طرز تهیه شور گل کلم خوشمزه و مجلسی با هویج و کرفس + همراه ترفند های ویژه
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - گل کلم شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه ایرانی است که مانند ترشی در کنار غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت 55آنلاین همراه باشید.
ناهار کوکو سیب زمینی زعفرانی درست کن، طعمش بی نظیره | طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی با طعمی باور نکردنی
مواد لازم گل کلم شور |
گل کلم | 2 کیلوگرم |
سرکه سفید | 4 قاشق غذاخوری |
آب | 4 لیوان |
فلفل تند | 2 عدد |
سیر | 6 حبه |
ساقه کرفس | 2 ساقه |
خیار (اختیاری) | 4 عدد |
هویج | 4 عدد |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع، ترخون و جعفری | 100 گرم |
دستور تهیه گل کلم شور مرحله اول برای تهیه گل کلم شور خوشمزه ابتدا گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
حالا خیار، کرفس و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم در این مرحله ساقه کرفس، هویج و خیار را هم پس از شستشو، روی دستمال پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند. سیرها را هم پوست می گیریم و پس از شستشو خشک می کنیم.
مرحله سوم در این مرحله 4 لیوان آب را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب جوش بیاید و نمک به طور کامل حل شود. در این مرحله اجازه می دهیم آب 10 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم پس از گذشت 10 دقیقه 4 قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. در ادامه قابلمه را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. حالا ظرف های شیشه ای را می شوییم و به طور کامل خشک می کنیم.
مرحله پنجم در این مرحله مقداری از سبزی معطر را در کف ظرف های شیشه ای قرار می دهیم، سپس گل کلم ها را به همراه دیگر مواد به ترتیب داخل شیشه ها می ریزیم و روی مواد را با مخلوط آب نمک و سرکه که کاملا سرد شده است پر می کنیم.
مرحله ششم سطح مخلوط آب نمک و سرکه باید حداقل یک بند انگشت از سطح مواد شوری بالاتر باشد. در ادامه در ب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا گل کلم شور ما اماده مصرف شود.
تندتر شدن گل کلم شور در صورتی که تمایل دارید گل کلم شور را با طعمی تندتر درست کنید، می توانیم از دو روش استفاده کنیم، روش اول افزایش تعداد فلفل ها و روش دوم اینکه روی فلفل ها با یک کارد چند شیار ایجاد کنیم تا تندی فلفل ها وارد مواد شوری شود.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/903738/