پیام سپاهان

آخرين مطالب

ضرورت توسعه ظرفیت نیروگاه خورشیدی اولین گام در حل مشکل ناترازی برق گفتگو

ضرورت توسعه ظرفیت نیروگاه خورشیدی اولین گام در حل مشکل ناترازی برق
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد مرادی با ابراز قدردانی از تلاش پرسنل شرکت توزیع استان در تامین برق پایدار و کاهش خاموشی، از سهم قابل توجه این شرکت در کاهش تلفات برق در استان خبر داد و افزود: با تمرکز بر اقتصاد انرژی و مدیریت مصرف، میزان تلفات برق استان بالغ بر 9/6 تا 1/7 است که در مقایسه با دیگر استان ها توانسته ایم در کاهش میزان تلفات موفق عملکرد خوبی داشته باشیم.
او در صحبت از چالش ناترازی برق، ضرورت احداث و توسعه ظرفیت نیروگاه خورشیدی را بعنوان سریع ترین راهکار اعلام کرد و گفت: طبق تدوین برنامه راهبردی 5 ساله برای استان اصفهان و تبدیل به هاب انرژی کشور، با همکاری نهادهای اجرایی ازجمله بهزیستی، کمیته امداد و سایر دستگاه ها و حتی بخش خانگی موظف به تامین بخشی از برق مصرفی خود از طریق پنل های خورشیدی شده اند. بر این اساس، تولید 10 مگاوات در بخش صنعت، 36مگاوات در بخش خانگی تعریف شده است.
مدیرعامل توزیع برق استان اصفهان افزود: طبق تفاهم نامه با مجمع خیرین مدرسه ساز استان، 2500 مدرسه به پنل خورشیدی مجهز خواهند شد. همچنین، نصب نیروگاه تجمیعی 1.5مگاواتی در 6 نقطه از استان از جمله دهاقان، لنجان، فلاورجان و...در حال پیگیری است.
او در بیان مزیت های نیروگاه خورشیدی و ضرورت اجرای این پروژه از سالها پیش، گفت: جلساتی با مراکز صنعتی، سازمان های جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و... برگزار کرده ایم، معافیت ها و تسهیلاتی درنظر گرفته ایم. همچنین، 250 نقطه و ساختگاه در فرایند شناسایی قرار گرفته و بزودی آماده واگذاری است.
محمد مرادی در صحبت از پیچیدگی کار با توجه به اقلیم و شرایط آب و هوایی نقاط مختلف استان اصفهان، گفت: شرکت توزیع برق استان با بیش از 42هزار کیلومتر شبکه شامل20هزار کیلومتر فشار ضعیف و 22کیلومتر فشار قوی با تجهیزات پست و فیدرها به همت نیروهای فعال فعالیت خود را ازروستاهای فریدون شهر تا منطقه خور و بیابانک متمرکز کرده است.
مدیرعامل توزیع برق استان با بیان آنکه 12پروژه با اعتبار 1500میلیارد تومان در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد، توضیح داد: 2300کیلومتر شبکه فشار ضعیف با اعتبار 25میلیارد تومان و 4هزار کیلومتر شبکه متوسط با اعتبار 36میلیارد تومان تعمیر شده است.همچنین، از ابتدای سال تاکنون، 70میلیارد تومان در سطح روستاها عملیات مختلف اجرا شده است.
مرادی به ضرورت تعویض پایه های برق بویژه در شرق اصفهان به دلیل فرسودگی و تاثیر شرایط خاک و در غرب استان متاثر از سرما و برف که منجربه شکستگی پایه می شود، اشاره کرد و گفت: در شرایط سخت جوی همکاران ما تلاش می کنند تا از بروز خاموشی های طولانی مدت جلوگیری شود. چنانچه، 3100پایه فرسوده و در معرض سقوط را با اعتبار 70میلیارد تومان تعویض کرده ایم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان گستره فعالیت این شرکت در 23شهرستان استان، اظهار کرد: امسال به حدود 40هزار مشترک جدید با اعتبار 240میلیارد تومان خدمت رسانی کرده ایم.
او ادامه داد: حدود 800کیلومتر از شبکه فرسوده با اعتبار315میلیارد تومان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است. همچنین در زمینه بهینه سازی شبکه و اطلاح نقاط ضعف، 345طرح تقویت و ارتقای کیفیت شبکه جهت رفع ضعف ولتاژ با اعتبار 370میلیارد تومان اجرا کرده ایم.
مرادی درباره اقدامات صورت گرفته در قالب طرح بهارستان بیان کرد: توسعه و بهینه سازی شبکه در 220روستا شامل موارد زیباسازی و رفع مشکلات با اعتبار 130میلیارد تومان انجام شده است. همچنین، در تامین ظرفیت شبکه برای شهرک های صنعتی بالغ بر 25میلیارد تومان هزینه شده است.
او از تعویض چراغهای لاک پشتی و جایگزینی 3400 لامپ ال ای دی با اعتبار 9میلیارد تومان، انجام 70پروژه تعویض ترانس با حدود 80میلیارد تومان اعتبار، 140پروژه نصب ترانس جدید با اعتبار 224میلیارد تومان خبر داد و افزود: با هدف فیدرگیری از پست های فوق توزیع، 47 فیدر جدید اضافه کرده ایم که اکنون فیدرهای شرکت توزیع برق استان به بیش از 700 فیدر افزایش یافته است.
به گفته مدیرعامل توزیع برق استان در پروژه دیگری با هدف مدیریت مصرف، 246هزار چراغ لاک پشتی پرمصرف با اعتبار 1200میلیارد تومان طبق قراردادی که با سرمایه گذار منعقد کرده ایم، به ال ای دی تبدیل شده است که حدود 5 مگاوات صرفه جویی را به همراه خواهد داشت.
مرادی در بیان ضرورت تامین برق همگام با پیشرفت پروژه مسکن ملی، اعلام کرد: امسال بیش از 31میلیارد تومان در تامین برق 1730 واحد کار شده است و قرار است برای 7300واحد مسکن ملی با اعتبار 110میلیارد تومان برق رسانی شود.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آسیب و اختلال در پایداری شبکه ناشی از رمزارزها، از کشف 546 دستگاه ماینر در 63محل خبر داد و افزود: سامانه های پیامکی 30005121 و 121 در تمام ساعات آماده دریافت درخواست مشترکان و اطلاع از شناسایی محل فعالیت ماینرها هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان یادآور شد: همزمان با دهه فجر از ساختمان جدید در منطقه خوروبیابانک بهره برداری و افتتاح رسمی انجام می شود.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/938432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه: گامی بزرگ در راستای تامین انرژی و کاهش آلودگی

