پیام سپاهان

آخرين مطالب

دستور روحانی به همتی درباره رمز ارزها اقتصادی

دستور روحانی به همتی درباره رمز ارزها
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - این اواخر گفته‌هایی مبنی بر مسدودیت درگاه‌های صرافی‌های آنلاین فروش رمز ارز مطرح شد و رئیس کل بانک مرکزی هم آن را رد کرد و در نهایت نامه ای از سوی دفتر نهاد ریاست جمهوری به رییس کل بانک مرکزی ارسال شد که از مسدودیت درگاه‌های فروش رمزارز جلوگیری شود.
دستور روحانی: درگاه‌های فروش رمزارزها مسدود نشود
طی سال گذشته در پی سقوط ارزش بازار سرمایه و متضرر شدن تعداد زیادی از سرمایه گذاران، زخم خوردگان از ریزش‌های بورس به بازار رمزارزها پناه آوردند که توجه‌ها را به این بازار جلب کرد اما غیرقانونی بودن مبادله رمز ارزها بین افراد و خروج سرمایه از کشور در پی این امر به اختلافات در این بین شدت بخشید.
سرانجام، بانک مرکزی به شرکت شاپرک اعلام کرد به پرداخت یاران و پذیرندگان پشتیبانی شده در نظام پرداخت کشور اطلاع دهد که درگاه‌های ارائه دهنده رمز ارزها را مسدود کنند.
پس از این، با ورود به سال جاری، مطرح شد که همچنان شرکت‌های اصلی ارائه دهنده درگاه پرداخت تحت نظارت شاپرک به ویژه در قالب IPG به صرافی‌های آنلاین فروش رمزارزها خدمات می‌دهند که رئیس مجلس در واکنش به این موضوع، در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار مسدودسازی درگاه پرداخت الکترونیک صرافی‌های ارز دیجیتال شد و به صراحت اعلام کرد که اکتفای صرف به اعلام ممنوعیت مبادلات رمزارزها نمی‌تواند رافع مسئولیت بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باشد.
همچنین، در نامه قالیباف تاکید شد که بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی حوزه نظام پولی در اسرع وقت ضمن ارائه برآورد قابل اتکا از آینده این فناوری و اثر آن بر اقتصاد و به ویژه نظام پولی و مبادلات کشور، مقررات لازم را برای فعالیت در مبادلات رمزارزها تدوین و نسبت به نظام مندکردن فعالیت رمز ارزها اقدام کند و تا آن زمان درصورت متضرر شدن مردم به واسطه وجود درگاه‌های پرداخت دارای مجوز از بانک مرکزی در این سایت‌ها، بانک مرکزی باید پاسخگو باشد.
پس از شدت گرفتن این موضوع در بازار رمزارزها، رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به آن گفت که تا زمان ترسیم نقشه راه در این زمینه از مسدودسازی درگاه‌های پرداخت صرافی‌ها خودداری می‌کند که به اعتقاد کارشناسان، دلیل اینکه تاکنون بانک مرکزی به اعطای مجوز به صرافی‌های آنلاین رمز ارز ورود نکرده، این است که تصور می‌کند با اعطای مجوز به آنها، بایستی کلیه ریسک‌های آنها را نیز قبول کند.
از سوی دیگر، وزیر اقتصاد درباره نحوه مدیریت بازار رمزارزها نیز معتقد است که در این زمینه باید فعالانه مدیریت و عمل کرد تا بتوان مزایای رمزارزها را به حداکثر و معایب آن را به حداقل رساند.
اما به تازگی نامه‌ای از سمت دفتر نهاد ریاست جمهوری خطاب به رئیس کل بانک مرکزی منتشر شده است که در آن ذکر شده "با توجه به درخواست بیش از 60 هزار نفر از متعاملین و کسب‌وکارهای تبادل رمزارز جهت جلوگیری از مسدود سازی درگاه‌های پرداخت اینترنتی اقدام لازم انجام شود".
بنابراین، در شرایطی که آمارها حکایت از ورود 12 میلیون ایرانی به بازار رمز ارزها دارد به گونه‌ای که 77 درصد آنها با هدف حفظ ارزش پول پا به این بازار گذاشته‌اند، بیش از پیش احساس می‌شود که باید سیاست و تصمیم معقول و مناسب از سوی مسئولان درنظر گرفته شود تا ضرر و نگرانی‌های مردم نسبت به سرمایه‌های خود از بین برود.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/277375/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحویل نهایی لوکوموتیو‌های باری MAP24 به فولاد مبارکه

