مراسم جشن میلاد مولا در زورخانه علی بن ابیطالب(ع) اصفهان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مراسم جشن میلاد امیرالمؤمنین(ع) با حضور جمعی از پهلوانان و ورزشکاران اصفهانی در زورخانه علیبن ابیطالب این شهر برگزار شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از، علی یعنی مردانگی، وفا و ادب؛ نام علیبن ابیطالب(ع) با مرام و پهلوانی گره خورده و زورخانههای ایران مزین به نام مولا هستند؛ از همین رو هر سال در روز میلاد امیرالمؤمنین(ع) جشنهای مختلفی در زورخانههای کشور بر پا میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
امسال هم طبق سنوات گذشته مراسم جشن میلاد امیرالمؤمنین(ع) با حضور جمعی از پهلوانان و ورزشکاران در زورخانه علی بن ابیطالب(ع) اصفهان برپا بود و بسیاری از مسئولین استان و شهر از جمله مهدی جمالینژاد استاندار اصفهان در این جشن حضور داشتند.
ورزش زورخانهای اصفهان الگوی استانهای دیگر است
مهدی جمالینژاد استاندار اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه اصفهان به عنوان پایتخت زورخانهای کشور شناخته میشود، گفت: زورخانههای اصفهان نه فقط در ایام رجب و شعبان بلکه در کل سال فعال است
وی افزود: منش و مرام پهلوانی از زورخانهها شروع و رشد میکند و خوشبختانه اصفهان در این زمینه الگوی بسیاری از استانهای کشور است.
ساخت 10 زورخانه دیگر در اصفهان
حسین حسینزاده رئیس هیئت ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی استان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم گفت: اصفهان بیش از 143 زورخانه دارد و علاوه بر این 10 زورخانه دیگر در دست ساخت داریم و بیش از 10 هزار نفر در رشتههای پهلوانی ورزش میکنند.
وی در ادامه فرارسیدن میلاد باسعادت امیرالمؤمنین(ع) را تبریک گفت و افزود: در سراسر ایران اسلامی به ویژه اصفهان نمیتوان متطقهای را پیدا کرد که شاهد شور و شعف مردم به دلیل فرا رسیدن روز میلاد امیرالمؤمنین(ع) نباشیم.
امیرالمؤمنین(ع) اسوه مرام علمی است
محمدمهدی هدایت، مدیر موسسه فرهنگ، قرآن و ورزش علیبن ابیطالب(ع) اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم گفت: در طول تاریخ ایران افراد زیادی به خاطر مرام و مردانگی معروف هستند بهترین آنها اولین مظلوم عالم علی بن ابیطالب(ع) است که مردانگی رودست ندارد و اسوه مرام علمی است نه شعاری.
وی افزود: بعد از مولا علی(ع) میتوانیم از جهان پهلوان رستم، پوریای ولی و جهان پهلوان تختی نام ببریم که نماد مرام و مردانگی هستند.
فرهنگ پهلوانی در ایران تبدیل به فرهنگ عمومی شده
فرهاد طلوع کیان، مدیر موزه ملی ورزش در گفتوگو با خبرنگار تسنیم مهمترین شاخصه ورزش پهلوانی را فرهنگ و مرام پهلوانی دانست و گفت: البته در ایران اسلامی فرهنگ پهلوانی در همه رشتههای ورزشی وجود دارد و تبدیل به یک فرهنگ عمومی شده است.
وی افزود: البته پهلوانی در ایران فرهنگی فراتر از ورزش است و میتوان این فرهنگ را در اقشار مختلف جامعه از هنرمندان گرفته تا کاسبان و غیره مشاهده کرد.
انتهای پیام/170
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/931158/