صدای پای چهارشنبه سوری به گوش میرسد! / کشف مواد محترقه در کاشان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - آفتابنیوز :
سرهنگ ایرج کاکاوند بیان داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و مراسم سنتی چهارشنبه سوری و در راستای تشدید مقابله با خرید و فروش مواد محترقه غیرمجاز، در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر نگه داری موادمحترقه خطرناک در 2 واحد مسکونی در شهر کاشان، پی گیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
این مقام انتظامی در ادامه گفت: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به محلهای مورد نظر اعزام و در بازرسی از این 2 واحد مسکونی تعادد 9 هزار و 872 عدد انواع موادمحترقه غیرمجاز و خطرناک را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان با بیان اینکه به استناد قانون مجازات اسلامی هرگونه خرید و فروش موادمنفجره و محترقه به صورت غیرمجاز جرم محسوب شده و مرتکب آن به مجازات مندرج در قانون محکوم میشوند خاطر نشان کرد: 2 فرد متخلف پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
منبع: سایت رکنا
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/942853/