پیام سپاهان

آخرين مطالب

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا سیاسی

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
عضو شورای مرکزی کارگزاران گفت: نهایت ساده‌لوحی است که بعضی از دوستان ما در داخل فکر می‌کنند اگر سیاست تنش‌زدایی با ‌هارترین بخش نظام امپریالیستی را در پیش بگیریم، باعث می‌شود آنها به ما رحم کنند و روابط محترمانه‌تری داشته باشند.
سعید لیلاز در گفت‌و‌گو با روزنامه شرق اظهار کرد: به رفتار ایالات متحده آمریکا در تمام سال‌های بعد از جنگ جهانی دوم دقت کنید، رفتاری که در دوران ریگان در اشغال گرانادا کردند، رئیس‌جمهور را از اریکه قدرت پایین کشیدند و به زندان انداختند. یا رفتاری که با رئیس‌جمهور پاناما کردند بر سر استقلال‌طلبی که در کانال پاناما داشت، گرفتند و به زندان انداختند. ممکن است در لحن آمریکایی‌ها تفاوت ببینید، ولی عین همین کار را در دوره ریگان به یاد دارم. همین‌طور در دوره جورج دبلیو بوش که می‌گفت هرکس با ما نیست علیه ما است و نظم جدید جهانی آمده. دونالد رامسفلد وزیر دفاع سابق آمریکا در دوره جورج بوش می‌گفت ما دو اروپا داریم، یک اروپای پیر یعنی اروپای غربی و یک اروپای جوان شرقی که تازه از قید اتحاد جماهیر شوروی آزاد شده. بنابراین اتفاق چند شب پیش تازه نیست. 
اگر فکر کنید که این سیاست جمهوری‌خواه‌ها است، نهایت اشتباه را مرتکب شده‌اید، چون آقای بایدن وقتی روی کار آمد، تمام مصوبات آقای ترامپ را یک‌شبه لغو کرد مگر سه مصوبه تحریم‌های ایران و تحریم‌های کوبا و چین. این نهایت ساده‌لوحی بعضی از دوستان ما در داخل است که فکر می‌کنند اگر سعی کنیم سیاست تنش‌زدایی با‌ هارترین بخش نظام امپریالیستی در پیش بگیریم، باعث می‌شود آنها به ما رحم کند و روابط محترمانه‌تری داشته باشند. تصور کنید آقای ترامپ کاری را که با زلنسکی کرد، می‌خواست با آقای پزشکیان کند، آقای پزشکیان باید چه واکنشی نشان می‌داد و شما الان این‌جا باید چه می‌کردید. این یک علامت بسیار روشن برای تحقیر اروپا بود و نمایش چند شب پیش از قبل طراحی ‌شده بود. 
سؤال من این است که خط لوله نورد استریم را چه کسی منفجر کرد؟ یک نفر در ایران از خودش سؤال نکرده که خط لوله نورد استریم را که اقتصاد انرژی اروپا را به روسیه پیوند می‌داد چه کسی منفجر کرد؟ همین آقای زلنسکی و غواصان CIA ابتدای جنگ اوکراین خط لوله نورد استریم را منفجر کردند که ایالات متحده بتواند اروپا را هر چقدر بیشتر به خودش وابسته کند. 
آمریکایی‌ها نشان دادند از هیچ‌گونه رفتار خشن پرهیز نمی‌کنند. مدتی است در فکر هستم مقاله یا کتابی بنویسم تا بتوان چند توهم را درباره ظهور آقای ترامپ و رفتار اخیر آمریکا از روشنفکران جهان و نخبگان جهان زدود. یکی دموکراسی است که وجود خارجی ندارد. دوم تفکیک قوا است. سوم آزادی است، چهارم اقتصاد آزاد که اگر همین الان در رسانه‌های داخل ایران نگاه کنید، به‌طرز رقت‌باری همین حرف‌ها را تکرار می‌کنند. پنجم، نزاکت و آداب دیپلماسی. تقریبا به‌لحاظ تاریخی وسط روز روشن خط لوله نورد استریم را منفجر کردند و نفس کسی در اروپا درنیامد.
همه دنیا خودشان را برای رویارویی با آمریکا آماده می‌کنند غیر از ایران... چیزی که الان من را متأسف می‌کند این است که ایالات متحده آمریکا آماده گفت‌وگو با ایران نیست. این‌قدر از رئیس‌جمهور ما گرفته تا رده‌های پایین، نخبگان، روشنفکران، رجال سیاسی و نسوان سیاسی می‌گویند و پس می‌گویند که دیگر تحقیرآمیز شده. یکی دو بار از کانال‌های دیپلماتیکی که هیچ‌گاه بسته نشده بود باید گفته شود و یکی دو بار هم در صحنه عمومی، بعد باید بتوانیم کشور را اداره کنیم. مایلم یک بار درباره این صحبت کنیم که چقدر از مشکلات کشور به خاطر تحریم‌ها است که یقین دارم زیر بیست درصد است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/945526/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

