پیام سپاهان

آخرين مطالب

میزان فروش گلکسی S25 در ماه اول بیش از سه برابر سری گلکسی S24 بود اقتصادی

میزان فروش گلکسی S25 در ماه اول بیش از سه برابر سری گلکسی S24 بود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تکفارس / بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط یک شرکت تحقیقاتی، گوشی‌های گلکسی اس 25 با استقبال بی‌نظیری مواجه شد. طبق این گزارش، فروش سری جدید پرچمداران سامسونگ، بیش از سه برابر بیشتر از سری گلکسی اس 24 بوده است. البته این اطلاعات نشان می‌دهند که در صورت محاسبه میانگین فروش پس از پایان دوره پیش‌فروش، عملکرد سری قبلی سامسونگ حتی بهتر بوده است.
بر اساس گزارش جدید، فروش Galaxy S25 در ماه اول عرضه به 4.56 میلیون دستگاه رسید. همان‌طور که انتظار می‌رفت، مدل گلکسی اس 25 اولترا بیشترین سهم فروش را به خود اختصاص داده است. این اطلاعات توسط Hana Securities از طریق افشاگر Jukanlosreve@ در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد. طبق این گزارش، سامسونگ در فوریه 2025، مجموعاً 19.03 میلیون دستگاه گوشی هوشمند به فروش رسانده که این رقم، نسبت به ماه ژانویه 3 درصد کاهش، اما نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزایش را نشان می‌دهد. با وجود کاهش فروش ماهانه، فروش قابل توجه گلکسی S25 در ماه اول، موفقیت بزرگی برای سامسونگ به شمار می‌رود.
از مجموع 4.56 میلیون دستگاه گوشی‌های رده بالای سامسونگ، مدل گلکسی اس 25 اولترا با فروش 2.55 میلیون دستگاه، بیشترین سهم را به خود اختصاص داد. مدل پایه با 1.17 میلیون دستگاه در رتبه دوم و گلکسی اس 25 پلاس با 840,000 دستگاه در رتبه سوم قرار گرفت. جالب اینجاست که فروش ماه اول سری گلکسی اس 24 تنها 1.42 میلیون دستگاه بود، اما طبق گزارش‌های تحقیقاتی، این اختلاف به احتمال زیاد ناشی از تفاوت در زمان عرضه بوده و مقایسه دقیق این دو سری دشوار است.
بازار



آمارها نشان می‌دهد که اگر فروش روزانه پس از پایان پیش‌فروش محاسبه می‌شد، سری گلکسی اس 24 با فروش 240,000 دستگاه در روز، از سری Galaxy S25 با فروش 180,000 دستگاه در روز، پیشی می‌گرفت. علاوه بر بهبود مشخصات فنی، تخفیف‌های اولیه نیز نقش مهمی در جذب مشتریان داشته است. در حال حاضر، فروش ویژه بهاری آمازون، قیمت تمام مدل‌های گلکسی اس 25 را تا 254.99 دلار کاهش داده که فرصتی استثنایی برای علاقه‌مندان به این گوشی‌ها فراهم می‌کند تا با صرفه‌جویی قابل توجه، یکی از این مدل‌ها را به گوشی اصلی خود تبدیل کنند.
طبق گزارش‌های قبلی، سامسونگ قصد دارد در سال 2025، 37 میلیون دستگاه تولید کند. این میزان، 2 میلیون دستگاه بیشتر از فروش گلکسی اس 24 در سال 2024 است. البته این آمار شاید تمام واقعیت را نشان ندهد و برای قضاوت درباره موفقیت سامسونگ، باید تا پایان سال منتظر بمانیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/952135/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش RHU پالایشگاه اصفهان برای جلوگیری از واردات سوخت

برنامه سینماهای اصفهان، امروز سه‌شنبه 12 فروردین + ساعت‌ اکران دایناسور

بازی‌واره گنجه راه‌حلی برای مدیریت ترافیک شهر اصفهان است

چاله های مرگبار در آزادراه قم-اصفهان؛ چرا کسی پاسخگو نیست؟

بیش از 6 میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری اصفهان بازدید کردند

طبیعت‌گردی کاشان با طعم تخریب/برای حفظ طبیعت چه کنیم؟

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

امن‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان کدامند؟

انهدام باند سرقت مغازه‌های شهر اصفهان

آمادگی کامل شهر باغ بادران برای پذیرایی از گردشگران روز طبیعت

افزایش ترافیک در محورهای مواصلاتی اصفهان در آستانه روز طبیعت

تمهیدات ترافیکی ویژه روز طبیعت در اصفهان

باغ گل‌های اصفهان 13 فروردین تعطیل نیست

چگونه سایت طراحی کنیم؟ از صفر تا صد

فروش 2.5 همت صنایع دستی در استان اصفهان

ورزشکار مهابادی به اردوی تیم ملی وزنه برداری کشور دعوت شد

اجرای طرح مقابله با سارقین مغازه‌ها در اصفهان

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

درگذشت فاطمه ربی زواره سردبیر خبرگزاری ایسنا تهران

افزایش دو برابری صادرات صنایع دستی از استان اصفهان + فیلم

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان

آلودگی هوای اصفهان امروز سه شنبه 12 فروردین 1404+ شاخص کیفی به تفکیک مناطق

لزوم نگاه استانی مدیریت شهر اصفهان به صنایع‌دستی

هواشناسی ایران1404/1/12

برپایی ایستگاه صرف نوشیدنی صلواتی در مسیرهای بازگشت سفرهای جاده ای نوروزی مستعد خواب آلودگی

باغ گل‌های اصفهان 13 فروردین تعطیل است

ماهی قرمز را در طبیعت رها نکنیم

فروش 25 میلیارد تومان صنایع‌دستی در استان اصفهان

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

452 میلیون تردد مسافران نوروزی در کشور

دعوای یزدی‌ها و اصفهانی‌ها بر سر آب

دعوای یزدی‌ها و اصفهانی‌ها بر سر آب / انتقال آب ضرورت داشت؟

کیفیت هوای کلانشهر اصفهان قابل قبول است

هفت‌سین سینمایی شبکه‌ها در 12 فروردین

شکرانه توحید؛ نماز عید فطر در نجف‌آباد

ورود بیش از 2000 خودرو به باغ فدک طی شب گذشته

مشکل بن یدر برای پیوستن به سپاهان حل شد!

مشکل مهاجم فرانسوی برای پیوستن به سپاهان حل شد

راه اندازی جریان «یک قدم روبه جلو» در فولاد مبارکه

شعار سال سرلوحه فعالیت‌های تولید و صنعت کشور قرار می‌گیرد

مشکل سپاهان حل شد

دوست‌داران طبیعت، هرگونه تخریب منابع طبیعی را گزارش دهند

شاخص کیفی هوای اصفهان در وضعیت سالم قرار گرفت

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان و حل مشکل بن‌یدر

فروش 250 میلیارد ریالی بازارچه‌های موقت صنایع‌دستی نوروزی در اصفهان

آغاز موج سوم سفر‌های نوروزی در اصفهان