پیام سپاهان

آخرين مطالب

آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌ شنبه 19 فروردین 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق اجتماعی

آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌ شنبه 19 فروردین 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کیفیت هوای اصفهان امروز (سه‌شنبه) بر اساس آمار ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا در مناطق مختلف اعلام شد.
جمشید لقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به وضعیت سنجش کیفیت هوای در ایستگاه‌ها اظهار کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی از 12 ایستگاه سنجش آلودگی‌ها هوای متعلق به شهرداری اصفهان امروز _سه‌شنبه نوزدهم فروردین_ شاخص کیفیت هوا با عدد 39 در وضعیت هوای پاک (سبز) ثبت شد.
وی با اشاره به اینکه امروز هیچکدام از ایستگاه‌های سنجش کیفیت شهر اصفهان در وضعیت آلوده و ناسالم قرار ندارد، افزود: ایستگاه‌های خیابان 25 آبان با شاخص 48، ولدان و دانشگاه صنعتی با شاخص 45، کردآباد با شاخص 43، رهنان با شاخص 41، زینبیه با شاخص 38، فرشادی و سپاهان‌شهر با شاخص 33، کاوه با شاخص 30، فیض با شاخص 25، میرزا طاهر با شاخص 18، در موقعیت هوای پاک (سبز) است.
مسئول امور کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل‌ونقل شهرداری اصفهان ادامه داد: ایستگاه‌های پارک زمزم با شاخص 58 در وضعیت هوای سالم (زرد) است. ایستگاه انقلاب فعال نیست.
وی با اشاره به عوارض بهداشتی و اقدامات احتیاطی آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در شرایط ناسالم خاطرنشان کرد: احتمال تشدید بیمارهای قلبی یا ریوی سالمندان از عوارض بهداشتی این آلاینده‌ها است، از این‌رو افراد حساس در صورت امکان فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست منطقه اصفهان در ساعت منتهی به 8:00 با قرار گرفتن روی عدد 39 در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد، به طوری که تنها ایستگاه رودکی با شاخص 60، سالم (زرد) است.
در حال حاضر تنها ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، ایستگاه کاشان با شاخص 126 ناسالم (نارنجی)، قهجاورستان با شاخص 95 و زرین‌شهر با شاخص 75 سالم (زرد)، مبارکه با شاخص 34، خمینی‌شهر با شاخص 27 و بیمارستان صاحب‌الزمان شهرضا با شاخص 38، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.
لازم است بدانیم که شاخص کیفی هوا در ایستگاه‌های احمدآباد، استانداری اصفهان، پروین، خرازی، خواجو، باغ‌غدیر و شهرهای علوم پزشکی کاشان، سجزی، نجف‌آباد، مبارکه، شاهین‌شهر، دولت‌آباد، و شهرک صنعتی محمودآباد فعال نیست.
شاخص کیفی هوا از صفر تا 50 هوای پاک (سبز)، 51 تا 100 هوای سالم (زرد)، 101 تا 150 ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، 151 تا 200 ناسالم برای عموم (قرمز)، 201 تا 300 بسیار ناسالم (بنفش) و 301 تا 500 بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.
این شاخص به‌طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل منواکسیدکربن ( CO)، ازن ( O 3)، دی‌اکسید نیتروژن ( NO 2)، دی‌اکسید گوگرد ( SO 2) و ذرات معلق زیر 2.5 میکرون ( PM 2.5) اندازه‌گیری و روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.
شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون منواکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از 10 میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از 2.5 میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.
کد خبر 855698

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/954116/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سهام‌داران در انتظار شنبه‌ای سرنوشت‌ساز

حریق در منطقه حفاظت شده موته اطفا شد

کاروان خودرویی مردم اصفهان در حمایت از مردم غزه

بررسی ظرفیت‌های باغ جهانی دولت‌آباد

تعطیلی خط هشتگرد مترو در 28 و 29 فروردین

فوری، خط مترو هشتگرد متوقف شد

امسال 2552 واحد مسکن محرومان در اصفهان احداث می‌شود

تعطیلی موقت یک خط مترو در روزهای 28 و 29 فروردین + جزئیات

رندر جدید آیفون 17 پرو طراحی ماژول مستطیلی و غول‌پیکر دوربین را نشان می‌دهد

اپل آپدیت iOS 18.4.1 و macOS 15.4.1 را با تغییرات جزئی و رفع باگ منتشر کرد

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

دهک بندی یارانه؛ از کجا بفهمیم یارانه مان حذف می‌شود یا نه؟

تعطیلی خط هشتگرد در روزهای 28 و 29 فروردین

خط مترو هشتگرد موقتا تعطیل شد

گسترش تعاملات بانک توسعه صادرات ایران با شرکت‌های صادرات محور

امام جمعه اصفهان: تبیین نقش همه شیعیان در توسعه عتبات مقدس ضروری است

همایش بین‌المللی نقش ایرانیان در توسعه عتبات مقدس در اصفهان برگزار می‌شود

دکتر مهدی بهرامی معاون بازاریابی و فروش ذوب‌آهن اصفهان شد

افزایش 20 درصدی کشفیات سرقت در شهرستان مبارکه

‎تعطیلی خط هشتگرد در روز‌های 28 و 29 فروردین

زیبایی‌های بهاری شهرستان سامان در حاشیه زاینده‌رود

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

تعرفه‌های آمریکا ممکن است 800 میلیون دلار به AMD زیان وارد کند

اسپاتیفای در سراسر جهان قطع شد

سامسونگ با تیمی تازه‌نفس، می‌خواهد طراحی و تجربه کاربری گوشی‌هایش را متحول کند

ال جی با همکاری دی جی معروف will.i.am، چهار گجت جدید رونمایی کرد

گوگل و جنگ با قاتلان باتری اندروید؛ اپ‌های پرمصرف رسوا می‌شوند!

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

داستان شهاب سنگ در اصفهان واقعیت پیدا کرد!

خلیفه اصل: ان‌شاء‌الله دست پر از اصفهان برگردیم

کشف جدید مدافع خارجی پرسپولیس در اصفهان + عکس

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

دستیار هوش مصنوعی Aria به مرورگر سبک Opera Mini اضافه شد

چرا چشم‌انداز مذاکرات مثبت است؟

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

سرمایه‌گذاری در تولید با طعم نوشت‌افزار ایرانی

نمایندگان دانش‌آموزان در شورای آموزش‌وپرورش مناطق و نواحی حضور پیدا می‌کنند

لزوم بازتاب اقدامات معلمان فداکار اصفهانی در آستانۀ روز معلم

تقدیر استاندار از دانش‌آموزان مدال‌آور ژیمنازیاد 2025 صربستان در شورای آموزش‌وپرورش

توانمندسازی علمی معلمان و کیفیت‌بخشی به آموزش در دستورکار شورای آموزش‌وپرورش استان است

کنگان دیگر نه بوی ساحل می‌دهد، نه دریا