پیام سپاهان

آخرين مطالب

سند راهبردی نظام جامع مدیریت ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان رونمایی می‌شود اقتصادی

سند راهبردی نظام جامع مدیریت ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان رونمایی می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه‌های شاخص این اداره گفت: به‌زودی سند راهبردی نظام جامع مدیریت ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان رونمایی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا محمدتقی رفیعی امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در پنجاه‌وهفتمین ویژه برنامه به احترام مردم اصفهان با محوریت «آغاز طرح شهربان» و رونمایی از 20 پروژه جدید با هدف ارتقای سامانه پاسخگویی 137 (به توان 20) به‌مناسبت 20 سالگی اداره ارتباطات مردمی 137 شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از اهدافی که در طول این دوران به‌ویژه دوره جدید مدیریت شهری پیگیری شد، موضوع به‌روز بودن و ارتقای سطح خدمت‌رسانی بود که تجلی آن در مرکز 137 و پاسخگویی به درخواست‌های شهروندان و پیگیری بوده است.
وی افزود: تمام پروژه‌ها که به‌مناسب بیستمین سالگرد مجموعه 137 معرفی می‌شود، در راستای هماهنگی هرچه بیشتر در بدنه مدیریت شهری و سایر دستگاه‌هایی انجام می‌شود که می‌توانند در راه پاسخگویی کمک‌کننده باشند.
رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: خلق ایده رویداد به‌توان 20، به شش ماه پیش برمی‌گردد که در جلسه‌ای با شهردار اصفهان گزارشی از پروژه‌های هوشمندسازی ارائه شد و تقاضا کردند این روند را با قدرت ادامه که دهیم که نتیجه آن افتتاح پروژه‌های امروز است.
رفیعی با بیان اینکه این رویدادها در پنج حوزه توسعه شبکه ارتباطات، زیرساخت‌ها، فرایندهای داخلی و منابع انسانی در دستور کار قرار گرفت، گفت: این طبقه‌بندی مبتنی بر برنامه راهبردی اصفهان 1410 و سیاست‌های کلی برنامه بر مبنای بر داده‌محوری، فراگیری، مشارکت‌محوری و نوآوری تدوین و اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: سیاست‌گذاری گفتمان شهر زندگی که در ابتدای این دوره مدیریت شهری با تاکید بر تشکیل میزهای تخصصی توسط شهردار ایجاد شد، مبنای ایده‌پردازی ما قرار گرفت و مبتنی و هماهنگ با این گام‌ها با مدیریت شهری هماهنگ شدیم و پروژه‌های خود را توسعه دادیم.
رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه‌های رسانه‌ای به‌توان 20 گفت: پروژه به توان 20 ایجاد پویش ثبت درخواست در سامانه 137 برای شهروندانی است که به‌طور غیر رسمی در حاشیه قرار گرفته‌اند و هدف آن تحقق شهر دسترس‌پذیر برای تمام گروه‌های شهروندی و و ارتقای سطح فراگیری خدمات شهری است.
رفیعی با بیان اینکه پروژه پرونده ویژه انتشار رسانه‌ای درخواست‌هایی که ماه‌ها و سال‌ها است توسط ساکنان یک محله به سامانه 137 اعلام می‌شود، اما رسیدگی به آن نیاز به هماهنگی بین بخشی با تعریف پروژه‌های شهری دارد، ادامه داد: پروژه پایش ارائه گزارش از امتیاز و عملکرد واحدهای اجرایی مناطق در سامانه 137 برای اعضای شورای اسلامی شهر و بازخوردگیری از پیام شهروندان توسط اعضا است و پروژه شیرین سخنان تبلیغات شهری با استفاده از اشعار شعاری فارسی زبان درباره آداب سخن گفتن برای موضوع فرهنگ‌سازی هنگام تماس با 137 است.
وی افزود: پروژه اتاق شیشه‌ای تکه‌ای از یک کل به نام مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان که در فضاهای شهری، مراکز پرتردد شهروندی و بخشی از رویدادهای شهر اجرا می‌شود؛ نمونه‌ای از استفاده ماکت در تبلیغات و پوشش‌های شهری که مفهوم شفافیت در عین امانت‌داری را به مخاطب القا می‌کند و پروژه راه سوم ایجاد مسیر دسترسی بیشتر مردم به اداره ارتباطات مردمی شهرداری برای ثبت پیام در سامانه و اطلاع‌رسانی و مشاوره از طریق شبکه‌های اجتماعی است.
رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان گفت: پروژه «کارهای ساده، شادی‌های بزرگ» ترویج فرهنگ قدردانی و ارج نهادن به درخواست‌های ساده خرد و کوچک مردم و ایجاد عرصه رقابت در خدمتگزاری و پاسخگویی به مطالبات مردم میان عوامل اجرایی شهرداری است و پروژه «کندوکاو» ارائه گزارش توصیفی مبتنی بر داده‌های تماس سامانه 137 برای بیان و حل مسائل محلات شهر است؛ با گزارش کندوکاو سعی می‌کنیم حافظه سازمانی را به صورت مدیریت شده در دوره‌های مختلف ارائه دهیم.
رفیعی تصریح کرد: پروژه کتاب پاسخ، کتاب راهنمای جامع مدیریت تخصصی مراکز تماس به‌عنوان نخستین مرجع مکتوب فارسی درباره مراکز تماس مدرن است و پروژه چالش 137، چالش سازمانی برای ارزیابی و ارتقای مهارت‌های نرم و سخت کارشناسان مرکز ارتباطات مردمی است، در طریق چالش 137 با استفاده از وقفه‌ای که میان تماس شهروندان ایجاد می‌شود، با ایجاد چالش‌هایی اطلاعات همکاران روزآمد می‌شود.
وی با اشاره به پروژه‌های اجرایی اظهار کرد: پروژه 137+15، حضور نمایندگان اداره 137 در مناطق برای آموزش سامانه به عوامل شهرداری در مناطق و سازمان‌ها و نظارت بر حسن پاسخگویی در کارتابل اجرایی، پروژه هاب 137، تبدیل مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان به شتاب‌دهنده مراکز تماس شهرداری کلان‌شهرهای کشور و پروژه یکپارچه‌سازی سامانه‌های شهر، ارتباط و یکپارچه‌سازی بین سامانه 137 و سامانه سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان است.
رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه‌های شاخص تصریح کرد: شهربان، جایزه ملی پاسخگویی است که توسط شهردار اصفهان در وزارت کشور رونمایی خواهد شد و به هماهنگی در سطح کشور کمک می‌کند تا بین تمام دستگاه‌ها این انتقال تجربه انجام شود و سند راهبردی نظام جامع مدیریت ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان از جمله این پروژه‌ها است.
رفیعی با اشاره به پروژه‌های ارتقای سامانه‌ها خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل رونمایی و آغاز به‌کار چند سکو به سامانه‌های مرکز ارتباطات مردمی است که با هدف ارتقای کیفیت ثبت و بازخوردگیری پیام اجرا شده و ابزاری جدید در خدمت کارشناسان 137 است؛ دیده‌بان، هم‌یاب، کارنامه، ایستار و پندار نیز از جمله این پروژه‌ها است.
کد خبر 848715

