دستگیری سارقان طلاهای زنان مسن در اصفهان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - فارس / رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری 2 سارق طلاجات افراد مسن با 30 فقره سرقت در اصفهان خبر داد.
حسن علی اکبری، رئیس پلیس آگاهی اصفهان اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از خانمهای مسن مبنی بر سرقت طلاجات آنها، بررسی موضوع برای شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی قرار گرفت.
بازار ![]()
وی افزود: با انجام تحقیقات مشخص شد سارقان با مراجعه به بانوان کهنسال با چربزبانی و حیله آنها را فریب و اعتمادشان را جلب و به بهانه اینکه قصد خرید طلا برای همسران خود را دارند و برای اینکه در زمان خرید طلا به آنها طلای تقلبی ندهند طلاجات مالباخته ها را برای مشاهده از آنها گرفته و از محل متواری میشوند.
علی اکبری ادامه داد: کارآگاهان با استفاده از روشهای علمی و پلیسی 2 متهم را در ارتباط با این سرقتها شناسایی و طی عملیاتی غافلگیرانه آنها را در یکی از محورهای مواصلاتی استان دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی اصفهان با اشاره به کشف مقادیری طلاجات مسروقه از متهمان تصریح کرد: سارقان دستگیر شده در تحقیقات صورتگرفته به 30 فقره سرقت طلاجات از زنان کهنسال در شهر اصفهان اقرار که با تکمیلشدن تحقیقات برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/945279/