یک مبلغ دینی علاوه بر زبان گویا باید مجهز به قلم خوب باشد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش دفاعپرس از اصفهان، آیت الله «سیدیوسف طباطبایینژاد» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در دیدار با اعضاء انجمن خوشنویسی حوزه علمیه اصفهان با اشاره به هدف برگزاری دوره های خط و خوشنویسی در حوزه اظهار داشت: خوشنویسی یک علم و فن است و برگزاری این دوره ها برای آن است که از ابتدا طلاب املا و خط درستی داشته باشند و خط عربی و فارسی را به درستی بنویسند.
امام جمعه اصفهان با بیان لزوم ارائه سرمشق های خوب خطاطی به طلاب گفت: این که یک فرد نتواند با قلم منظور خود برساند یک نقص کامل است و ما همان گونه که با زبان خود حرف خود را می رسانیم باید بتوانیم با قلم نیزحرف خود را بیان کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان ضمن راهنمایی و توصیه هایی برای آموزش بهتر خط عنوان کرد: خط، شخصیت فرد را نشان می دهد و بسیار زحمت دارد و زمان می برد و البته لزومی ندارد همه خطاط باشند و خط و خطاطی یک فضل است و باید با هنر، حقایق را نشان داد.
آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر اولویت درس طلبگی برای طلاب بیش از هر امر دیگری تصریح کرد: نباید از طلبگی غفلت کرد و قصد ما از دوره های خوشنویسی آن است که طلبه در مدت 6 ماه احکام خط و خطاطی را بیاموزد و در نهایت از آن آزمون گرفته شود.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به این که تبحر در فنون مختلف به طور معمول ممکن نیست عنوان کرد: امیرمومنان(ع) می فرماید: "دنیا و آخرت مانند غرب و شرق است و فردی که بین این دو است هر مقدار به سمت شرق برود از غرب دور می شود و هر مقدار به سمت غرب برود از شرق دور می شود".
در ابتدای این دیدار مسئول انجمن خوشنویسی حوزه علمیه گزارشی از عملکرد این انجمن ارائه کرد و اظهار داشت: حدود 300 نفر از طلاب تاکنون آزمون داده اند و یک دوره مجازی خوشنویسی نیز تولید شده است.
وی افزود: سعی شده است از استادان برجسته خطاطی برای آموزش طلاب استفاده شود و هم چنین نزدیک به 60 نفر از طلاب در زمینه خوشنویسی مهارت یافته و قادر به آموزش خوشنویسی هستند.
وی خاطر نشان کرد: تا زمانی که خط و خوشنویسی جزء واحدهای آموزشی حوزه قرار نگیرد این مسئله جدی شمرده نمی شود ولذا باید به موضوع خط اهمیت داده شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/929261/