بازدید بیش از 20 هزار گردشگر از پارک آموزشی حیات وحش صفه در ایام نوروز
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیر منطقه 5 شهرداری اصفهان از بازدید 20 هزار و 300 گردشگر از پارک آموزشی حیات وحش صفه در بازه زمانی بیستوپنجم اسفند 1403 تا پانزدهم فروردین 1404 خبر داد.
حسین کارگر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پارک کوهستانی صفه یکی از تفرجگاههای مهم و نقاط گردشگری اصفهان بوده که با توجه به شرایط جنگلی و کوهستانی و طبیعتی زیبا، دارای پارک آموزشی حیات وحش به مساحت پنج هکتار است.
وی افزود: این مجموعه دارای تعداد 330 حیوان از 35 گونه جانوری شامل گوشتخواران، علفخواران، جوندگان و پرندگان و محیطی جذاب بهویژه برای آشنایی کودکان و نوجوانان از نزدیک با حیوانات و افزایش علاقه و تشویق به حفاظت از حیوانات و محیط زیست است.
مدیر منطقه 5 شهرداری اصفهان با بیان اینکه پارک آموزشی حیات وحش صفه همه روزه از ساعت 8:30 تا 17:30 پذیرای گردشگران علاقهمند به حیوانات است، تصریح کرد: در ایام نوروز 1404، از بیستوپنجم اسفند 1403 تا پانزدهم فروردین 1404 حدود 20 هزار و 300 نفر از این مجموعه بازدید کردند.
کد خبر 855141
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶:۱۷
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/953789/