سالانه 600 تن نخ ابریشم مورد نیاز صنعت فرش کشور است
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - - رضا صورتی زنجانی رئیس مرکز تحقیقات ابریشم کشور گفت: در طول 3 تا 4 سال اخیر، نوغانداری کشور در مسیر توسعه قرار گرفت به طوریکه میزان تولید و فعالیت نسبت به سنوات گذشته روند قابل قبولی دارد.
به گفته وی، طی سال های اخیر میزان تولید پیله کرم ابریشم 2 برابر شده است و از طرفی میزان درخواست مردم برای پرورش پیله ابریشم و دریافت تخمنوغان به همین نسبت بالا رفت که براین اساس وابستگی به واردات نخ کاهش می یابد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
صورتی زنجانی با بیان اینکه صادرات فرش طی 2 دهه اخیر ناشی از شرایط تحریم کاهش یافته است، افزود: بنابر آمار سالانه 600 تن نخ ابریشم مورد نیاز صنعت فرش کشور است که 300 تن معادل 50 درصد نخ ابریشم در داخل تولید و مابقی از طریق واردات تامین می شود که طی یک برنامه منسجم در زمینه پشتیبانی سیاست های حمایتی می توان شاهد تحول در زمینه تولید تخم نوغان بود.
رئیس مرکز تحقیقات ابریشم با بیان اینکه سالانه 40 تا 45 هزارجعبه تخم نوغان در کشور نیاز داریم، گفت: در حال حاضر بخشی از تخم نوغان مورد نیاز از طریق واردات تامین می شود که با افزایش تولید داخل نیاز به واردات کاهش می یابد.
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷:۴۸
-
۲۱ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/952117/