پیام سپاهان

آخرين مطالب

شهریاری: گزارش‌های کاغذی نمی‌تواند مشکلات نظام سلامت را نشان دهد اقتصادی

شهریاری: گزارش‌های کاغذی نمی‌تواند مشکلات نظام سلامت را نشان دهد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسینعلی شهریاری، در جریان سفر به استان آذربایجان غربی و بازدید از پروژه بیمارستان 350 تخت‌خوابی مهاباد، هدف از این بازدید را ارزیابی میدانی و بررسی راهکارهای رفع موانع دانست و افزود: تلاش داریم با رصد مشکلات از نزدیک، در صورت نیاز اصلاحات قانونی را در مجلس پیگیری کنیم و همچنین زمینه تأمین منابع مالی از وزارتخانه یا جذب خیرین را برای تسریع در تکمیل پروژه‌ها فراهم کنیم.
وی با اشاره به سابقه پروژه بیمارستان مهاباد گفت: این بیمارستان در ابتدا با اعتبار 49 میلیارد تومانی آغاز شد و تاکنون 360 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است اما به دلیل کمبود اعتبارات، بخش عمده‌ای از کار متوقف شده است. این مشکل تنها مختص مهاباد نیست بلکه در بسیاری از نقاط کشور شاهد پروژه‌های درمانی نیمه‌تمام مشابه هستیم.
شهریاری با بیان اینکه منابع مالی دولتی برای پروژه‌های عمرانی درمانی بسیار محدود است، افزود: دولت به ناچار تصمیم گرفته پروژه‌هایی را که پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد دارند در اولویت تکمیل قرار دهد. با این حال، به اعتقاد ما برخی مناطق محروم و مرزی مانند آذربایجان غربی نیازمند نگاه ویژه و استثنا از این قاعده هستند.
وی تصریح کرد: در دیدار با رئیس‌جمهور و مقامات دولت، از ایشان خواهیم خواست که با در نظر گرفتن تسهیلات بانکی ویژه و تخصیص اعتبارات خاص، به تسریع در روند تکمیل این بیمارستان کمک کنند.
شهریاری ادامه داد: مردم شریف مهاباد سال‌ها است چشم‌انتظار افتتاح این بیمارستان هستند و امروز با توجه به مشکلات زیرساختی حوزه سلامت در این منطقه، نمی‌توان بیش از این تأخیر را پذیرفت. باید با بسیج همه امکانات، پروژه را به سرانجام رساند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تقدیر از زحمات فرماندار مهاباد، مسئولان محلی و کارکنان حوزه بهداشت و درمان منطقه گفت: جلسات میدانی و بازدید از نزدیک از پروژه‌ها، برای ما اهمیت فراوانی دارد. زمانی که مسئولان در میدان حاضر می‌شوند و شرایط واقعی را مشاهده می‌کنند، تصمیمات منطقی‌تر و واقع‌بینانه‌تری اتخاذ می‌شود. صرف اتکا به گزارش‌های کاغذی در تهران نمی‌تواند مشکلات را به درستی نشان دهد.
شهریاری تأکید کرد: پس از جمع‌بندی بازدیدهای میدانی و نشست با مسئولان شهرستان، گزارشی دقیق به ریاست جمهوری و بهداشت ارائه خواهیم کرد؛ امیدواریم با همکاری دولت، مجلس و نهادهای مختلف، شاهد تکمیل سریع بیمارستان 350 تخت‌خوابی مهاباد باشیم و گامی مؤثر در ارتقای خدمات سلامت برای مردم عزیز منطقه برداریم.
وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مشترک، نیازهای درمانی مردم مهاباد به زودی برآورده شود و پروژه‌های نیمه‌تمام با سرعت بیشتری به بهره‌برداری برسند.
کد خبر 6450618

پیام سپاهان

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/961096/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نمایشگاه مجازی اتاق بازرگانی بجنورد در ایران‌ اکسپو 2025 رونمایی شد

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»

