اصفهان یکی از شهرهای یادگیرنده پیشرو در ایران است
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - دبیر شهرهای یادگیرنده در اصفهان گفت: در یک وبینار بینالمللی در هامبورگ، اصفهان به همراه بندر خمیر بهعنوان دو شهر یادگیرنده معرفی شد که موفقیت بزرگی برای این شهر محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، ژاله موزون امروز _دوشنبه یکم بهمن_ در دیدار دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با شهردار اصفهان فعالیتهای گستردهای که در حوزه فرهنگ، اجتماعی و ورزشی که در این کلانشهر در حال انجام است، اظهار کرد: تمام گزارشها و فعالیتهایی که در این حوزهها انجام میشود، بخشی از تلاشهای گستردهای است که به همت شهرداری اصفهان در راستای ارتقای فرهنگ عمومی و توسعه اجتماعی و آموزشی در حال اجرا است.
وی با اشاره به برنامههای متنوعی که تحت عنوان شهرهای یادگیرنده در اصفهان برگزار میشود، افزود: این برنامهها با هدف آموزش مادامالعمر برای تمام گروههای سنی و اجتماعی، بدون تفکیک جنسیت یا موقعیت اجتماعی، طراحی شده است.
دبیر شهرهای یادگیرنده در اصفهان با اشاره به برنامههای آموزشی ویژه اتباع خارجی در اصفهان تاکید کرد: با توجه به افزایش تعداد اتباع در شهر، کلاسهای آموزشی ویژهای برای آنها برگزار خواهد شد.
موزون با تاکید بر اهمیت توجه به مسائل زیستمحیطی و حفظ منابع طبیعی در این شهر بهویژه فضای سبز گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در این برنامهها به آن پرداخته میشود، فرهنگ شهروندی است که در قالب کلاسهای آموزشی برای عموم مردم، از کودکان دو ساله تا افراد بالغ 70 ساله ارائه میشود.
وی درباره برنامههای مرتبط با آموزش سلامت ادامه داد: شهرداری اصفهان بهطور منظم پایگاهها و برنامههای پایش سلامت را در سطح شهر برگزار میکند تا به سلامت عمومی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک کند.
دبیر شهرهای یادگیرنده در اصفهان با اشاره به موفقیتهای اصفهان در زمینه شهرهای یادگیرنده خاطرنشان کرد: اصفهان یکی از شهرهای پیشرو در این زمینه است و بهعنوان یک شهر سرآمد در ایران شناخته میشود.
موزون گفت: بهتازگی در یک وبینار بینالمللی که در هامبورگ برگزار شد، اصفهان بههمراه بندر خمیر به عنوان دو شهر یادگیرنده معرفی شدند که این موفقیت بزرگ برای شهر اصفهان و مردم آن افتخار بزرگی محسوب میشود.
وی افزود: شهرهای یادگیرنده به شهرهای اطلاق میشود که در آنها یادگیری به عنوان ابزار کلیدی برای توسعه پایدار ارتقای کیفیت زندگی و تقویت انسجام اجتماعی به کار گرفته میشود؛ در حقیقت این محیط فراهم میشود که افراد در تمام سنین و مراحل زندگی بتوانند به یادگیری مادام العمر دسترسی داشته باشند.
دبیر شهرهای یادگیرنده در اصفهان با بیان اینکه در کشور ما هشت شهر عضو شبکه شهرهای یادگیرنده جهان هستند که اصفهان یکی از این شهرها به شمار میرود، ادامه داد: از جمله اهداف شهرهای یادگیرنده افزایش کیفیت آموزش و یادگیری، کاهش فقر و نابرابریها، بهبود سلامت شهروندان، ترویج ارزشهای مدنی، تقویت ظرفیتهای اقتصادی و اجتماعی است.
موزون خاطرنشان کرد: شهرداری اصفهان بر پایه چهار هدف کلان از جمله بهبود کیفیت زیست شهری ارتقای جایگاه شهر به توسعه پایدار و توسعه گردشگری ارتقای سرزندگی پویایی محلات شهر مبتنی بر ارتقای شناخت هویت تاریخی و فرهنگی و مذهبی شهروندان و احیای سبک زندگی اسلامی ایرانی با آموزش مفاهیم والای انسانی حرکت میکند.
وی گفت: اصفهان سال 2020 به شبکه شهرهای یادگیرنده پیوست و سال 1394 بهعنوان شهر خلاق یونسکو در حوزه صنایع دستی انتخاب شد.
کد خبر 831651
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/933468/