پیام سپاهان

آخرين مطالب

پروژه های ملی، بودجه ملی می خواهد / دولت از پروژه های شهری اصفهان حمایت کند اقتصادی

پروژه های ملی، بودجه ملی می خواهد / دولت از پروژه های شهری اصفهان حمایت کند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تین نیوز |
اسدالله امینی در حاشیه بازدید از پروژه های شاخص عمرانی شهرداری اصفهان با اشاره به توانمندی و خودباوری متخصصان داخلی در اجرای این پروژه ها اظهار کرد: ما با این حجم وسیع کاری که متخصص داخلی ما در حال انجام آن هستند، واقعاً آشنایی نداشتیم.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه افزود: با وجود آن که در پروژه های مختلف فعالیت داشتیم و رفت وآمدهای متعدد نیز وجود داشت، اما این رشد بی سابقه و عجیب که در پروژه ها طی چند سال گذشته تاکنون مشاهده می شود، به واقع گاهی باورنکردنی به نظر می رسد.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه تاکید کرد: فعالیت های بسیار گسترده و ارزشمندی صورت گرفته است و من تصور می کردم که در این پروژه ها از متخصصان خارجی استفاده شده، اما وقتی مطلع شدم که تقریباً تمام این فعالیت ها توسط متخصصین داخلی و با تکیه بر توانمندی های داخلی انجام شده، به واقع شگفت زده شدم.
امینی گفت: این سطح از خودباوری که در میان جامعه متخصصین کشور در این ابعاد کلان و بزرگ ایجاد شده، پدیده ای خارق العاده و تحسین برانگیز است.
وی با اشاره به تحولات سریع و گسترده در بعضی پروژه ها ادامه داد: بسیار عجیب است که فردی دو ماه پیش از محل پروژه بازدید می کند و با فضایی تقریباً خالی مواجه می شود، اما امروز می بیند که همان مکان دچار تحولی چشمگیر شده است؛ همچون پروژه رینگ چهارم، مرکز گل و گیاه و مجموعه سالن اجلاس؛ این ها پیشرفت هایی استثنایی هستند.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه با اشاره به کمبود حمایت های دولتی خاطرنشان کرد: واقعاً جای افسوس دارد که حمایت های مالی کافی از سوی دولت برای پشتیبانی از این پروژه های عظیم انجام نمی گیرد.
امینی گفت: پروژه هایی در این سطح کلان ملی نیازمند پشتیبانی جدی و مستمر مالی دولت هستند تا امکان بهره برداری زودهنگام از آن ها فراهم شود، زیرا شهرداری به تنهایی قادر به تأمین تمام این نیازها نیست؛ چرا که با هزاران دغدغه روبه رو است، از جمله رسیدگی به مسائل مردم، ارائه خدمات عمومی و پروژه های متعددی که بر عهده دارد.
وی با اشاره به تأخیر در بهره برداری از پروژه ها افزود: با این حجم عظیم سرمایه گذاری، نمی توانیم به بهره برداری کامل برسیم، چرا که به رغم انجام 70 تا 80 درصد از مراحل اجرایی، همچنان به 20 تا 30 درصد از بودجه های ملی نیازمندیم تا پروژه ها تکمیل شوند و در اختیار مردم قرار گیرند که امیدواریم این مسئله با همت دولت و یاری خداوند به سرانجام خواهد رسید.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه تاکید کرد: از نگاه من، پروژه رینگ چهارم فوق العاده است؛ اینکه فردی شاهد یک کار عمرانی در ابعاد 80 کیلومتر با تکیه کامل بر تخصص داخلی باشد، آن هم با طرح های نوینی که در آن دیوارها برداشته شده و طراحی های نو جایگزین شده اند، واقعاً شگفت انگیز است.
امینی گفت: این دستاوردها نشان می دهد که متخصصان ما به سطحی از خودباوری رسیده اند که می توانند پروژه ای عظیم و بی نظیر را خلق کنند.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از 520 گروه از دانشگاه ها، دانشجویان، طلاب و حوزویان به محل پروژه ها دعوت شده اند و از نزدیک با این اقدامات آشنا شده اند؛ این اقدام بسیار مهم و تأثیرگذار بوده، اما به باور من باید این روند با شدت و گستردگی بیشتری ادامه پیدا کند تا مردم هرچه بیشتر با توانمندی هایی که متخصصان داخلی کشور ایجاد کرده و در قالب پروژه هایی بی سابقه در سطح جهانی خلق کرده اند، آشنا شوند.
مدیر سابق بنیاد تعاون سپاه با اشاره به اینکه برگزاری سالیانه اجلاس پس از سازمان ملل در سطحی بی نظیر برگزار می شود، خاطرنشان کرد: پروژه هایی از این دست، بارقه هایی از امید را در دل جوانان کشور روشن می کند و می تواند به تقویت روحیه خودباوری نسل آینده و انگیزه آفرینی برای ورود به عرصه های بزرگ ملی و بین المللی منجر شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/960067/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز هفته آینده اصفهان با رگبار و بارش پراکنده همراه است

گروسی: از ایرانی ها پرسیدم تونل های اطراف نطنز برای چیست؟ به من گفتند به شما ربطی ندارد!

