پیام سپاهان

آخرين مطالب

آموزش آشپزی / طرز تهیه بادمجان پلو مجلسی به روش اصیل شیرازی اجتماعی

آموزش آشپزی / طرز تهیه بادمجان پلو مجلسی به روش اصیل شیرازی
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه پلو مخلوط به سبک عرب‌ها

مواد لازم برای 4 نفر
برنج4 پیمانه
پیاز1 عدد درشت
گوشت چرخ کرده300 گرم
بادمجان2 عدد بزرگ
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

پیام سپاهان

طرز تهیه بادمجان پلو
برای تهیه بادمجان پلوی مجلسی ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و به خوبی سرخ شود.
بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس 1 فنجان آب جوش اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده بپزد و آب درون تابه کشیده شود.
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد 1 قاشق غذاخوری روغن مایع و 1 قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.
در این مرحله برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پخت اولیه برنج انجام شود. برنج را آبکشی می کنیم. حالا قابلمه ای که برای پخت بادمجان پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. برای ته دیگ به سلیقه خود از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش استفاده می کنیم.
روی ته دیگ را با برنج ساده پر می کنیم، سپس یک لایه گوشت چرخ کرده و بادمجان سرخ شده روی برنج می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. در لایه آخر باید از برنج ساده استفاده کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در 15 دقیقه پایانی پخت برنج زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. در پایان غذا را داخل قابلمه مخلوط می کنیم، سپس سرو می کنیم.
انتهای پیام/
کد خبر: 1254694 برچسب‌ها آموزش آشپزی

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/928057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ما نیاز داریم از شهدا یاد کنیم و تبرک جوییم

کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی مورد تجلیل قرار گرفتند

تذکر مجلس به 3 وزیر در خصوص مشکل کامیون‌داران در مرز ترکیه

اداره ورزش اصفهان حق دخالت در انتخابات دو‌ومیدانی‌ را ندارد

اینفو: برنامه جامع زیست‌محیطی ذوب‌آهن اصفهان؛ گام‌هایی مؤثر در جهت حفظ محیط زیست

مسکن محرومان در شهرستان بهارستان ساخته می شود

شبیه سازی عملیات پدافندی مقابل بمب سنگرشکن در سایت هسته ای نطنز + فیلم

دستگیری شکارچیان متخلف با لاشه 11 تیهوی وحشی

خط 2 متروی اصفهان با تزریق منابع مالی جدید جان تازه گرفت

«مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه» به عنوان چهره‌ تأثیرگذار بومی‌سازی و تکنولوژی فولاد کشور معرفی شد

دومیدانی استان اصفهان در پی پدری دلسوز

شلیک موشک پرسه‌زن جدید سپاه در رزمایش نطنز

گام بلند فولاد مبارکه و راه‌آهن برای تحول در حمل‌ و نقل ریلی

سردار سلامی: پیشرفت‌های قابل توجهی در عرصه پدافند هوایی داشتیم

ماشین‌آلات سنگین، نقش‌آفرینان اصلی آلودگی هوا در شهرهای بزرگ

خانواده شهدا گنجینه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند

خلاصه بسکتبال گلنور اصفهان – شهرداری گرگان

اقدامات ارتش منطقه اصفهان در تقویت زیرساخت چوگان ستودنی است

انهدام در کمتر از 15 ثانیه توسط سامانه 9 دی هوافضای سپاه

شمسایی، میهمان ویژه نبرد ستاره‌ها در اصفهان

پروژه بازگشت ستاره‌های استقلال و پرسپولیس به اصفهان کلید خورد

پدافند هوایی سپاه در مرکز هسته‌ای نطنز با 30 هدف درگیر شد

چهارمین سالگرد بزرگداشت علامه مصباح یزدی در اصفهان برگزار می‌شود

سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است

هزینه‌های مترو معادل کل پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان است

تألیف 30 کتاب حوزه دفاع مقدس در کاشان

دغدغه‌های جوانان تیرانی شناسایی و مورد بررسی قرار گیرد

3 هزار اصله درخت در جنگل شرق اصفهان تا پایان سال جاری کاشته می‌شود

مصطفی مستور نویسنده : دنیا جای جالبی برای زندگی کردن نیست!

کتاب صوتی «نام سومین خواهر بی‌بی راز است» منتشر شد

مصطفی مستور نویسنده : از ورزش کردن بدم میاد!

عرضه دو کتاب درباره قاطعیت و تغییر تحول‌آفرین در کتابفروشی‌ها

سامسونگ پردازنده لپ‌تاپ‌های گلکسی بوک 5 را به اینتل ارو لیک ارتقا داد

زاکربرگ دوست ترامپ را عضو هیئت مدیره متا کرد

پایه و هاب جدید ساتچی مخصوص کاربران مک مینی M4 اپل است

این دکمه کوچک کنترل نور خانه و موسیقی را با ژست لمسی امکان‌پذیر می‌کند

اولین کارت گرافیک اکسترنال تاندربولت 5 دنیا معرفی شد!

نمایشگر Micro LED سامسونگ برای ساعت‌های هوشمند به روشنایی خیره‌کننده 4000 نیت می‌رسد

چهار فصل تهران- مسکو

ریاست‌جمهوری پزشکیان برای پایداری‌چی‌ها سنگین تمام شد

همه یاران ترامپ

زیدآبادی مطرح کرد: دو برداشت از برخورد قضایی با دکتر رنانی

ورود افندی به باتلاق کردستان سوریه

آیا «مکران» می‌تواند جایگزین تهران شود؟

براندازان به دنبال نابودی زیرساخت‌های ایران

استیضاح؛ نمایشی یا ضروری؟

بازخوانی گروه‌‏های آخرالزمانی که در سال‏‌های اخیر پدیدار شدند

احسان حدادی درباره دوومیدانی به رهبر انقلاب چه گفت؟

درخشش دانش‌آموز شاهین‌شهری در بین 2 هزار کاراته‌کار از 5 کشور

از کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی تجلیل شد