«فن نما» موفق به کسب 2 جایزه بینالمللی از انجمنهای ترکیه و جامعه جهانی نوآوری شد
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به افتخارات بینالمللی دومین نمایشگاه ملی فن نما گفت: این نمایشگاه موفق به کسب دو جایزه بینالمللی از انجمنهای ترکیه و جامعه جهانی نوآوری شد که گواهی بر موفقیت و اعتبار این رویداد در سطح بینالمللی است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ابراهیمی امروز _یکشنبه یازدهم آذر_ در آئین تجلیل از عوامل اجرایی و مجموعههای همراه در دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری «فن نما» با اشاره به دستاوردهای این نمایشگاه و ارائه گزارشی از عملکرد و موفقیتهای آن اظهار کرد: برای دومین سال متوالی نمایشگاه «فن نما» برگزار شد، اما فعالیتهای مرتبط با آن از بیش از دو سال پیش آغاز شده است.
وی افزود: این نمایشگاه نمادی از همدلی و تلاش جمعی دستاندرکاران و بستری برای ارتقای جایگاه اصفهان در حوزه فناوری و نوآوری است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تصریح کرد: در این دوره، نمایشگاه فن نما میزبان بیش از 7 هزار بازدیدکننده تخصصی بود که در طول سه روز از از 8 هزار مترمربع فضای نمایشگاهی بازدید کردند؛ 39 معمار خارجی از پنج کشور نیز در این رویداد شرکت داشتند و این حضور بینالمللی، نمایانگر اهمیت نمایشگاه در سطح جهانی بود.
ابراهیمی ادامه داد: یک قرارداد 40 میلیارد تومانی در حوزه هوشمندسازی و قراردادهایی به ارزش 80 میلیارد تومان در حوزه مناقصات منعقد شد؛ هرچند نیمی از فراخوانها بدون شرکتکننده باقی ماند که نشاندهنده ظرفیت توسعه بیشتر در این زمینه است.
وی اضافه کرد: در طول نمایشگاه 40 نشست علمی-تخصصی برگزار و 10 جایزه به برترینها اهدا شد؛ این رویداد، محلی برای تعامل و حضور 84 هسته دانشبنیان و خلاق، 123 شرکت فناور و دانشبنیان، 78 استارتاپ و 4 پاویون دانشگاه بود، همچنین 18 صندوق مالی و سرمایهگذار در این نمایشگاه حضور پیدا کردند و زمینهساز جذب سرمایهگذاری در حوزه نوآوری شدند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه در این نمایشگاه 16 مورد از صنایع و دستگاههای اجرایی اعلام نیاز فناور داشتند، عنوان کرد: مسابقات ملی رباتیک با حضور 170 دانشآموز و دانشجو، طراحی بازی با محوریت فرهنگی و شهروندی با حضور 160 طراح و مشاور و رقابت 36 تیم استارتاپی از دیگر رویدادهای برجسته نمایشگاه بود.
ابراهیمی با اشاره به پاویونهای دانشجویی در نمایشگاه گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان با 20 شرکت دانشبنیان و پژوهشگر تخصصی، دانشگاه اصفهان با 10 هسته فناور، دانشگاه آزاد اصفهان با 25 شرکت فناور و دانشگاه نجفآباد با 22 هسته و شرکت دانشبنیان در این نمایشگاه حضور داشتند.
وی با اشاره به افتخارات بینالمللی دومین نمایشگاه ملی فن نما بیان کرد: این نمایشگاه موفق به کسب دو جایزه بینالمللی از انجمنهای ترکیه و جامعه جهانی نوآوری شد که گواهی بر موفقیت و اعتبار این رویداد در سطح بینالمللی است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به اینکه یکی از جذابترین بخشهای نمایشگاه، برگزاری مجموعهای از رویدادهای علمی و رقابتی بود، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره مسابقات ملی رباتیک با رقابت 170 دانشآموز و دانشجو در قالب 4 لیگ و 120 میلیون تومان جایزه، شور و هیجان خاصی به نمایشگاه بخشید، همچنین هفتمین دوره ماراتن بازیسازی رایانهای با موضوع فرهنگ شهروندی با حضور 160 طراح بازی، 20 مشاور و جوایز 60 میلیون تومانی برگزار شد.
ابراهیمی ادامه داد: در کنار این رقابتها، رویداد فناستارز با مشارکت همآوا و رقابت 36 تیم، منجر به اهدای 75 میلیون تومان جایزه به 5 تیم برتر شد، همچنین رویدادهای سرمایهگذاری کاگنوپل با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و صندوق پژوهش استان، و رویداد فنمایه نیز فرصتهای ارزشمندی برای جذب سرمایه ایجاد کرد؛ از دیگر رویدادهای شاخص، برگزاری رویداد تدکس با موضوع فناوری بود که جذابیت ویژهای برای مخاطبان به همراه داشت.
