«توانا شو» معبری برای تقویت سازمانی موسسات خیریه
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان «توانا شو» را معبری برای تقویت سازمانی موسسات خیریه دانست و گفت: مؤسسات خیریه یکی از بهترین نمادهای مسئولیتپذیری اجتماعی هستند که با فرهنگسازی درست، آن را گسترش میدهند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمال حیدری در دوره آموزشی توانمندسازی «تواناشو» که در خانه کرامت برگزار شد، «توانا شو» را معبری برای تقویت سازمانی مؤسسات خیریه دانست و اظهار کرد: هر چقدر خیریهها فعالیت بیشتری داشته باشند، به همان اندازه نیز نیازمندان بهتر تأمین میشوند.
وی با بیان اینکه مؤسسات خیریه یکی از بهترین نمادهای مسئولیتپذیری اجتماعی هستند که با فرهنگسازی درست، آن را گسترش میدهند، افزود: فعالیت مثبت خیریهها سبب میشود تا مسائلی همچون فقر، محرومیت، اعتیاد و سایر مشکلات اجتماعی به کمترین حد ممکن برسد.
معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: دوره توانمندسازی توانا شو معبری برای تقویت سازمانی مؤسسات خیریه است تا بتوانند بهترین اقدامات را اجرایی کنند.
سرمایههای اجتماعی بزرگترین داشته یک مؤسسه خیریه است رضا درمان، دکترای مدیریت استراتژیک با بیان اینکه سرمایههای اجتماعی بزرگترین داشته یک مؤسسه خیریه است، گفت: افزایش سرمایه اجتماعی مهمترین وظیفه یک مؤسسه خیریه است.
وی با اشاره به اینکه میانگین ورود جوانان در فعالیتهای خیریهای بالاست، خاطرنشان کرد: اصفهان، یکی از جذاب ترین شهرها در موضوع مؤسسات خیریه به دلیل ورود جوانان به این تشکلها است.
این دکترای مدیریت استراتژیک با تاکید بر اینکه مؤسسات خیریه از ظرفیت و خلاقیت جوانان استفاده کنند تا مجموعهای پویا و فعال داشته باشند، تصریح کرد: جای نوآوری و خلاقیت در مؤسسات خیریه خالی است.
درمان ادامه داد: سال 1400 و 1401 تعداد زنان نیکوکار 40 درصد و تعداد مردان 60 درصد بوده است و این نشان میدهد که از ظرفیت بانوان در اجرای اقدامات نیکوکاران استفاده نشده است؛ سال 1401 با رشد 57 درصدی نیکوکاری در کشور مواجه بوده ایم.
وی با بیان اینکه مؤسسات خیریه باید در اجرای اقدامات با یکدیگر تعامل داشته باشند، اظهار داشت: بهترین فضای مشاوره، گفت و کو مؤسسات خیریه با یکدیگر است.
این دکترای مدیریت استراتژیک اظهار کرد: تفکر مدیریت در تولید، جمع آوری و استفاده از دادهها در اجرای اقدامات نیکوکارانه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
درمان با بیان اینکه اقتصاد رفتاری یکی از شاکلههای مهم برای اجرای بهتر فعالیتهای نیکوکاران است، تاکید کرد: مدیران مؤسسات خیریه کتابهایی در زمینه راندمان بهتر خیریهها مطالعه کنند تا بتوانند به سمت و سوی اهداف عالی مجموعه گام بردارند.
کد خبر 808586
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/904157/