمان نواز 120 روستای شهرستان سمیرم و سلام به همه سمیرمی هایی که به علت کمبود امکانات مجبور به مهاجرت از شهرستان شدند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، عنوان کرد: از شما مردم حوزه انتخابیه سپاسگزارم که با مشارکت 85 درصدی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگ زرین دیگری را در تاریخ پرافتخار سمیرم رقم زدید و افتخار خادمی در خانه ملت را به فرزند خود سپردید.
وی گفت: متاسفانه نوسانات نرخ ارز به طور مستقیم بر روی سفره و سلامت مردم تاثیر گذاشته، لازم است دولت محترم و بانک مرکزی با سیاست گذاری بهتر و دقیق‌تر این فشار اقتصادی را از روی دوش مردم برداشته و دیگر همتی برای گرانی ها نداشته و بیش از پیش یاری رسان این مردم با صبر که همچنان پای کار نظام و انقلاب ایستاده اند باشند.
این نماینده مردم در مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش ، عنوان کرد: همکاران فرهنگی من و شما که در سال 1402 بازنشسته شده اند پس از گذشت یک سال هنوز بیش از 50 درصد از پاداش خدمت خود را دریافت نکرده‌اند. معلمان خرید خدمات آموزش و پرورش که با صبوری و قنائت چندین ساله همچنان با عشق به تعلیم و تربیت ادامه می دهند اما نه تنها از آنها قدردانی نمی شود بلکه آرزوی این نیروها پرداخت به موقع حقوق است. لازم است از تجارب ارزنده این عزیزان استفاده کرده و زمینه تبدیل وضعیت آنها فراهم شود.
کریمی افزود: با صدای بلند اعلام می کنم یکی از معدود نقاط کشور که هنوز دانش آموزان در مدارس سنگی درس می خوانند شهرستان سمیرم است، مدارسی نیز که به همت خیرین ساخته شده و نوساز هستند تجهیزات آموزشی مناسبی ندارند.
نماینده مردم سمیرم در مجلس خطاب به وزیر راه و شهرسازی، گفت: جاده‌های مواصلاتی شهرستان سمیرم دیگر جایی برای توجیه و دفاع نگذاشته، اگر پیمانکار شما روزی یک متر از مسیر ورودی سمیرم از سمت حنا را کار کرده بود تاکنون این پروژه دو کیلومتری پس از چندین سال به اتمام رسیده بود. اکنون که شما تصمیم گرفته اید جبران مافات کنید هر چه سریع‌تر پروژه های محور سمیرم-یاسوج، سمیرم-حنا را که زمینه اتصال شهر سمرم به آزادراه اصفهان-شیراز را فراهم می کند به سرانجام برسانید تا مردم در این شهرستان بعد از گذشت چهل و پنج سال از انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران طعم شیرین یک مسافرت ایمن را بچشند.
وی با خطاب دادن رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و رئیس بانک کشاورزی، ادامه داد: یکی از مهمترین ارکان توسعه هر کشور تامین امنیت غذایی مردم آن کشور است، در این روزهای سخت مردم و کشاورزان به کمک شما احتیاج دارند سریعا اقدامات لازم جهت استمهال تسهیلات کشاورزی مطابق بند (ذ) تبصره (7) قانون بودجه 1403 را فراهم کرده و با اعطای تسهیلات کم بهره یاری رسان این قشر زحمتکش باشید.
کریمی عنوان کرد: امروز در این جایگاه ایستاده ام تا صدای مردم نجیب و سخت کوش شهرستان سمیرم باشم. این شهرستان با ظرفیت‌‌های عظیم کشاورزی، گردشگری، دامپروری و نیروی انسانی مستعد درگیر مشکلاتی است که اگر چاره ای برای آنها اندیشه نشود معیشت و آینده مردم منطقه را به خطر خواهد انداخت. ابر چالش شهرستان سمرم مهاجرت از شهرستان است که دلایل مختلفی دارد. اولین و مهمترین دلیل مهاجرت از شهرستان موضوع اشتغال است. 80 درصد مردم در سمیرم باغداران و کشاورزانی هستند که با تلاش و زحمت سیبی را با برند جهانی را تولید می کنند، اقتصادی مبتنی بر کشاورزی و باغداری که تنها شش ماه از سال مردم به آن مشغول هستند و در شش ماه دیگر با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند. با توجه به فصلی بودن و ناپایدار بودن منابع درآمدی مردم و جوانان شهرستان سمیرم مجبور به مهاجرت به شهرهای بزرگ بوده و حاشیه نشین شهرهای صنعتی می شوند.
وی خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: اگر مجموعه وزارت خانه شما تاکنون برنامه ای برای ایجاد توسعه و صنایع تبدیلی و سرمایه گذاری در شهرستان سمیرم را داشتند جوانان غیور این شهرستان مجبور به کوچ از دیار و تحمل دوری از خانه و خانواده خود نمی‌شدند.
نماینده مردم سمیرم در مجلس، ادامه داد: دومین دلیل مهاجرت مردم از شهرستان کمبود و بعضا نبود امکانات اولیه درمانی و بهداشتی در شهرستان است، از ساده ترین امکانات تا نبود دستگاه MRI (ام آر آی) و پزشک متخصص. با توجه به وسعت شهرستان مردم مجبور هستند سه تا چهار ساعت راهی استان‌ها و شهرهای اطراف شوند، بماند که تردد در جاده های غیر استاندارد، هزینه های درمان، و محل اسکان همراهان بیمار نیز خود مصیبتی مضاعف است.
این نماینده مردم در مجلس، گفت: مردم شهرستان سمیرم همان مردمانی هستند که در دفاع مقدس، تولیدات ملی و در تامین امنیت غذایی کشور نقش بسزایی داشته اند، امروز وظیفه ما است که از آنها حمایت کرده و نگذاریم مشکلات اقتصادی و اجتماعی آنها آینده، آینده آنها را تیره و تار کند. از حسن توجه شما سپاسگزارم و امیدوارم با همراهی شما عزیزان شاهد تحقق عدالت در توسعه شهرستان‌های محروم و کمتر برخوردار کشور باشیم.
منبع:+

