پیام سپاهان

آخرين مطالب

لرزش شدید قیمت ها در بازار طلا و ارز؛ کف شکنی‌ قیمت ها آغاز شد؟ اقتصادی

لرزش شدید قیمت ها در بازار طلا و ارز؛ کف شکنی‌ قیمت ها آغاز شد؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - برخی از معامله‌گران معتقدند این نوسان قیمت‌ها، نشانه‌ای از تغییر موقت انتظارات است، اما برای نتیجه‌گیری درباره یک روند جدید، باید تحولات هفته‌های آینده‌ را هم در نظر گرفت.

بازارهای مالی در طول یک هفته گذشته شاهد لرزش قیمت‌ها بود.
بازارهای طلا، سکه و دلار در طول یک هفته گذشته نوسان شدیدی را حس کرد؛ به طوری که طلا 3.9 درصد، سکه 3.4 درصد و دلار 0.5 درصد افزایش قیمت را تجربه کرد. معامله‌گران معتقدند تکان شدید قیمت اونس طلا در بازار جهانی و نیز نوسان قیمت دلار، بازارهای داخلی را ریزشی کرده است.
در این میان، برخی از معامله‌گران معتقدند این نوسان قیمت‌ها، نشانه‌ای از تغییر موقت انتظارات است، اما برای نتیجه‌گیری درباره یک روند جدید، باید تحولات هفته‌های آینده‌ را هم در نظر گرفت.
علاوه بر این، از نوسان دو هفته اخیر بازارها می‌توان دو تا نتیجه‌ گرفت. اولین نتیجه درباره کاهش بازارها از سقف است که نشان می‌دهد فعلا خریدار جدید وارد بازار نشده است، اما در مقابل، نتیجه دوم، حکایت از آن دارد که قیمت‌ها همچنان در نزدیک سقف در حال نوسان هستند و بازار در محدوده فعلی فرشنده ندارد.
دلار در هفته گذشته در حدود 600 تومان کاهش قیمت را تجربه کرده و یک کانال پایین آمده است. در حال حاضر هر دلار آمریکا در بازار 92 هزار و 520 تومان قیمت دارد.
طلا 3 کانال قیمتی افتاد
طلا در طول یک هفته گذشته شاهد کانال‌ریزی قیمت‌ها بود؛ به طوری که هر گرم طلای 18عیار 3 کانال قیمتی سقوط کرد.
گزارش‌ها نشان می‌دهد که هر گرم طلای 18عیار در طول یک هفته گذشته با کاهش 273 هزار تومانی، 6 میلیون و 630 هزار تومان شد. این یعنی طلا 3.9 درصد ارزان شده است. هر مثقال طلا 18 عیار نیز با کاهش یک میلیون و 178 هزار تومانی به نرخ 28 میلیون و 724 هزار تومان رسید.
کاهش قیمت طلا در بازار در حالی رقم خورد که قیمت دلار و نیز اونس در بازار جهانی نزولی بود. هر اونس طلا در هفته گذشته در بازار جهانی در حدود 90 دلار ارزان و 2885.77 دلار قیمت‌گذاری شد.
سکه 3.4 درصد ارزان شد
قیمت سکه نزدیک به 3 میلیون تومان کاهش قیمت را در طول یک هفته گذشته تجربه کرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که هر قطعه سکه امامی در طول یک هفته گذشته با کاهش 2 میلیون و 900 هزار تومان، به قیمت 75 میلیون و 510 هزار تومان رسید. قیمت هر قطعه سکه‌بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش یک میلیون و 110 هزار تومانی، 72 میلیون و 15 هزار تومان شد.
در این میان، نیم‌سکه در طول یک هفته گذشته با افزایش 100 هزار تومانی، 43 میلیون تومان شد. ربع‌سکه همچنین با کاهش 500 هزار تومانی، 21 میلیون و 900 هزار تومان قیمت خورد. از سوی دیگر، سکه گرمی در بازار به قیمت 11 میلیون و 100 هزار تومان دیده می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/944774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امروز شاهد تجلی مفهوم ایثار و شهادت در هنر تئاتر بودیم

