بیشترین بارندگی استان اصفهان در این منطقه ثبت شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - ایرنا / رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بیشترین بارندگی استان در شبانه روز گذشته در اسلام اباد موگویی فریدونشهر با 45.7 میلیمتر ثبت شده است.
لیلا امینی، رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان افزود: پس از اسلام آباد موگویی، فریدونشهر با 35 میلی متر، خوانسار با 15.5 میلی متر، شهرستان های داران با 14.3 میلی متر، بویین میاندشت با 9.2 میلی متر و چادگان 0.9 میلی متر با بیشترین بارش را در 24 ساعت گذشته در سطح استان به ثبت رساندند.
وی ادامه داد: بیشترین سرعت وزش باد روز گذشته با بیش از یکصد کیلومتر بر ساعت در اسلام آباد موگویی فریدونشهر ثبت شد و تندباد لحظهای در شهر اصفهان نیز به 65 کیلومتر بر ساعت رسید.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان اظهار داشت: فعالیت این سامانه همچنان بصورت وزش باد شدید و تندباد لحظه ای تا بعد از ظهر امروز یکشنبه در کلیه مناطق استان ادامه و برای مناطق غربی استان انتظار بارشهای خفیف و پراکنده وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: موج ناپایدار دیگری از بعد از ظهر فردا دوشنبه وارد استان خواهد شد که بارشهای رگباری پراکنده و رعد و برق را به همراه خواهد داشت.
امینی گفت: اوج فعالیت این سامانه در نیمه غربی استان خواهد بود اما سایر مناطق استان را هم بصورت ضعیف و پراکنده تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی بیان کرد: دمای هوای بیشتر مناطق استان تا روز سه شنبه هفته جاری تغییر چندانی نداشته و از روز سه شنبه روند افزایشی پیدا خواهد کرد که بیشترین افزایش دما برای روز پنجشنبه پیش بینی شده است.
امینی اظهار داشت: دمای صبح امروز شهر اصفهان هم به 18 درجه سانتیگراد رسید که نسبت به روز گذشته تغییری نداشت.
وی اضافه کرد: دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه روز گذشته به 28 و در خنکترین ساعت به 14 درجه سانتیگراد رسید.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با دمای 32 و فریدونشهر با دمای پنج درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان در شبانه روز گذشته بودند.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/953696/