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/938833/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجلیل از سه جانباز سرافراز دفاع مقدس در دیدار مدیرکل بنیاد شهید قم

دستیار رئیس‌جمهور: فولاد مبارکه بدون توقف در مسیر پیشرفت است

گرامیداشت دهه فجر در منطقه 2 اصفهان با اجرای 37 برنامه متنوع

گیتی‌پسند زیبا بازی می‌کند

بچه مردم روی پرده سینما ساحل در جشنواره فجر اصفهان/جدول اکران فیلم‌های امروز

آیین کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از 10 پروژه راهداری استان اصفهان با اعتبار 4052 میلیارد تومان

شکست نزدیک گیتی پسند از مدعی قهرمانی

مفتی عمان تجاوزات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد

کاروان 20 هزارنفری منتظران ظهور از اصفهان عازم جمکران می‌شود

هدفی برای سکو نداریم/ تیمی قدرتمند هستیم

هدفی برای سکو نداریم/ تیم قدرتمندی هستیم

تلاش برای ایجاد سازوکارهای مشارکت سه‌جانبه در شهر اصفهان

ترجمه جواد فاضل از «صحیفه سجادیه» به چاپ بیست و هشتم می‌رسد

به دنیا دل مبند ای دل

بازار موبایل در سال گذشته 7 درصد رشد کرد

سری گلکسی S25 سامسونگ رکورد پیش‌خرید در کره جنوبی را شکست

پلی‌استیشن پلاس از 2026 تمرکز خود را روی بازی‌های پلی‌استیشن 5 می‌گذارد

هوش مصنوعی ادوبی حالا قراردادهای پیچیده را ارزیابی و قابل فهم می‌کند

جریمه‌های میلیون دلاری و 20 سال حبس در انتظار کاربران آمریکایی DeepSeek

ترامپ حریف نتانیاهو می‌شود؟

برنامه هسته‌ای ایران در اولویت رایزنی‌های نتانیاهو و ترامپ قرار دارد

شکاف در جزیره تندروها

سفر نتانیاهو به واشنگتن؛ اولویت ترامپ چیست؟

نماینده سابق مجلس: اینکه «ایران تا وقتی در قعر جهنم قرار نگرفت، مذاکره نکند» تفکری ویرانگر است

وزیر کار: 30 میلیون نفر قبل از ماه رمضان کالا برگ می‌گیرند

روز سرنوشت ساز برای ایران؛ صادرات نفت صفر می‌شود؟

بازدید رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی از مرکز نوآوری کیش

فولاد مبارکه در مسیر توسعه پایدار؛ مدیریت قوی و مسئولیت‌های اجتماعی الگویی برای صنعت کشور

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری اولویت‌های توسعه اقتصادی اصفهان است

استان‌های کشاورزی ایران در خطر نابودی /فارس، کرمان، خراسان رضوی و اصفهان؛ بالاترین مصرف‌کنندگان آب و قربانیان فرونشست زمین + جدول

معدوم‌سازی 10200 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی در کاشان

کاهش 16 درجه‌ای دما در این استان شمالی

برگزاری پویش مردمی «اهل بهشت باشیم» در کاشان

طرح‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه در مسیر درستی قرار دارد

«فرونشست» زمین در «اصفهان» تا حد نابودی این تمدن کهن سرعت گرفته است

ایستگاه دریافت خشکاله فردا در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

اعزام 313 نفر منتظران ظهور از اردستان به جمکران

کدام فیلمهای جشنواره فجر امروز به روی پرده سینماهای اصفهان می‌رود

ناترازی انرژی و کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مشکلات واحدهای صنعتی مبارکه است

هشدار به اصفهانی‌ها؛ سرمای شدید و کولاک در راه است

فعالان اقتصادی شرط داوری اتاق بازرگانی را در قراردادهای بین‌المللی لحاظ کنند

قطع همکاری جایزه گیلر با حامی اسرائیل

قند پارسی در هندوستان/ شاه است حسین

یادمان باشد اگر این دلمان بی کس شد...

نینتندو پیش‌بینی آمار فروش کنسول سوییچ را اصلاح کرد

ایده جدید سامسونگ؛ حلقه هوشمند با توانایی کنترل‌کردن لپ‌تاپ و تبلت

اپل در سکوت در حال همکاری با استارلینک برای توسعه ارتباط ماهواره ای در آیفون است

نوکیا و اپراتور بزرگ AT&T قرارداد چندساله امضا کردند

اپرا ایر از راه رسید؛ مرورگری متفاوت که شما را آرام می‌کند!

ریلمی GT 7 با تراشه اسنپدراگون 8 الیت در گیک‌بنچ تست شد