اصفهان آماده استقبال از مسافران نوروز می‌شود/لزوم تعریف طرح شهری برای میدان تره‌بار آتشگاه

انتخاب درختان سازگار با شرایط آب‌وهوایی هر منطقه امری حیاتی است

گزارش رسمی؛ ایران لیتیوم دارد

مراسم ملی روز «شهید» در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد

امام جمعه موقت اصفهان: دشمن همواره در تلاش برای کمرنگ کردن شهید و شهادت است

تعدادی از واحد‌های فاز یک پروژه 800 واحدی بهارستان تحویل ایثارگران شد

امسال بیش از 300 یادواره شهدا در اردستان برگزار شد

دعوت رسمی دبیرکل سازمان جهانی گردشگری برای دیدار با استاندار اصفهان

کمک 40 میلیارد ریالی خیرین تیران و کرون برای آزادی زندانیان

عامل قتل 8 نفر در شیراز، خمینی شهر و اصفهان خودکشی کرد

خودکشی قاتل سریالی پس از 6 قتل در شیراز و اصفهان

اولین گزارش رسمی از کشف لیتیوم در ایران

تلاش نمایندگان استان اصفهان برای اجرای قانون عفاف و حجاب/ کدام تشکل و نهاد پشت سر ارسال پیامک‌ها در اصفهان قرار دارد؟

عامل قتل 8 نفر در شیراز، خمینی‌شهر و شهرضا خودکشی کرد

کمک 40 میلیارد ریالی خیران تیران و کرون برای آزادی زندانیان

ماجرای ارسال پیامک به مردم در اصفهان چه بود؟

قتل 8 نفر در شیراز و اصفهان / قاتل خودکشی کرد

سنت حسنه اطعام روزه‌داران با سفره افطاری ساده در مسجد

فراخوان مسابقه «خانواده سبز» در شهر اصفهان

شاعرانه/ میان چشم و دل از آب دیده خون افتاد

زمان عرضه پلی استیشن 6 و ویژگی‌هایی که این نسخه دارد

فروش جهانی ساعت‌های هوشمند در سال 2024 برای نخستین بار کاهش یافت!

تجربه فراگیر کنسرت متالیکا به هدست‌های ویژن پرو اپل می‌آید

تجمّع عجیب علیه سران قوا

رسانه آمریکایی مطرح کرد: بازی هسته‌ای ایران و ترامپ

وعده شیرین دولت تلخ شد! / تیغ مالیات زیر گلوی کارمندان

قتل در خمینی‌شهر منجربه خودکشی 2 تن در شهرضا شد

خودکشی عامل قتل 8 نفر در شیراز و اصفهان

مراسم ملی روز شهید با حضور رییس‌جمهور برگزار شد

تصاویر / مراسم بزرگداشت روز شهید در اصفهان

نصب پلاکارد تخلف اقتصادی یک واحد نانوایی در شهر اردستان

ارائه خدمات بیمه سلامت به 400 مددجو بهزیستی نطنز

تولید گل شب‌بو در خمینی شهر + فیلم

ایده تزئین سفره هفت سین 1404 + زمان و دعای سال تحویل

بارش‌ها در اصفهان اوج می‌گیرد

قیمت آجیل، شیرینی و اقلام سفره هفت‌سین برای عید 1404 اعلام شد

اجزا سفره هفت سین نماد چیست؟

موج رکورد افزایش دما در سال 1404 در راه است/ تغییر نوع بارش از برف به باران

اصفهان می‌تواند با گردشگری بحشی از درآمد ملی را تأمین کند

معروف ترین افطاری اصفهان کدام است؟

ذوب‌ آهن اصفهان با تنوع محصولات، جایگاه خود در بازار فولاد را تثبیت کرد

حضور مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در مجموعه فولاد سنگان

اصفهان در مسیر خشکسالی‌ طولانی مدت/کاهش 34 درصدی بارشها

اصفهان می‌تواند با گردشگری بخشی از درآمد ملی را تأمین کند

دیدار سرپرست معاونت سرمایه انسانی فولاد مبارکه با خانواده یکی از شهدای این شرکت

انتصاب قائم‌مقام مجری طرح نورد گرم 2 فولاد مبارکه

حمایت زرندی از پروژه‌ها و نگاه رو به جلوی شرکت فولاد سنگان

لزوم گسترش فضای آموزشی و هنری در بافت تاریخی شهر اصفهان

نونوار شدن مدرسه نوآوران فولادشهر به لطف جهادگران + فیلم