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

کارنامه نخستین کتابخانه رسمی و حاکمیتی ایران؛ از ابتدا تا امروز

هوا بس ناجوانمردانه سرد است! به یاد مهدی اخوان ثالث

رقیب اینستاگرام برپایه بلواسکای منتشر شد

تراشه تارا گوگل اینترنت پرسرعت را با استفاده از نور منتقل می‌کند

متا از نسل جدید عینک تحقیقاتی خود با قابلیت اندازه‌گیری ضربان قلب رونمایی کرد

این گوشی ایده طراحی سه‌تکه را به دنیای فلیپ‌فون‌ها می‌آورد

دستپخت افتضاح

سرمقاله کیهان/ بحران «فراگیرشدن جاسوسی» در سرزمین‌های اشغالی

هاکان فراموش‌کار!

سرمقاله همشهری/ تجربه‌ای دلنشین از پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در پایتخت

سرمقاله شرق/ کتابی برای خالی‌نبودن قفسه

20 نقطه برای تخلیه نخاله ساختمانی در اردستان شناسایی شد

آماده‌سازی 6 هزار و 900 کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی در اصفهان

فعالیت 14 تیم استهلال ماه مبارک رمضان در استان اصفهان

پایان مسابقات تکواندو قهرمانی پومسه استان اصفهان

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد

هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس

بخشی از کتاب/ هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

کتاب «ستاره‌ی لایکا» منتشر شد

موزیلا: از اطلاعات مردم برای هوش مصنوعی استفاده نمی‌کنیم

راه‌اندازی اولین اینترنت ماهواره‌ای 5G توسط فرانسه

حمله «کیهان» به روحانی: رشد صفر درصد و تعطیلی 8 هزار کارخانه افتخار ندارد

سرمقاله آرمان امروز/ رقابت منطقه‌ای در اوج

سرمقاله اعتماد/ مقایسه سه دوره

فرافکنی درباره خاموشی‌ها، کمبود ذخایر یا ناترازی مدیریتی؟

زمین موازنه تهران و آنکارا

سرمقاله ایران/ گیلان؛ کانون تمدن، میراث و دیپلماسی فرهنگی

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی هفته آینده واریز می‌شود

اینفوگرافی/ چطور سرماخوردگی را کنترل کنیم؟

پیش‌بینی بارش پراکنده برف و باران در مناطق غربی و جنوبی اصفهان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با فرماندار شهرستان کلاله دیدار کرد

بهره‌گیری از طرح های فن‌آورانه در کیفیت بخشی خدمات گردشگری و زیارتی بنیاد

«جادوی سرخ» منتشر شد

در دیدار اخوان و بهار چه گذشت؟

MrBeast در مسیر تبدیل شدن به یک امپراتوری 5 میلیارد دلاری!

مایکروسافت حکم مرگ اسکایپ را امضا کرد

سرمقاله خراسان/ فصل مشترک جهش تولید و بهینه سازی انرژی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ ترامپ؛ فرصت یا تهدید؟

سرمقاله هم میهن/ نیازمند ترس هستیم

لرزش شدید قیمت ها در بازار طلا و ارز؛ کف شکنی‌ قیمت ها آغاز شد؟

مناسبت روز/ شنبه، 11 اسفند ماه

آنر مجیک V4 به قدرتمندترین تراشه اسنپدراگون مجهز خواهد شد

مدیر مسئول کیهان: میدان دشمن است، بازی نکنید!

تکلیف یارانه ها برای سال بعد روشن شد

قائم پناه : کیش می‌تواند پیشران توسعه گردشگری ، دریا محور و تجارت برای سرزمین اصلی باشد

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد

فروش گلکسی S24 اولترا در فروشگاه آنلاین سامسونگ متوقف شد

ایرباد وایرلس شیائومی بادز 5 پرو با اتصال Wi-Fi و کیفیت صدای فوق‌العاده از راه رسید