کارگران نقش مؤثری در تحقق شعار سال دارند

سلاح ما در صحرای طبس به دشمن نشان داده شده است/ به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم

لزوم سرمایه‌گذاری مردم برای رونق گردشگری چادگان

خطیب جمعه اردستان: شأن و مقام کارگران حفظ شود

امام جمعه اصفهان:بی‌حجابی نشانه‌ای از غفلت و خواب‌زدگی است

پدر شهید هراچ هاکوپیان آسمانی شد

12 درصد جمعیت کاشان سالمند شده‌اند

امام جمعه موقت اصفهان: به دشمن امتیاز نخواهیم داد

هدف دشمن از تغییر نام خلیج فارس تغییر هویت ایران است

متقاضیان کار تمیز فرهنگی در کاشان به‌کار گرفته شوند

امام جمعه مبارکه: کارگران موتور محرک اقتصاد کشور هست

شعرخوانی زیبای امیرحسین ماحوزی

متا کارمندان را قربانی ضرردهی «ریالیتی لبز» کرد

برنامه سینماهای اصفهان، امروز جمعه 5 اردیبهشت + ساعت‌ اکران دایناسور

عکس/ استفاده از اشعه ایکس در بیمارستان جلفای اصفهان در دوره قاجار

شیخ بهایی و زندگی در قزوین

راهپیمایی جمعه‌های خشم در نصف جهان +فیلم

ایران‌شناس و ادیب برجسته، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن

تریلر بازی GTA 6 دو رکورد دیگر را شکست

اندیشکده استرالیایی: چرا ایران و آمریکا توافق می‌خواهند؟

تصاویر؛ نمایشگاه خودرو‌های تاریخی کلاسیک در اصفهان

167کودک زیر5 سال دارای سوء تغذیه ‌کاشانی کالابرگ گرفتند

اصفهان درخشان در تهران

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده؛ امروز جمعه 5 اردیبهشت

بوک عربی به نویسنده مصری رسید

درآمد اینتل همچنان وضعیت خوبی ندارد؛ ادامه کاهش هزینه‌ها در سال جاری

4 برابر جمعیت ایران؛ هوش مصنوعی گوگل 350 میلیون کاربر ماهانه دارد

حمایت اصفهانی‌ها از مردم بی‌دفاع غزه

آغاز عملیات قطعه هفتم آزادراه اصفهان ـ شیراز تا 2 ماه دیگر

تغییر ناگهانی در دامنه نوسان بورس منطقی نیست

سخنان دلنشین دکتر کاکاوند

آیا ویتکاف معنای راستی‌آزمایی را می‌داند؟

60 پروژه کلیدی اصفهان باید سال جاری به سرانجام برسد/ بررسی ادغام بعضی سازمان‌های شهرداری

نگاهی به تحول معماری اصفهان، نگین تمدن ایرانی

فردا تعطیلی مدارس اصفهان شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404/ به دلیل آلودگی هوا

شانه برای زلف پریشان چه فایده؟

اسپیکر هوشمند ارزان قیمت شیائومی، هوش مصنوعی و قابلیت‌های پیشرفته‌ای دارد

مانیتور گیمینگ جدید شیائومی با پنل مینی LED و وضوح 4K معرفی شد

بسته فرهنگی «کتابخوان» با معرفی تازه های نشر کتاب

حج امسال با شعار همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین

مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم، صادق شیبک برگزار شد

کنگره عظیم حج تمتع در اصفهان

دلار وارد دامنه 70 هزار تومان شد

مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق علیه السلام درگلزار شهدای فلاورجان

هزینه 150 میلیارد تومانی منطقه 6 اصفهان برای تملک 2.2 کیلومتر از رینگ چهارم

کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروههای حساس

بورس در انتظار اصلاحات ساختاری/ زمان حذف دامنه نوسان فرا رسیده است؟

آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه 5 اردیبهشت 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق