پیام سپاهان

آخرين مطالب

آموزش آشپزی / طرز تهیه بادمجان پلو مجلسی به روش اصیل شیرازی اجتماعی

آموزش آشپزی / طرز تهیه بادمجان پلو مجلسی به روش اصیل شیرازی
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه پلو مخلوط به سبک عرب‌ها

مواد لازم برای 4 نفر
برنج4 پیمانه
پیاز1 عدد درشت
گوشت چرخ کرده300 گرم
بادمجان2 عدد بزرگ
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

پیام سپاهان

طرز تهیه بادمجان پلو
برای تهیه بادمجان پلوی مجلسی ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و به خوبی سرخ شود.
بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس 1 فنجان آب جوش اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده بپزد و آب درون تابه کشیده شود.
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد 1 قاشق غذاخوری روغن مایع و 1 قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.
در این مرحله برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پخت اولیه برنج انجام شود. برنج را آبکشی می کنیم. حالا قابلمه ای که برای پخت بادمجان پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. برای ته دیگ به سلیقه خود از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش استفاده می کنیم.
روی ته دیگ را با برنج ساده پر می کنیم، سپس یک لایه گوشت چرخ کرده و بادمجان سرخ شده روی برنج می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. در لایه آخر باید از برنج ساده استفاده کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در 15 دقیقه پایانی پخت برنج زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. در پایان غذا را داخل قابلمه مخلوط می کنیم، سپس سرو می کنیم.
انتهای پیام/
کد خبر: 1254694 برچسب‌ها آموزش آشپزی

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/928057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجمیع قوانین ایثارگری، فرصتی طلایی برای خدمت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران است

بیش از 220 هزار ایثارگر با بهره‌گیری از قوانین تبدیل وضعیت استخدامی شدند

پاسخ شهردار موستار به پیام تبریک شهردار اصفهان

15 کیلوگرم ماده مخدر شیشه در شهرستان مهاباد کشف شد

هشدار هواشناسی نسبت به افزایش آلودگی هوای 5 کلان‌شهر

48 نفر از حاملان سلاح سرد در دام پلیس بهارستان افتادند

نماینده مجلس از پرداخت پاداش باقی‌مانده خبر داد/تکلیف پاداش بازنشستگان مشخص شد

جنگ بزرگ بر سر احمدی؛تیم فوتبال سپاهان اصفهان یا استقلال تهران؟

کامیون حامل 21 کیلوگرم تریاک در ورودی شهر اصفهان توقیف شد

برنامه سینماهای اصفهان، امروز چهارشنبه 19 دی + اکران «هفتاد سی» در اصفهان و قیمت بلیت

ستاد دهه فجر اردستان با 26کمیته آغاز به کار کرد

اعتراض شدید شورای صنفی دانشگاه اصفهان به تبدیل حمام به سالن مطالعه/ توجیه مسئولین برای پوشاندن تصمیم ناصحیح است

راننده امانت‌دار اتوبوسرانی اصفهان سکه‌های طلا را به صاحبش بازگرداند

نیروی انتظامی اصفهان نگاه برادرانه به جامعه ارامنه دارد

رسیدن به 92 درصد بومی‌سازی در فولاد مبارکه با راه‌اندازی خط تولید الکترود گرافیتی اردکان

دستگیری 7 نفر در رابطه با قتل جوان 27 ساله

نخست وزیر عراق با قالیباف دیدار کرد

نیمی از جمعیت کشور روی فرونشست زندگی می‌کنند | گزارش فرونشست در هیات دولت ارایه شد

لزوم همکاری بانک‌های کاشان در پرداخت وام فرزندآوری

بومی‌سازی مندریل‌های نورد؛ گام بزرگ فولاد مبارکه برای کاهش وابستگی به واردات و ارتقای توانمندی داخلی

حفر بیش از 50 حلقه چاه جذبی آب باران در منطقه 4 اصفهان

بومی‌سازی بلوئر‌های احیای مستقیم فولاد مبارکه؛ گامی حیاتی در کاهش وابستگی و هزینه‌ها

محسن جوادی رئیس نمایشگاه کتاب تهران شد

شاعرانه/ چون خیال تو درآید به دلم رقص کنان

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

تکنو با ترکیبی جالب ظاهری محسورکننده برای گوشی‌هایش ایجاد می‌کند

معاون وزیر ارتباطات: با رفع فیلتر شاهد ریزش کاربران پیام‌رسان‌های داخلی نبودیم

پلیس لاس‌وگاس: عامل انفجار سایبرتراک از ChatGPT کمک گرفته بود

چرا آمار کاهش نرخ بیکاری، به معنی «بهبود واقعی در وضعیت بازار» کار نیست؟

7 نفر در رابطه با قتل جوان 28 ساله در شهرضا دستگیر شدند

شهردار: علائم حیاتی شهر اصفهان در معرض خطر است

سرای تاریخی قصر جمیلان اصفهان بزودی احیا می‌شود

پزشکیان: روابط ایران و عراق در عالی‌ترین سطح در جریان است

امضای تفاهم‌نامه 3 جانبه ایمیدرو، فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان در جشنواره ملی فولاد

اصفهان تمدنی در تاریخ بشر است و نباید آسیب ببیند

تصاویر / گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه استان اصفهان‎

امضای تفاهم‌نامه فروش 30 هزار تن ریل بین ذوب‌ آهن اصفهان و شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور

بهره برداری از 2 دستگاه دوربرگردان درمحور ارومیه-مهاباد

هنرمندان افسران و میدان‌داران جنگ شناختی هستند

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده امروز چهارشنبه 19 دی

آرای کمیسیون ماده 38 به موقع اجرا نمی‌شود

جانشین سازمان بسیج: هنرمندان افسران و میدان‌داران جنگ شناختی هستند

علائم حیاتی این کلانشهر در معرض خطر است

حفظ جایگاه دهم فولاد ایران در جهان با عزم فولاد مبارکه

خروج سامانه ناپایدار از اصفهان؛ آلاینده‌ها بازمی گردند

علایم حیاتی شهر اصفهان در معرض خطر است!

وقتی از دل تحریم‌ها فرصت می‌روید؛ «برندسازی» دستاورد مهم فولاد مبارکه

ادارات اصفهان فردا پنجشنبه 20 دی ماه 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات اصفهان فردا 20 دی 1403

فولاد مبارکه بیش از 90 درصد نیاز‌های خود را از طریق سازندگان داخلی تأمین می‌کند

تولید کامل الکترود گرافیتی تا یک ماه آینده در کارخانه اردکان