پیام سپاهان

آخرين مطالب

اولین ایستگاه قطار چاپ سه‌بعدی جهان در تنها شش ساعت ساخته خواهد شد اقتصادی

اولین ایستگاه قطار چاپ سه‌بعدی جهان در تنها شش ساعت ساخته خواهد شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - زومیت / ژاپن با ساخت اولین ایستگاه قطار چاپ سه‌بعدی جهان در مدت زمانی بسیار کم، گامی بزرگ در جهت تحول صنعت حمل و نقل و معماری برخواهد داشت.
فناوری چاپ سه‌بعدی با سرعت زیادی در حال رشد و پیشرفت است و حالا پروژه‌های معماری متنوعی از جمله فروشگاه‌های زنجیره‌ای وال‌مارت، خانه‌های مسکونی و حتی مراکز جمع‌آوری داده‌ها با این فناوری نوظهور ساخته می‌شوند. جدیدترین نمونه از این پیشرفت در ژاپن رخ داده؛ جایی‌ که یک ایستگاه قطار جدید به نام «هاتسوشیما» تنها در شش ساعت ساخته خواهد شد.
به گزارش نیواطلس، ایستگاه قطار ژاپن دارای ارتفاع 2٫6 متری، عرض 6٫3 متری و عمق 2٫1 متری خواهد بود. نمای بیرونی بنای آن سفید رنگ خواهد بود و با تصاویری از پرتقال‌ها و ماهی‌های مشهور منطقه تزئین می‌شود. فضای داخلی هم طراحی بازی خواهد داشت و به نظر می‌رسد که شامل چندین محل مختلف برای نشستن باشد.
بازار
شش ساعتی که ساخت ایستگاه قطار طول خواهد کشید، درواقع برای مونتاژ آن درنظر گرفته شده است
«شرکت راه‌آهن غرب ژاپن» در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرده است: «این ایستگاه از بتن مسلح ساخته شده که آن را با دوام و در برابر خوردگی‌ها مقاوم می‌کند. علاوه‌بر این، در مقایسه با روش‌های سنتی سازه‌های پیش‌ساخته، این روش از قالب‌بندی استفاده نمی‌کند و همین مسئله، شکل‌دهی و انعطاف‌پذیری بهتری در طراحی به وجود می‌آورد. طراحی نمای بیرونی هم به گونه‌ای است که ویژگی‌های منحصربه‌فرد منطقه‌ای را منعکس می‌کند تا مورد توجه ساکنان محلی قرار گیرد؛ به‌طوری که به همزیستی منطقه‌ای کمک کند.»
طبق اعلام شرکت راه‌آهن غرب ژاپن، مدت زمان تخمینی ساخت در روز اجرا تقریباً شش ساعت، یعنی بین آخرین قطار روز و اولین قطار روز بعد خواهد بود. اما این ایستگاه چگونه در چنین مدت کوتاهی ساخته خواهد شد؟
در حقیقت، ساختار اصلی سرپناه ایستگاه ابتدا در بخش‌های جداگانه و در مکانی دیگر، احتمالاً در یک کارخانه ساخته می‌شود. در این فرآیند، از یک چاپگر سه‌بعدی استاندارد استفاده خواهد شد که ترکیبی شبیه به سیمان را از طریق نازل خود لایه لایه تزریق (یا به‌اصطلاح اکسترود) می‌کند تا به شکل مورد نظر برسد. پس از آماده‌شدن این قطعات چاپ‌شده، آن‌ها به محل پروژه منتقل و با استفاده از جرثقیل، مونتاژ خواهند شد. این فرآیند مونتاژ است که تنها چند ساعت زمان خواهد برد، هرچند هنوز اطلاعاتی درباره مدت زمان مورد نیاز برای فرآیند چاپ سه‌بعدی منتشر نشده است.
هدف از اجرای پروژه این است که اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود و ایستگاه جدید همان‌طور که انتظار می‌رود مقرون‌به‌صرفه و بی‌نیاز از تعمیر و نگه‌داری باشد، شرکت راه‌آهن غرب ژاپن این فناوری را توسعه دهد و از آن برای ساخت ایستگاه‌های چاپ سه‌بعدی بیشتری در سراسر کشور استفاده کند تا آن را جایگزین سازه‌های چوبی قدیمی کند.
ایستگاه قرار است در تاریخ 25 مارس (5 فروردین 1404) ساخته شود. بنابراین، زمان زیادی تا مشاهده نتیجه نهایی باقی نمانده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/949013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هنر در خدمت معنویت؛ رسالتی برای آتلیه‌داران در به تصویر کشیدن مفاهیم قرآنی