مشخصات دیمنسیتی 9500 لو رفت؛ تراشه پرقدرت مدیاتک برای گوشی‌های رده‌بالا

احتمال وقوع سیلاب در مناطق شمالی و شرقی اصفهان وجود دارد

تحقق 200 درصدی برنامه های سوادآموزی در زندان های استان با همکاری اداره کل زندان ها

شیوه‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان برای سال تحصیلی 1405-1404 ابلاغ شد

معلم اصفهانی در جمع برگزیدگان نهایی معلمان نمونه کشوری مدارس غیردولتی قرار گرفت

آب در برخی مناطق شهر اصفهان فردا قطع می‌شود

انفجار گاز ازت در برخوار یک مصدوم داشت

زنگ زمین پاک در مدارس بهارستان نواخته شد

عملیات ایمن‌سازی بخشی از بازار بزرگ اصفهان پایان یافت

8 هزار تن شکر احتکار شده در اصفهان کشف شد

خواندن شعری زیبا در وصف ایران زمین

افشاگری درباره ثروت افسانه‌ای یوسا

معرفی مجموعه‌ای درباره قصه‌های حضرت معصومه (س)

ارتباط شعر قیصر امین پور با شاهنامه فردوسی

دولینگو هوش مصنوعی را جایگزین نیروهای پیمانی خود می‌کند

سرمقاله اطلاعات/ عادت به تکرار حادثه‌ها

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

انفجار در یک واحد صنعتی اصفهان + تعداد فوتی‌ها و مصدومان

انفجار در یک واحد صنعتی اصفهان

توضیحات احمدوند درباره هزینه‌های نمایشگاه کتاب 1403

استارلینک از طرح اینترنت ماهواره‌ای جدیدی با دیش و روتر رایگان رونمایی کرد

سومین دریافت‌کننده تراشه نورالینک توانست دوباره صحبت کند

سرمقاله جوان/ بازی آمریکا و اسرائیل را در مذاکرات به هم بزنید

رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا: امکان مصالحه وجود دارد

سرمقاله وطن امروز/ ایران در عصر بی‌نظمی جهانی

مرثیه‌ای برای نغمه‌های بندر

کمیته‌های تخصصی مراسم ارتحال امام خمینی (ره) دراصفهان تشکیل می‌شود

انفجار در سوله شرکت اوانار پارسیان در میمه یک فوتی و 2 مصدوم داشت

احداث 300 هزار مسکن کارگری در کشور

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

دغدغه و نگرانی لنج داران و ملوانان شهرستان عسلویه رفع شود

انفجار در سوله شرکت اوانار پارسیان اصفهان یک فوتی و دو مصدوم به‌همراه داشت

دو کتاب پیشنهادی برای هدیه روز دختر

علی‌بابا از مدل‌های هوش مصنوعی استدلالگر Qwen3 رونمایی کرد

گلکسی واچ کلاسیک سامسونگ احیا می‌شود

سرمقاله ابتکار/ دیپلماسی سخت؛ روایت تغییر در مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله شرق/ نظم بین‌المللی جدید؟

بیش از 7 هزار روایت معلمان فداکار در پویش «معلم فداکار» ثبت شده است

ذخیره سد زاینده رود 11 میلیون متر مکعب کمتر از پارسال است

کتابی که توسط یک خانم مسلمان ژیمناست نوشته شده است

کتابی که داستان زندگی حضرت معصومه (س) را روایت می‌کند

نوبیا تبلت پرو با تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 و نمایشگر 144 هرتزی معرفی شد

سرمقاله همشهری/ شوراها؛ تبلور مشارکت مردم

سرمقاله جام جم/ نیازمند قرائت جدیدی از گفتمان حقوق بشر هستیم

اعلام آماده‌باش مدیریت بحران اصفهان بدلیل وزش تندباد و بارش‌های رگباری

انفجار در سوله شرکت اوانار پارسیان در میمه یک فوتی و 2 مصدوم داشت

رگبار باران در غرب، شمال غرب و سواحل دریای خزر، خراسان، یزد و اصفهان

انفجار در سوله یک شرکت قربانی گرفت