نقشه راه 12 بُعدی تحقق «سرمایهگذاری برای تولید» در اصفهان تدوین شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، احسان شهیر ظهر یکشنبه در نشست تخصصی تحقق شعار سال با محوریت سرمایهگذاری برای تولید با اشاره به 12 بُعد کلیدی این طرح اظهار کرد: عملیاتی سازی این ابعاد نیازمند همکاری همه جانبه دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و مردم برای است.
وی سرمایهگذاری برای سرمایه اجتماعی را اولین بعد این طرح دانست و با اشاره به ضرورت اعتمادسازی عنوان کرد: تقویت مشارکت جمعی بین تولیدکنندگان، دولت و جامعه و حمایت از تعاونیهای تولیدی، پایه اصلی تحقق این بُعد است و مثال عینی آن، کاهش نابرابری در توزیع منابع میباشد.
مدیرکل هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان با اشاره به سرمایهگذاری برای سرمایه انسانی بیان کرد: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و راهاندازی مراکز مهارتآموزی در شهرکهای صنعتی، نیروی کار را برای نیازهای آینده آماده میکند.
وی در ارتباط با سومین بعد این طرح تصریح کرد: در بعد سرمایهگذاری برای سرمایه اقتصادی، احداث شهرکهای صنعتی جدید در مناطق محروم و تسهیل دسترسی به منابع مالی، زیرساخت لازم برای رشد اقتصادی را فراهم میسازد.
شهیر ادامه داد: در زمینه سرمایهگذاری برای اقتصاد دادهمحور، از کلانداده و هوش مصنوعی در بهینهسازی فرآیندها، همچون راهاندازی سامانه پایش آنلاین خطوط تولید استفاده میشود؛ این امر تحول دیجیتال را سرعت میبخشد.
وی با اشاره به سرمایهگذاری برای اقتصاد دیجیتال و صنایعدستی بیان کرد: حمایت از استارتاپهای فناورانه در پارکهای علم و فناوری و توسعه صنایع خلاق، اصفهان را به قطب نوآوری تبدیل خواهد کرد.
مدیرکل هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان با تأکید بر پایداری محیطزیست عنوان کرد: در سرمایهگذاری برای اقتصاد سبز، پروژههای آبخیزداری و کشت محصولات کمآببر اجرا میشود که گامی بلند به سوی تولید پایدار است.
وی افزود: هفتمین بعد سرمایهگذاری برای سرمایه نهادی است که شفافیت اداری، مبارزه با فساد، ثبات قوانین و امنیت سرمایهگذاران را دربر دارد؛ نمونه آن، بهرهبرداری از سامانه الکترونیکی صدور مجوزها است.
شهیر در در ارتباط با سرمایهگذاری برای اقتصاد دانشبنیان تصریح کرد: همکاری دانشگاهها و صنایع برای تجاریسازی ایدهها همچون ایجاد آزمایشگاههای مشترک، زنجیره ارزش را تقویت میکند.
وی افزود: به منظور سرمایهگذاری برای اقتصاد مقاومتی، خوداتکایی در تولید کالاهای اساسی و توسعه کشتهای گلخانهای در مناطق کمآب در دستورکار قرار میگیرد چراکه این موارد وابستگی به واردات را کاهش میدهد.
مدیرکل هماهنگی سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان با تأکید بر سرمایهگذاری برای سلامت و رفاه نیروی کار بیان کرد: اجرای طرحهای غربالگری سلامت شغلی و تأمین بیمههای اجتماعی، رفاه نیروی کار را بهبود میبخشد.
وی در زمینه امنیت سرمایهگذاری به آرای دیوان عدالت اداری اشاره کرد و گفت: ثبات قوانین و جلوگیری از تغییرات مکرر سرمایهگذاران را به شرکای بلندمدت تبدیل میکند؛ راهاندازی سامانه شفافیت قوانین، گامی مؤثر در این مسیر است.
شهیر آخرین بعد این طرح را سرمایهگذاری برای اقتصاد گردشگری دانست و عنوان کرد: احداث مجتمعهای گردشگری در مناطق بکر و احیای بافتهای تاریخی، اصفهان را به مقصدی جهانی تبدیل خواهد کرد و برگزاری نمایشگاههای تخصصی با محوریت گردشگری نیز جذب سرمایهگذاران خارجی را تسهیل میکند.
وی خاطرنشان کرد: این 12 بُعد، نقشه راهی است که با همکاری مردم، دولت و بخش خصوصی، شعار «سرمایه گذاری برای تولید» را به عمل تبدیل میکند؛ استان اصفهان با تکیه بر مزیتهای منحصر به فرد خود، الگویی برای کل کشور در این زمینه خواهد بود.
کد خبر 6421593
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸:۴۸
-
۱۸ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/952228/