مراسم احیا شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در اردستان

بایدونبایدهای چیدن سفره هفت‌ سین 1404 + فیلم

آیه 40 سوره مبارکه حج به زبان لری

سرپرست وزارت اقتصاد درباره پرداخت آخرین حقوق چه گفت؟

آثار هنری با استفاده از آیات قرآن ماندگار می‌شود

نجات 68 شهروند از حریق و حوادث توسط آتش‌نشانان اصفهان

خاکستری تر از دو سه سال گذشته ام

ابزار هوش مصنوعی جدید واتساپ می‌تواند متن‌ها را بازنویسی کند

ارتقای تلویزیون‌های شرکت کره ای با قابلیت‌های هوش مصنوعی

100 هزار خانوار اصفهانی از بازارهای روز کوثر خرید می‌کنند

انتصاب مشاور حقوقی فرماندار ویژه شهرستان نجف آباد

امنیت باید برای همه اقشار و مناطق اصفهان فراهم شود

طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه تیران آغاز شد

برنامه قطعی برق اصفهان فردا 30 اسفند 1403

تراشه Tensor G5 با تغییرات کلیدی نسل جدید پردازنده‌های پیکسل عرضه خواهد شد

اولین ایستگاه قطار چاپ سه‌بعدی جهان در تنها شش ساعت ساخته خواهد شد

گوگل برای حل یک پرونده مربوط به تبعیض نژادی 28 میلیون دلار پرداخت می‌کند

تلگرام یک‌میلیاردی شد؛ طعنه سنگین پاول دورف به واتساپ

بیداری تسلیحاتی اروپا پس از تنها ماندن برابر روسیه

شهردار استانبول دقایقی پیش از بازداشت چه پیامی منتشر کرد (زیرنویس فارسی)

آیا راه تهران و پوتین با پایان جنگ اوکراین از هم جدا می‌شود؟

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

انتخاب بانوان شایسته در ورزش قابل تقدیر است | اخبار ورزشی

صدور 230 پروانه ساختمانی در منطقه 5 اصفهان

شب قدر اصفهان هیئت کجا بریم؟

بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان افتتاح شد

رونمایی از اثر نفیس قلم‌زنی «از گندم تا نان» در کاخ چهل‌ستون

مصدومیت 5 نفر در پی واژگونی پراید در محور سمیرم-آباده / سوختگی یک نفر در پی انفجار ترقه

خانه‌تکانی محلات منطقه 6 اصفهان انجام شد

تمهیدات ویژه اتوبوسرانی اصفهان با 50 دستگاه اتوبوس برای شب‌های قدر

سبد بدهم نارنج می چینی؟

داستانک/ درویش و خواجه

چین از دیپ‌سیک برای بهبود خدمات دولتی و اجرایی بهره می‌برد

فروش چشمگیر مک‌های اپل در آمریکا به‌لطف مایکروسافت

استاد دانشگاه آلاباما: نتانیاهو، ترامپ را برای ورود به جنگ یمن متقاعد کرده است

جلیلی در 1403: سایه‌نشین اجماع‌سوز

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

باغ فدک یکی از نقاط کلیدی شهر اصفهان در ارائه خدمات به مسافران است

برپایی سفره هفت‌سین در اماکن تاریخی و نقاط مختلف استان هرمزگان

لزوم برنامه‌ریزی گسترده برای راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در اصفهان

مدیریت هوشمند سفرهای نوروزی با برنامه کاربردی «اصفهان من»

یک کتاب خوب/ تغییر ممکن است سخت باشد

سنسور دوربین 200 مگاپیکسلی سونی، عکاسی با موبایل را متحول می‌کند

تصویر قاب آیفون 17 ایر لو رفت؛ شباهت بسیار زیاد به گوشی‌های گوگل

ظریف در 1403: برای ایران کت در آورد

برقراری پروازهای مشهد به کاشان از ابتدای فروردین‌ماه 1404

هیچ آسیبی به بناهای تاریخی اصفهان در چهارشنبه آخر سال وارد نشده است

سازمان زیباسازی شهرداری قزوین به استقبال بهار طبیعت و قرآن رفت

شب گذشته 40 سیلندر گاز پیک‌نیک از چادر مسافران در باغ فدک خارج شد