دفترچه شاخصهای عملکردی تعمیق روابط خواهرخواندگی اصفهان وسنپترزبورگ تهیه شود
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر ضرورت اجرای پروژههای زیستمحیطی مشترک بین اصفهان و سنپترزبورگ گفت: باید دفترچه شاخصهای عملکردی در بحث تعمیق روابط خواهرخواندگی تهیه و از جایگاه مجلس که در رأس امور است، این موارد پیگیری شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتینژاد امروز _جمعه پنجم بهمن_ در نشست «واکاوی توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه» که با حضور مهدی طغیانی نایبرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مسعود مستأجران کارشناس حوزه انرژی از روسیه برگزار شد، اظهار کرد: بر ما واجب عقلی و شرعی است که در قلمروهای بین المللی تأمل داشته باشیم و حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه اصفهان حدود هشت درصد اقتصاد ایران را دارد و به همین نسبت باید اصفهان رشد داشته باشد، افزود: اگر 40 میلیارد دلار افق توسعه اقتصادی برای اصفهان مدنظر است، باید 3.2 میلیارد دلار بر عهده استان اصفهان باشد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: شهرداری اصفهان سالانه 500 میلیون دلار کل بودجه دارد که صرف انجام امور شهر و اجرای پروژههای متعدد عمرانی، محیط زیستی، خدماتی و حملونقلی میشود، بنابراین باید توسعه تجارتهای شهری مورد توجه قرار گیرد.
نباتینژاد با تاکید بر اینکه نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با استفاده از ظرفیتهای قانونی و جایگاه ملی باید ذینفعان حوزههای مختلف را گرد هم آورند، گفت: از دو سال پیش تاکنون صفحه اجتماعی سایت انجمن دوستی ایران و روسیه با وجود سبقه 20 ساله خواهرخواندگی اصفهان و سنپترزبورگ، بهروز نشده است که جای تأمل دارد و رسانهها باید در این باره ورود کنند.
وی ادامه داد: باید جلسهای با تمام استانداران و شهرداران شهرهایی که پیمانهای خواهرخواندگی و همکاری دارند، برگزار و مطالبهگریهای لازم انجام شود تا وظایف خود را انجام دهند و سنگر خود را حفظ کنند.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه روابط خواهرخواندگی شاخصهای مختلف فرهنگی، تبلیغاتی، اقتصادی و گردشگری دارد، گفت: از جمله شاخصهای فرهنگی تعداد رویدادهای فرهنگی مشترک و مشارکت هنرمندان مشترک و تعدادی آثار هنری مشترک است که در این راستا تعاملات باید هوشمندانه باشد.
نباتینژاد با اشاره به اینکه در حوزه تبلیغات، اصفهان محصولات متمایزی دارد که باید توسعه یابد و ظرفیتهای سرمایه گذاری مشترک شناسایی و تقویت شود، تصریح کرد: باید فراخوانهای سرمایهگذاری شهر اصفهان در جراید روسیه منتشر شود و این اقدام متقابل در اصفهان صورت گیرد.
وی با بیان اینکه سهم گردشگری روسیه در تارگت مشخص شده برای ایران 15 میلیون تعریف شده است که با واقعیت فعلی مغایرت دارد، گفت: باید بررسی شود که در شاخصهای اجتماعی تعداد تبادل دانشجو و استاد بین اصفهان و سن پترزبورگ چقدر بوده است تا حداقل اسامی دانشجویان اصفهانی که در روسیه تحصیل میکنند را بدانیم، همچنین بررسی شود که چند فیلم درباره اصفهان در تلویزیون روسیه و بالعکس پخش شده است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر ضرورت اجرای پروژههای زیستمحیطی مشترک بین اصفهان و سنپترزبورگ اظهار کرد: باید دفترچه شاخصهای عملکردی در بحث تعمیق روابط خواهرخواندگی مهیا و از جایگاه مجلس که در رأس امور است، این موارد پیگیری شود.
کد خبر 832479
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/934977/