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/946675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اصفهانی‌ها به‌عنوان یک تیم متعهد، محافظان محیط زیست و زیبایی‌های طبیعی شهر خود هستند

لغزش دوباره سپاهان در جاده قهرمانی

همکاری موفق مپنا و فولاد مبارکه برای تولید داخلی قطعات کلیدی و استراتژیک

شکارچیان 3 رأس کل وحشی در نائین دستگیر شدند

کمک 20 میلیارد تومانی خیّر گلپایگانی برای ساخت مدرسه

تشدید بازرسی از صنوف در بهارستان؛ نظارت ها تا 16 فروردین ادامه دارد

حافظ خوانی سفیر کره جنوبی پای هفت سین + فیلم

نساجی مازندران 1 - 1 سپاهان اصفهان؛ تساوی طلایی پوشان هدیه صدر به پرسپولیسی ها

«کارخانه‌های تاریک»؛ ربات‌ها 24 ساعته مشغول کارند

سم آلتمن: هوش مصنوعی دیپ‌سیک «ناامن» است و باید ممنوع شود

هوش مصنوعی مایکروسافت به مربی گیمرها تبدیل می‌شود

فشار اتحادیه جهانی مخابرات به استارلینک برای غیر فعال‌ کردن اینترنت ماهواره‌ای در ایران

جدیدترین خبر درباره حقوق 1404 کارگران/ نرخ احتمالی دستمزد چقدر خواهد بود؟

کاهش 54 درصدی حجم ذخیره آب سد مهاباد

پروانه‌های ساخت باید با پشتوانه ملکی به سرمایه‌گذاران داده شود

توقف تیمِ کارترون در قائمشهر/ سپاهان‌ علاقه‌ای به جام ندارد!

طرح 407 هکتاری شهرسازی در دامنه شاهوار ویرانگر طبیعت است

این داغ بین ، که بر دل خونین نهاده ایم

«گنجشکک و حوض آرزوها» چاپ هفتمی شد

ویدیویی از قابلیت جست‌وجوی هوش مصنوعی گوگل فاش شد

شکست پروژه نوکیا در برقراری اولین تماس تلفنی روی ماه

طراحی و عملکرد دوربین پیکسل 9a در ویدیوی جدیدی لو رفت

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

معاویه آل‌سعود

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

سقف کارت به کارت و برداشت نقدی در آستانه نوروز 1404 تغییر کرد؟

نبرد بالا و پایین جدول برنده نداشت

شکارچیان 3راس کل وحشی در نائین دستگیر شدند

مصدومیت 5 نفر در نیشابور طی سانحه رانندگی

احداث 1500 مگاوات نیروگاه برای صنایع کشور

معنی ضرب المثل "یک پرنده در دست، بهتر است از صد پرنده در حال پرواز"

ویدیو/ «کارخانه‌های تاریک»؛ ربات‌ها 24 ساعته مشغول کارند

دسته‌بندی پیام‌ها در گروه‌؛ آپدیت جدید واتساپ در راه است

افزایش فشارها بر گوگل؛ کروم باید به فروش برسد

توافق تاریخی در شام!

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

فاتحانِ ناگهانی 1403

کمک 20 میلیارد تومانی خیر گلپایگانی برای ساخت مدرسه

فرهنگ ترافیک نیمی از حوادث را کاهش می‌دهد

دانشگاه آزاد اصفهان، پیشرو در تحول آموزش با تکیه بر فناوری‌های نوین و نیازهای روز

بخشی از کتاب/ ​​​​​​​زندگی شما مثل یک کتاب است

ابتذالِ شر

گوگل با «جمنای رباتیکس» هوش مصنوعی را وارد دنیای فیزیکی می‌کند

صحت‌سنجی محتوا با نظر کاربران؛ ابزار جدید اینستاگرام هفته آینده از راه می‌رسد

اتزیو آئودیتوره به بازی Astro Bot آمد

ارتباط با اروپا و آژانس اولویت سیاست خارجی در 1404

ترامپ میخواهد صدر اخبار باشد