وی عنوان کرد: در نمایشگاه جلسات و نشستهای متنوعی برگزار شد که به ارتقای دانش و تبادل تجربه میان شرکتکنندگان کمک کرد؛ از جمله این جلسات میتوان به جلسات چالش معکوس در حوزه خدمات شهری، حملونقل، ترافیک و کاربرد نانو در صنایع رنگ و رزین اشاره کرد، همچنین، جلسات انتقال تجربه نظیر استفاده از فناوریهای نوین در مدیریت شهری، بیمارستان سبز، و بازدید از نمایشگاه GTX برگزار شد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان بیان کرد: جلسات آموزشی با تمرکز بر هوش مصنوعی توسط شرکت اسمارتک، پنلهای سیاستگذاری درباره قانون جهش تولید دانشبنیان، و نشست سالانه انجمن VC ایران با حضور 60 عضو نیز از بخشهای مهم این برنامهها بود؛ علاوه بر این جلسات منتورینگ و مشاوره با همراهی کلینیک کسبوکار شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان به ایجاد فرصتهای توسعه کسبوکار کمک کرد.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: در اختتامیه این نمایشگاه صنایع دستی ویژه دانشآموزان و هنرجویان با همکاری شهرداری اصفهان و اداره کل آموزش و پرورش استان، با حضور 400 اثر برتر در پاویون صنایع خلاق برگزار شد.
وی یادآور شد: نمایشگاه با حضور بازدیدکنندگان برجستهای از جمله نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، مدیریت شهری، مدیران استانداری و دستگاههای اجرایی، مدیران اتاق بازرگانی و معاونین برنامهریزی و توسعه کلانشهرها برگزار شد، همچنین مدیران عامل فاوا در کلانشهرها، نمایندگان بنیاد ملی نخبگان کشور و استان، مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، مجمع صندوقهای خطرپذیر، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و دانشگاهها نیز از دیگر بازدیدکنندگان مهم این رویداد بودند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: نتایج نظرسنجی بازدیدکنندگان نمایشگاه نشان داد که 81 درصد از بازدیدکنندگان از رضایت کلی «خوب» و «خیلی خوب» ابراز کردهاند؛ 79 درصد از زمان برگزاری نمایشگاه رضایت داشتند و 50 درصد نیز از تنوع محصولات و خدمات ارائهشده راضی بودند.
ابراهیمی افزود: 61 درصد رضایت از زیبایی و طراحی غرفهها را اعلام کردند و 73 درصد معتقد بودند که نمایشگاه در رشد فناوری مؤثر است، همچنین 74 درصد بیان کردند که نمایشگاه در ترغیب جوانان برای خلق فناوریهای جدید مؤثر بود؛ به علاوه 81 درصد از شرکتکنندگان تمایل به بازدید از فننما در سالهای آتی داشتند و 72 درصد این رویداد را به دیگران توصیه کردند.
وی ادامه داد: 68 درصد از بازدیدکنندگان برای نخستینبار 32 درصد برای دومین بار به نمایشگاه آمده بودند، همچنین 87 درصد از بازدیدکنندگان از اصفهان و 7 درصد از سایر استانها همچون تهران، کرمان، خوزستان، یزد، فارس، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، همدان، تبریز و قم حضور داشتند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه نتایج نظرسنجی غرفهداران نشان داد که 52 درصد از رضایت «زیاد» و «خیلی زیاد» و 21 درصد رضایت متوسط داشتند، عنوان کرد: 49 درصد برای نخستینبار و 51 درصد برای دومین بار در فننما شرکت کردند، همچنین 74 درصد از زمان برگزاری نمایشگاه و 61 درصد از برنامههای جنبی رضایت داشتند.
ابراهیمی ادامه داد: 54 درصد اعلام کردند که فرصت شناسایی افراد توانمند برای همکاری با شرکت خود را داشتند و 42 درصد مصمم به حضور مجدد در فننما بودند و 30 درصد «متوسط» پاسخ دادند؛ 55 درصد توصیه به همکاران برای حضور در نمایشگاه داشتند؛ 20 درصد از فرصت تعامل با صندوقهای تأمین مالی رضایتمند بودند، در حالی که 72 درصد رضایت زیاد و خیلی زیاد از این صندوقها ابراز کردند.
وی افزود: 35 درصد از تعامل با ستادهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و 33 درصد از تعامل با هیئتهای خارجی رضایت داشتند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به به برنامههای آینده عنوان کرد: بهدنبال ادامه تلاشها برای توسعه و تقویت اکوسیستم نوآوری و برنامهریزی برای برگزاری رویدادهای بینالمللی هستیم؛ یکی از برنامههای مهم، برگزاری نشست شهرهای تاریخی و فناوری با حضور شهرهای عضو بریکس است، همچنین ارتقای کیفیت نمایشگاه و جذب شرکتهای برجستهتر برای سال 1404 ضروری است.
ابراهیمی بیان کرد: امیدواریم با همکاری بیشتر، نمایشگاههای آینده با کیفیت بالاتر و دستاوردهای بیشتری برگزار شوند.
وی تاکید کرد: نمایشگاه فناوری اصفهان با هدف ارتقای جایگاه علمی و فناوری شهر برگزار شد و توانست زمینهساز تعاملات سازنده و توسعه فناوری در سطح ملی و بینالمللی شود.
کد خبر 815465
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/914617/