کمال گرایی منفی

پلی استیشن پورتال برترین سخت‌افزار جانبی گیمینگ از لحاظ مجموع درآمد در انگلستان شد

این کنسول دستی جدید یاد و خاطره کنسول میکرو را زنده می‌کند

اینتل برای فرار از بحران، با بزرگ‌ترین رقیبش همکاری می‌‌کند

جزئیات جدید از گوشی سه تاشو سامسونگ منتشر شد

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

پرتره یک سخنران تندرو

میانجیگری روسیه و عواقب آن

قطع ارتباط 4 روزه ایران با بازارهای جهانی

فعال اصلاح طلب: «بقای» جمهوری اسلامی برای تندروها مهم نیست

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد

پنجشنبه‌ها، جمعه می‌شود؟

ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم/ 71 درصد حقوق دریافتی کارگران دستمزد است

هدیه بیفوما به تراکتور؛ سپاهان در خانه متوقف شد

داستانک/ طول عمر و زبان آدمی

واتساپ یک میانبر جدید برای تعامل سریع‌تر با هوش مصنوعی متا اضافه می‌کند

دنباله Minecraft Dungeons در دست توسعه قرار دارد

گوشی پرچمدار بعدی میزو در صف رونمایی است

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

اخراج دانش‌آموز اصفهانی به دلیل ناتوانی مالی/ ویدئو

ترکیب سپاهان برابر استقلال خوزستان مشخص شد

شاعرانه/ سرِ جانان ندارد هرکه او را خوفِ جان باشد

از ناراحتی میگه خوش باش!

نینتندو از پرونده پرحاشیه دادگاه سربلند بیرون آمد

تحلیلگر دیگری هم اعتقاد دارد که جی تی ای 6 با قیمتی بی‌سابقه عرضه خواهد شد

گوگل بار دیگر زمان انتشار اندروید 16 را تأیید کرد

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

سراغ تو را از خدا می گرفتم!

نرم‌افزار شازم حالا سازگاری بیشتری با اسپاتیفای و اپل موزیک دارد

هوش مصنوعی برگ برنده کنگره جهانی موبایل

سونی سرویس کرایه PS5 را راه‌اندازی کرد؛ 11 پوند در ماه

توصیه به پزشکیان: از شعارهای آرمانگرایانه مثل رشد 8 درصدی دست بردارید

سخنان جالب امیرحسین ماحوزی

سخنان جالب در مورد سعدی

آیپدهای جدید اپل به تراشه اختصاصی C1 مجهز نیستند

متاکریتیک بهترین ناشر بازی 2024 را مشخص کرد

اپل حالا مدل آبی آسمانی کابل شارژ مک‌بوک را هم می‌فروشد

سرمقاله جوان/ سرنوشت گروه‌های کردی پس از بیانیه اوجالان

سرمقاله وطن امروز/ آزادی به سبک آمریکای ترامپ

بیشترین بارش اصفهان در این شهر ثبت شد

شاعرانه/درد فراق آمد و عشق از دلم نرفت