پیام سپاهان

آخرين مطالب

رایزنی فعالان اقتصادی اصفهان برای رونق اقتصادی اصفهان در سال جدید/ کشانی: دولت از بخش اقتصاد خارج شود گفتگو

رایزنی فعالان اقتصادی اصفهان برای رونق اقتصادی اصفهان در سال جدید/ کشانی: دولت از بخش اقتصاد خارج شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به مناسبت آغاز فعالیت اتاق بازرگانی اصفهان در سال جدید، اعضای اتاق و فعالان اقتصادی اصفهان برای دیدار نوروزی و رایزنی در مورد مسائل اقتصادی استان گرد هم آمدند.
در این دیدار ضمن بیان چالشهای سال گذشته و رایزنی برای رفع آنها، بر موضوعاتی مانند آزادسازی اقتصاد از بند دولت، شفافیت در تصمیم‌گیری، حذف رانت، ثبات قوانین و خاموش شدن موتور صدور بخش‌نامه‌ها و واگذاری تصدی‌گری به مردم و ایجاد فضای رقابتی برابر برای همه فعالان اقتصادی تاکید شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
امیر کشانی در حاشیه این دیدار، در گفت و گو با اقتصادآنلاین با بیان اینکه سرمایه‌گذاری برای تولید، زمانی تثبیت می‌شود که تولیدی سودآور، قابل پیش‌بینی و در معرض رقابت سالم باشد، اظهار کرد: اگر به هر دلیلی این روند وجود نداشته باشد، منابع مالی کشور به سمت بازارهای غیرمولد، دلالی و سوداگری به جای تولید سرازیر می‌شود.
وی افزود: بر این مبنا است که تاکید می کنیم باید دولت از بخش اقتصاد خارج شود، خروجی قهرمانانه که البته به معنای رهاسازی مسائل نیست بلکه واگذاری نقش تصدی‌گری دولت به بخش خصوصی را مدنظر داریم و دولت نیز باید بر نقش نظارتی، حمایتی و تسهیل‌گری خود متمرکز شود و از سیاسی‌گری در این مسیر دور باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد: بدون پیمودن این مسیر درست اقتصادی، توسعه ممکن نمی شود، در طول یک دهه گذشته به دلیل دخالتهای دولتی در اقتصاد، شاهد کندی رشد اقتصادی کشور، پایین آمدن قدرت خرید مردم و کم شدن کیفیت اشتغال در بخشهای مختلف بودیم به نوعی که اکنون با کمبود نیروی تخصصی کار در بخشهای مختلف مواجه iستیم.
وی با اشاره به اینکه امروز، اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان، فعالان اقتصادی بخش خصوصی و صنعتگران استان گرد هم آمدند تا ضمن دیدار نوروزی، برای شروع سال نو با یکدیگر هم پیمان شوند، گفت: در این دیدار اعضای اتاق بازرگانی اصفهان به همراه اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق اصناف، اتاق تعاون، کانون عالی شوراهای اسلامی کار، خانه کارگر، کانون کارآفرینی استان و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان اصفهان حضور داشتند و فعالان بخش خصوصی، صنعتگران و کارآفرینان برای سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی اصفهان در سال جدید با یکدیگر رایزنی کردند.
وی تاکید کرد: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» و رونق اقتصادی اصفهان در سال 1404 با یکدیگر هم پیمان شدیم و همچون همیشه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست اما تاکید ما بر این است که در سال جدید دولت نیز باید سال جدید برای خروج از اقتصاد تصمیم جسورانه‌ای اتخاذ کند.
کشانی بیان کرد: سال گذشته برای ما بسیار پرچالش بود، نوسانات ارزی، تورم و بحرانهای مختلف انند ناترازی انرژی را پشت سر گذاشتیم اما با وجود همه سختی‌ها، چراغ تولید و تجارت را روشن نگه داشتیم و حال امیدواریم که با تغییر رویکردهای اقتصادی و تقویت بخش خصوصی شاهد نوآوری و آینده‌ای روشن برای اقتصاد کشور باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/954185/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سهام‌داران در انتظار شنبه‌ای سرنوشت‌ساز

حریق در منطقه حفاظت شده موته اطفا شد

کاروان خودرویی مردم اصفهان در حمایت از مردم غزه

بررسی ظرفیت‌های باغ جهانی دولت‌آباد

تعطیلی خط هشتگرد مترو در 28 و 29 فروردین

فوری، خط مترو هشتگرد متوقف شد

امسال 2552 واحد مسکن محرومان در اصفهان احداث می‌شود

تعطیلی موقت یک خط مترو در روزهای 28 و 29 فروردین + جزئیات

رندر جدید آیفون 17 پرو طراحی ماژول مستطیلی و غول‌پیکر دوربین را نشان می‌دهد

اپل آپدیت iOS 18.4.1 و macOS 15.4.1 را با تغییرات جزئی و رفع باگ منتشر کرد

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

دهک بندی یارانه؛ از کجا بفهمیم یارانه مان حذف می‌شود یا نه؟

تعطیلی خط هشتگرد در روزهای 28 و 29 فروردین

خط مترو هشتگرد موقتا تعطیل شد

گسترش تعاملات بانک توسعه صادرات ایران با شرکت‌های صادرات محور

امام جمعه اصفهان: تبیین نقش همه شیعیان در توسعه عتبات مقدس ضروری است

همایش بین‌المللی نقش ایرانیان در توسعه عتبات مقدس در اصفهان برگزار می‌شود

دکتر مهدی بهرامی معاون بازاریابی و فروش ذوب‌آهن اصفهان شد

افزایش 20 درصدی کشفیات سرقت در شهرستان مبارکه

‎تعطیلی خط هشتگرد در روز‌های 28 و 29 فروردین

زیبایی‌های بهاری شهرستان سامان در حاشیه زاینده‌رود

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

تعرفه‌های آمریکا ممکن است 800 میلیون دلار به AMD زیان وارد کند

اسپاتیفای در سراسر جهان قطع شد

سامسونگ با تیمی تازه‌نفس، می‌خواهد طراحی و تجربه کاربری گوشی‌هایش را متحول کند

ال جی با همکاری دی جی معروف will.i.am، چهار گجت جدید رونمایی کرد

گوگل و جنگ با قاتلان باتری اندروید؛ اپ‌های پرمصرف رسوا می‌شوند!

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

داستان شهاب سنگ در اصفهان واقعیت پیدا کرد!

خلیفه اصل: ان‌شاء‌الله دست پر از اصفهان برگردیم

کشف جدید مدافع خارجی پرسپولیس در اصفهان + عکس

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

دستیار هوش مصنوعی Aria به مرورگر سبک Opera Mini اضافه شد

چرا چشم‌انداز مذاکرات مثبت است؟

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

سرمایه‌گذاری در تولید با طعم نوشت‌افزار ایرانی

نمایندگان دانش‌آموزان در شورای آموزش‌وپرورش مناطق و نواحی حضور پیدا می‌کنند

لزوم بازتاب اقدامات معلمان فداکار اصفهانی در آستانۀ روز معلم

تقدیر استاندار از دانش‌آموزان مدال‌آور ژیمنازیاد 2025 صربستان در شورای آموزش‌وپرورش

توانمندسازی علمی معلمان و کیفیت‌بخشی به آموزش در دستورکار شورای آموزش‌وپرورش استان است

کنگان دیگر نه بوی ساحل می‌دهد، نه دریا