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده امروز دوشنبه 15 بهمن

ازدواج مجدد بیژن مرتضوی/ واکنش‌ها و حواشی درباره همسر جدیدش

بیژن مرتضوی ازدواج مجدد خود را اعلام کرد/ واکنش‌ها و حواشی به همسر جدیدش

آخرین وضعیت شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه 15 بهمن 1403

حمایت از تولید در بهارستان؛ مدیران پای درد و دل تولیدکنندگان و صنعتگران نشستند +فیلم

چرا اتصالات رزوه‌ای برای لوله‌های پنج‌لایه بهترین انتخاب هستند؟

6 فلوریست به اردوی تیم ملی دعوت شدند

برنامه اکران فیلم های جشنواره فجر در اصفهان، امروز دوشنبه 15 بهمن

نوسازی 1200 پلاک فرسوده در شمال تهران کلید می‌خورد

منطقه 5 اصفهان با 26 عنوان برنامه به استقبال دهه فجر می‌رود

مشاور و مدیر کل حوزه استاندار اصفهان منصوب شد

برگزاری دورهمی خانواده‌های ایثارگران ذوب‌آهن اصفهان

مناطقی از اصفهان پایان هفته برفی می‌شود؛ افزایش 2 درجه‌ای دما

مشاور و مدیرکل حوزه استاندار اصفهان منصوب شد

اصفهان آلوده‌تر می‌شود

نوسازی 1200 پلاک فرسوده در شمال تهران

رضا مختاری ملک‌آبادی مشاور و مدیر کل حوزه استاندار اصفهان شد

ضرورت توسعه ظرفیت نیروگاه خورشیدی اولین گام در حل مشکل ناترازی برق

باند سرقت کابل های مخابراتی در خمینی‌شهر متلاشی شد

آئین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان

تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه شنبه 16 بهمن ماه 1403/ افزایش آلودگی هوای اصفهان

بهره‌برداری 100 میلیاردی طرح‌های آبرسانی در بادرود

اصفهان، میزبان مراسم اختتامیه دومین جایزه ملی فناوری نکست

6 فلوریست به اردوی تیم ملی شمشیربازی دعوت شدند

پیش بینی هواشناسی اصفهان طی 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا اصفهان فردا سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 | اصفهانی ها بخوانند

هوای اصفهان برفی می‌شود

نبرد قهرمانی در لیگ برتر ووشو بانوان

ماجراجویی الینا، دختر 11ساله پلیس را به دردسر انداخت+عکس

برگزاری 46 عنوان برنامه و 110 اجرا همزمان با دهه فجر در منطقه 10 اصفهان

قهرمان لیگ ووشو بانوان 17 بهمن مشخص می‌شود

خواندن غزلی از علیرضا قَزوه، نویسنده و شاعر ایرانی

زندگینامه خودنوشت مارتین بوبر به کتابفروشی‌ها آمد

چهره زرد مرا بین و مرا هیچ مگو

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی

پایان دورکاری در Dell؛ نیروها باید 5 روز در هفته سر کار حاضر شوند

هوش مصنوعی Qwen رقیب جدی برای ChatGPT و DeepSeek خواهد بود

منع مشارکت ایرانیان در پروژه‌های متن‌باز

سرمقاله وطن امروز/ برخورد اتمی با هوش مصنوعی

تشدید رقابت میلیاردرها با ناسیونالیست‌ها در دولت ترامپ

سرمقاله صبح نو/ پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان

سرمقاله سازندگی/ رابطه بحران و تکنولوژی

سبد معیشت کارگران حدود 30 میلیون تومان است؟

تقدیر کبیری از کارکنان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش در گرامیداشت روز پاسدار

راه اندازی سفرهای تفریحی دریایی بین جزایر پیشنهاد عبدالعلی زاده در بازدید از مارینا

تجلیل از پاسداران فرزند شهید و جانباز در حرم مطهر بانوی کرامت به مناسبت روز پاسدار

مادر شهیدان والامقام «به جامه» آسمانی شد